Меню
Your Cart

Чаша с поставка стенна Futura черен мат

Чаша с поставка стенна Futura черен мат
34.99 лв.
Без данък: 34.99 лв.
  • Модел: Чаша със стойка черен мат Futura
  • SKU: b02959
  • UPC: b02959
Поставката с чаша за баня черен мат от серията аксесоари за баня FUTURA е продукт с оригинален дизайн и характерен цвят.Дизайна на чашата за баня ..

Поставката с чаша за баня черен мат от серията аксесоари за баня FUTURA е продукт с оригинален дизайн и характерен цвят.

Дизайна на чашата за баня е модерен и впечатляващ - серията аксесоари за баня Futura имат изящни заоблени форми и атрактивен цвят - черен мат. Чашата за баня с държач е изящно съчетание от метал и стъкло, което може да украси всяко едно помещение, където се използва. Оригиналният дизайн на стойката за чаша за баня и черния мат я правят красив аксесоар, който внася луксозно излъчване във Вашата баня. Матираното черно на поставката с чаша за баня и другите продукти от серията Futura се отличават с високото качество на изработката, масивността на детайлите, прецизното матирано покритие и съвременен дизайн. Серията Futura е носител на престижната награда за дизайн Red Dot. Това е награда, която получават продуктите с най-добър дизайн в своята категория всяка година. Поставката с чаша за баня е предназначена за стенен монтаж, посредством крепежни елементи, които са включени в комплекта. С тях чашата за баня се фиксира лесно и здраво към стената. Чашата за баня с държач има различни приложения в банята - може да се използва като поставка за четка за зъби, поставка за различни аксесоари и други. ДК Лукс предлага и двойна чаша за баня с поставка, както и други аксесоари от серията Futura.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.