Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Смесител за кухня и баня Dahlia R стандартна лебедка - 2831222

Смесител за кухня и баня Dahlia R стандартна лебедка (Стенен смесител Dahlia стандартна) на цени от 31.99 лв. само в dklux.com
Смесител за кухня и баня Dahlia R стандартна лебедка - 2831222
32.99 лв.
  • Модел: Стенен смесител Dahlia стандартна
  • Тегло: 1.20кг
  • SKU: 2831222
  • UPC: 2831222
Бърза поръчка

Смесител за кухня и баня Dahlia R стандартна лебедка | Смесители за баня

ДК Лукс ви предлага смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро качество, мореден дизайн и ниска цена. В кутията на смесителя ще намерите комплект розетки и ексцентрици за монтаж.

Смесителите от тази серия са двуръкохваткови, снабдени с аератор.

Продукта се предлага в три варианта с различна форма на лебедката:

R-лебедка

J-лебедка

S-лебедка

U-лебедка

Всички продукти от серията Dahlia имат две години гаранция на смесителното тяло и шест месеца на шлауха и затварящия механизъм!

Евтини смесители > Смесители за баня > Стенен смесител Dahlia стандартна

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Смесителна душ батерия Dahlia представлява смесител за вана с подвижен душ и закачалка.Продукта представлява качествен смесител за баня&..
53.99 лв.
Купи
Смесител за банята с неподвижен душ от серията Dahlia.Продукта представлява комплект от смесителна батерия, стационарен душ, душ глава и крепежни ..
114.99 лв.
Купи
Смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро каче..
32.99 лв.
Купи
ДК Лукс предлага на вашето внимание смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в б..
32.99 лв.
Купи
Смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчета..
32.99 лв.
Купи
Описание на стенния кухненски смесител Aquarius:Материал: месинг Покритие: хром Тип: стенен монтаж, чучур Аксесоари: ексцентрици, розетки, уплъ..
34.99 лв.
Купи
Описание:Материал: месингПокритие: хромТип: стенен монтаж, чучурАксесоари: ексцентрици, розетки, уплътненияМеждуосие: 15смПроекция на чучура: 18смВ/Ш/..
34.99 лв.
Купи