Меню
Your Cart

Стойка за кърпи с двойно подвижно рамо Futura черна

Стойка за кърпи с двойно подвижно рамо Futura черна
89.99 лв.
Без данък: 89.99 лв.
  • Модел: Поставка за кърпи с двойно рамо подвижна Futura черен мат
  • SKU: b02968
  • UPC: b02968
Закачалката за кърпи с двойно подвижно рамо серия Futura е красив и функционален аксесоар за баня с черно матово покритие.Стойката за кърпи от сер..

Закачалката за кърпи с двойно подвижно рамо серия Futura е красив и функционален аксесоар за баня с черно матово покритие.

Стойката за кърпи от серията Futura с подвижно рамо представлява фиксирана за стената стойка за кърпи с две подвижни рамена. Двете рамена се местят хоризонтално в пространството независимо едно от друго. Тази характеристика на подвижната закачалка за хавлии Futura я прави изключително компактен, удобен и функционален аксесоар за банята. Може да поставите закачалката с подвижно рамо както в големи и просторни помещения, така и в маломерни бани. Освен с качество и функционалност, подвижната закачалка за кърпи Futura в цвят черен мат изпъква и впечатлява с оригинален дизайн и красив и наситен черен матов цвят. Що се отнася до дизайна серията черни аксесоари за баня Futura, сред които е и закачалката за хавлии с подвижно рамо е носител на наградата за дизайн Red Dot. Това е важно признание на световно ниво, а Вие сами може да се убедите в това, поставяйки тези аксесоари във Вашата баня. Futura ще внесе стил, лукс и неповторима визия в банята, на която ще се наслаждавате благодарение на ДК Лукс.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.