Меню
Your Cart

Смесител за кухня WINNER с накланящ се чучур

Смесителя за кухня с накланящ чучур представлява стоящ смесител с подвижна лебедка, която не само се върти, но и се накланя.

Смесителя с накланящ се чучур е перфектното решение за по-малки и тесни помещения, когато в близост до плота на мивката има шкафове, прозорци и други подвижни елементи. Смесителя с накланяща лебедка е чудесен вариант ако не искате да се лишите от комфорта на високия кухненски смесител, но Ви е необходимо пространство за отварянето на прозореца или кухненския шкаф. Може да си спестите неубоството като просто наклоните чучура докато се ползва шкафа или прозореца, а през останалото време да използвате комфортно кухенската мивка по предназначение. Самия продукт представлява луксозен стоящ смесител за кухненска мивка - тип стояща батерия, която се монтира въхру кухненския плот. Лебедката на кухненския смесител е издължена във височина, като е подвижна и най-важното - може да се накланя. Подходящ е за всякакви кухненски мивки, както и за някои мивки в банята. Продукта съчетава в себе си няколко важни предимства - високо качество, функционалност, модерна визия и изгодна цена.

Техническо описание и комплектовка на смесителя с накланящ се чучур Winner:

Луксозния кухненски смесител Winner се предлага с комплект гъвкави връзки за присъединяване към водопровода. Смесителя е първокачествена изработка от месинг, с перфектно хромирано покритие, за да се получи идеалния смесител. Затварящият механизъм е керамичен,с диаметър ф35.

Серията смесители Winner е луксозна серия смесители със стилна визия и мореден дизайн. Серията предлага голямо разнообразие на модели смесители - душове и душ батерии, смесители за умивалник и кухненски смесители, също така и смесители за вграждане. Серия смесители Winner е луксозна серия, която ДК Лукс Ви предлага на изгодни цени!

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.