Меню
Меню
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

ППР Фитинги

Разнообразие от висококачествени ППР Фитинги на изгодни цени.

ДК Лукс предлага широка гама ППР фитинги, които са изработени от първокачествен първичен материал, с гарантиран дълъг експлоатационен период и надеждност. ДК Лукс работи с ППР фитинги на доказани производители с опит и традиции, разполагащи със съвременна технологична база. Всичко това гарантира, че ППР фитингите на ДК Лукс са правилния избор както за ремонта на домашния водопровод, така и за професионална инсталаторска дейност. ППР фитингите се характеризират с отлична здравина и устойчивост, те са леки и удобни за монтаж, което ги прави идеален избор за вашия дом или бизнес. ППР фитингите са дебелостенни, лепят се лесно както с професионална машина, така и с хоби машини за заваряване на полипропилен и са съвместими с всички видове ППР тръби.

Приложение на ППР фитингите:

ППР фитингите и ППР тръбите имат широко приложение в сферата на водопроводните инсталации, отоплителни и климатични системи. Тръбните системи от полипропилен са изключително резистентни на корозия, имат висока степен на хигиеничност, ниска химическа реактивност и относителна стабилност при големи температурни колебания, което ги прави идеални за потребители, които изискват отпималното решение за своите системи. Докато полипропиленовите тръби се различават по своя състав и композиция за различните типове системи (стабилизирани тръби за отоплителни системи и тръби за топла и студена вода за водопровод), то ППР фитингите са универсални и съвместими с всички видове ППР тръби и за всички приложения.

С нашите ППР фитинги, вие получавате предимството на качество, ефективност и устойчивост - всичко, което ви е необходимо за да получите желаното качество за вашата инсталация. Изберете ППР фитингите за надеждна и дълготрайна и безаварийна работа на вашата система.

ППР КОЛЯНО 90°
Най-продаван
ППР коляното за лепене се предлага от ДК Лукс в различни размери от Ф20 до Ф90 ППР колената са един от най-използваните компоненти от цялата широка гама ППР фитинги, които ДК Лукс предлага. Полипропиленовите колена са предназначени за свързване на две тръби посредством лепене (заварка). Полипропиле..
0.22 лв.
ППР коляното МЖ 90° за лепене се предлага от ДК Лукс в размер Ф20 и Ф25 ППР колената са един от най-използваните компоненти от цялата широка гама ППР фитинги, които ДК Лукс предлага. Полипропиленовите колена са предназначени за свързване на две тръби пос..
0.45 лв.
Купи
ППР дъгата 45° за лепене е широко използван фитинг, който ДК Лукс предлага в размери от Ф20 до Ф63 ППР колената 45° или по често наричани ППР дъги са широко използвани ППР фитинги за направата на водопроводни и отоплителни инсталации. ДК Лукс предлага полипропиленовите дъги ..
0.24 лв.
ППР дъгата МЖ 45° е предназначено за лепене и се предлага от ДК Лукс в размер Ф20 и Ф25 ППР колената са един от най-използваните компоненти от цялата широка гама ППР фитинги, които ДК Лукс предлага. Полипропиленовите колена са предназначени за свързване ..
0.47 лв.
ППР МУФА
Най-продаван
ППР муфата за лепене е един от най-използваните ППР фитинги, които се предлагат от ДК Лукс в размери от Ф20 до Ф90 ППР муфите са широко използвани ППР фитинги при изграждането на водопроводни и отоплителни инсталации. ДК Лукс предлага полипропиленовите муфи&n..
0.19 лв.
ППР редуктивната муфа е фитинг изцяло от полипропилен, предназначен да редуцира диаметъра на тръбите.ППР редукцията представлява редуктивен фитинг предназначен за намаляване диаметъра на тръбите, които свързва. ППР редуктивната муфа се използва да свързване на две тръби с различен диаметър. Какт..
0.27 лв.
Купи
ППР ТРОЙНИК
Най-продаван
ППР тройника е един от най-използваните ППР фитинги, които се предлагат от ДК Лукс в размери от Ф20 до Ф90ППР тройника е един от най-използваните ППР фитинги в процеса на изграждане на тръбния път във водопроводни и отоплителни инсталации. ДК Лукс предлага ..
0.32 лв.
ППР редуктивнният тройник е фитинг изцяло от полипропилен, предназначен да прави Т-образно отклонение, като редуцира диаметъра на тръбата.ППР тройника намалител представлява редуктивен фитинг предназначен за направата на отклонения и редуциране на диаметъра на тръбите, които свързва.&n..
0.53 лв.
Купи
ППР кръстача представлява четворно разклонение за ппр тръби и се предлага от ДК Лукс в размери от Ф20 до Ф40ППР кръстаяа е специфичен ППР фитинги, който има приложение в процеса на изграждане на тръбния път във водопроводни и отоплителни инсталации. ДК Лукс пре..
0.61 лв.
Женското ППР коляно представлява преход между полипропилен и месинг (вътрешна резба) под ъгъл 90°, който се предлага от ДК Лукс в различни размери.ППР колената с женска резба са широко използвани компоненти в изграждането на ВиК инсталации и направата на прехода между полипропилен и месинг...
1.64 лв.
Купи
Женското ППР коляно представлява преход между полипропилен и месинг под ъгъл 90°, предназначен за монтаж върху гипсокартон.ППР колената с женска резба са широко използвани компоненти в изграждането на ВиК инсталации и направата на прехода между полипропилен и месинг. ППР коляното ..
7.29 лв.
Купи
Мъжкото ППР коляно се предлага в размери от Ф20 до Ф32 (1/2" - 1") и представлява преход между полипропилен и месинг (външна резба) под ъгъл 90°. ППР колената с мъжка резба са компоненти, използвани за направата на прехода между полипропилен и месинг в различни отоплителни ..
2.06 лв.
Купи
Женското ППР коляно с планки за стенен монтаж представлява преход между полипропилен и месинг (вътрешна резба) под ъгъл 90°, който се предлага от ДК Лукс в различни размери. Полипропиленовото коляно за стена е характерен и често използван фитинг при изграждането на ВиК инсталации направата на ..
1.79 лв.
Купи
Описание на ППР прехода с женска резба:- материал: ППР, месинг- диаметър на тръбата: Ф20-Ф63- резбово присъединяване: 1/2"-2"ППР прехода с женска резба представлява права връзка между полипропиленови тръби и резбови фитинги и компоненти и се предлага от ДК Лукс в различни размери.ППР преходите с жен..
1.59 лв.
Купи
ППР прехода Ф20х1/2" представлява стандартен женски преход с планки за захващане към гипсокартонени плоскости. ППР преходите с женска резба са един от най-често използваните компоненти при изграждането на ВиК системи - за направата на прехода между полипропилен и метални резбови фити..
11.89 лв.
Купи
Описание на ППР прехода с мъжка резба:- материал: ППР, месинг- диаметър на тръбата: Ф20-Ф63- резбово присъединяване: 1/2"-2"ППР прехода с мъжка резба представлява права връзка между полипропиленови тръби и резбови фитинги и компоненти и се предлага от ДК Лукс в различни размери.ППР преходите с мъжка..
1.89 лв.
Купи
Женският ППР тройник представлява Т-образен преход между полипропилен и месинг (вътрешна резба), който служи за направата на отклонение от тръбния път.ППР тройниците с женска резба са широко използвани компоненти в изграждането на ВиК инсталации и направата на прехода между полипропиле..
1.86 лв.
Купи
Мъжкият ППР тройник представлява Т-образен преход между полипропилен и месинг (външна резба), който служи за направата на резбово отклонение от тръбата.ППР тройниците с мъжка резба са широко използвани компоненти в изграждането на ВиК инсталации и направата на прехода между полипропиле..
2.49 лв.
Купи
Женският ППР тройник с планки за стенен монтаж служи за направата на Т-образен преход между полипропилен и месинг (вътрешна резба) под ъгъл 90°.Полипропиленовият тройник за стена е характерен и често използван фитинг при изграждането на ВиК инсталации направата на отклонения и изво..
5.89 лв.
Купи
ППР тапата с резба е част от гамата полипропиленови фитинги на ДК ЛуксППР тапата представлява изцяло пластмасов фитинг от групата на полипропиленовите фитинги. Те са предназначени за изграждането на ВиК системи и системи за отопление, климатизация и различни технологични инсталации. Полипропилен..
0.25 лв.
Купи
ППР тапите Ф20 представляват изцяло полипропиленови фитинги, които се свързват посредством заварка (лепене) ППР тапата за лепене е фитинг от групата на полипропиленовите фитинги. Те са предназначени за изграждането на ВиК системи и системи за отопление, климатизация и различни технологични ..
0.19 лв.
Купи
ППР капата представлява фитинг от полипропилен, който служи за затваряне на извод на водопровода посредством заваряване (лепене).ППР капата е фитинг от групата на полипропиленовите фитинги. Те са предназначени за изграждането на ВиК системи и системи за отопление, климатизация и различни техноло..
0.19 лв.
ППР комплекта за смесител изключително полезен и удобен фитинг, който позволява лесния и бързо монтаж на стенна смесителна батерия Може би всеки един човек, който му се е налагало да ремонтира старо жилище се е сблъсквал с проблема за трудния демонтаж на стария смесител и почти невъзможната мисия д..
5.99 лв.
Купи
ППР УКБ за гипсокартон е изключително удобен начин за точен лесен и бързо монтаж на стенна смесителна батерия. Може би всеки един човек, който му се е налагало да ремонтира старо жилище се е сблъсквал с проблема за трудния демонтаж на стария смесител и почти невъзможната мисия да се постави но..
25.49 лв.
Купи
ППР възвратния клапан представлява фитинг от полипропилен, предназначен да пропуска водата само в една посока.ППР възвратния вентил е фитинг от групата на полипропиленовите фитинги. Той е изработен от полипропилен с месингова клапа с пружинка. ППР клапана служи, за да пропуска водата в..
5.89 лв.
Купи
ППР У-филтъра е ппр фитинг за лепене, който има механичен филтър (цедка) която отсява твърдите частици.ППР У-филтъра е фитинг от групата на полипропиленовите фитинги. Той има тяло от полипропилен и характерна форма на буквата У. В ппр филтъра има цедка, която има задачата да улавя..
3.39 лв.
Купи
Описание на ППР холендровата връзка с женска резба:- материал: ППР, Месинг- диаметър на ППР тръбата: Ф20-Ф63- резбово присъединяване: 1/2"-2"- уплътнение: каучуковоХолендровите връзки са предпочитан продукт за монтаж, особено що се касае до тесни и труднодостъпни места. Характера на холендровата връ..
2.94 лв.
Купи
Описание на ППР холендровата връзка с мъжка резба:- материал: ППР, Месинг- диаметър на ППР тръбата: Ф20-Ф63- резбово присъединяване: 1/2"-2"- уплътнение: каучуковоХолендровите връзки са предпочитани и лесни за инсталация, особено що се касае до тесни и труднодостъпни места. Конструкцията н..
3.54 лв.
Купи
ППР Сферичния кран представлява обикновен спирателен вентил с тяло изработено от полипропилен. Сферичните кранове от полипропилен се използват широко във ВиК системите за битово водоснабдяване. ППР крановете са добре познато и надеждно решение и се използват ..
5.59 лв.
Купи
ППР Спирателния кран представлява обикновен спирателен вентил с тяло изработено от полипропилен. Спирателните кранове от полипропилен се използват широко във ВиК системите за битово водоснабдяване. ППР Спирателните вентили са добре познато и надеждно решение и се използват масово за ..
6.49 лв.
Купи
ППР прехвърлящата дъга или наричана още ппр тръба с гънка представлява отрязък от ППР тръба с характерна извивка в средата. ППР прехвърлящата дъга има приложение в изграждането на водопроводни и отоплителни инсталации с ППР тръби и се използва в местата където трябва се кръстосват тръбите, когато с..
0.99 лв.
Купи
ППР компенсатора представлява част от ппр тръба със специфична извивка, която е предназначена да обира линейното разширение на тръбите.ППР компенсатора е част от гамата на полипропиленовите фитинги, които се предлагат в нашият магазин.Този специфичен фитинг е предназначен да обира линейното разш..
3.49 лв.
Купи
ППР скобите за тръби Ф20-Ф32 представляват единични скоби, които фиксират неподвижно ППР тръбите.ППР скобите са неразделна част от тръбните инсталации и от гамата на полипропиленовите фитинги, които се предлагат в нашият магазин. Този крепежен елемент е предназначен за фиксиране н..
0.39 лв.
Купи
ППР скобите за тръби Ф20-Ф32 представляват скоби с две гнезда, които фиксират неподвижно ППР тръбите положени в тях.ППР скобите са неразделна част от тръбните инсталации и от гамата на полипропиленовите фитинги, които се предлагат в нашият магазин. Този крепежен елемент е предназн..
0.84 лв.
Купи
ППР скобите с фиксатор представляват единични скоби от ППР с фиксираща лента, която не позволява измъкване на тръбата.ППР скобите с фиксатор са сигурен и надежден начин за здраво закрепяне на полаганите ППР тръби. Скобите с фиксираща лента са неразделна част от тръбните инсталации и от гама..
0.49 лв.
Купи
ППР скобите тип котва Ф25-Ф32 представляват скоби за забиване с рамо за захващане на тръби, гофрета и кабели.ППР скобите тип котва продукт за бърза и лесна инсталация на тръби, кабелни линии и защитни трасета за тях. Скобите тип котва са част от гамата на полипропиленовите фитинги, кои..
0.45 лв.
Купи
ППР скобите тип котва Ф25-Ф32 представляват скоби за забиване с двойно рамо за захващане на тръби, гофрета и кабели.ППР скобите тип котва продукт за бърза и лесна инсталация на тръби, кабелни линии и защитни трасета за тях. Скобите тип котва са част от гамата на полипропиленовите фитин..
0.51 лв.
Купи
Показани 1 от 42 | 42 (1 Страници)
Филтър за продкти