Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Смесител за баня Oscar неподвижен душ - 2833333

Смесител за баня Oscar неподвижен  душ (Смесител стационарен дуп Oscar) на цени от 107.99 лв. само в dklux.com
Смесител за баня Oscar неподвижен душ - 2833333
149.99 лв.
  • Марка: Oscar
  • Модел: Смесител стационарен дуп Oscar
  • Тегло: 2.20кг
  • SKU: 2833333
  • UPC: 2833333
Бърза поръчка

Смесител за баня Oscar неподвижен душ | Смесители за баня

ДК Лукс предлага стенен смесител за баня от серията Oscar с неподвижен душ.

Смесителната душ батерия от серията Oscar представлява смесител за баня със стационарен душ, който се прикрепя към стената на банята. Предлаганите от ДК Лукс смесители от тази серия са едноръкохваткови смесители, с керамичен затварящ механизъм с диаметър ф35. Смесителите са снабдени с аератор. Душа за баня, както и другите модели от серията са изключително надеждни и качествени продукти, на атрактивни цени.

Комплект смесител за баня Oscar с неподвижен душ :

Продукта представлява комплект от смесителна батерия, стационарен душ, душ глава и крепежни елементи. Монтажа на смесителя се осъществява посретством ексцентрици и розетки, също включени в комплекта.

Всички смесители от серия Oscar се предлагат с 2 годишна гаранция на смесителното тяло и 6 месечна гаранция за шлауха и затварящия механизъм.

Душ батерии > Смесители за баня > Смесител стационарен дуп Oscar

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Душ пита модел Square представлява душ глава тип пита с подвижна основа и квадратна форма.Голямата периферия на душ питата позволява раз..
34.99 лв.
Купи
Душ пита AQUA CHROME квадратна 24см
-20%
Техническо описание на квадратната душ пита 24см AQUA CHROME:Тип: Квадратна душ пита Материал: ABS пластмаса   Покритие: хромирано Ра..
39.99 лв. 49.99 лв.
Купи
Смесителя за вана и душ с марка FRAMO от серията A100 представлява елегантен продукт с отлично италианско качество и стилен дизайн на изключителн..
169.99 лв.
Купи
Смесителителната душ-батерия и другите смесители с марка FRAMO предлагат отлично италианско качество и дизайн на изгодни цени!Смесителя за вана и ..
119.99 лв.
Купи
Смесителителната душ-батерия и другите смесители с марка FRAMO предлагат отлично италианско качество и дизайн на изгодни цени!Смесителя за вана и ..
119.99 лв.
Купи
Смесителителната душ-батерия и другите смесители с марка FRAMO предлагат добре познатото италианско качество и стилен дизайн на изключителни цени!..
159.99 лв.
Купи
Луксозните италиански смесители от дизайнерската серия FRAMO E100 са единствени по рода си съчетавайки уникален дизайн, иновации и съвършена визия в е..
309.99 лв.
Купи
Дизайнерски смесител за баня OMEGA LUX
-5%
Дизайнерския смесител за баня OMEGA LUX е част от луксозната колекция смесители, които избрали да представим на вашето внимание. Смесителната душ-бат..
209.99 лв. 219.99 лв.
Купи