Меню
Your Cart

Серия DECA Хром

Аксесоарите за баня и кухня от серията Deca са качествени продукти с високо качество и изгодни цени.

ДК Лукс предлага избрана серия аксесоари за баня в цвят хром. Аксесоарите за баня от серия Deca са качествени продукти за Вашата баня и кухня и включват разнообразни продукти - хромирани кошчета за баня с различен обем, стоящи четки за тоалетна, стенни дозатори за течен сапун, различни аксесоари за обществени помещения. Аксесоарите за баня от серия Deca са изработени от неръждаема ламарина или метал с хромирано покритие. Кошчетата за баня с хромирано покритие Deca се предлагат в различен обем - от 3 до 12л, като всички кошчета за баня са снабдени с капак и механизъм с педал, който повдига капака на кошчето.

Четките за тоалетна от хромираните аксесоари за баня представляват стояща метална стойка-контейнер и четка за WC, която се поставя в нея. ДК Лукс предлага четките за тоалетна на ниски цени. Важен елемент в кухнята и банята и все по-използван не само в обществените помещения е дозатора за течен сапун, който е и най-продаваният аксесоар за баня от серията Deca. Дозаторите за течен сапун за стена се предлагат в два варианта - 500мл и 800мл, като серията аксесоари за баня Deca има и дозатор за течен сапун за вграждане в плот или мивка. Дозатора за вграждане е естетично, стилно и практично решение, което се предлага от ДК Лукс на изключителна цена. Разгледайте и другите хромирани аксесоари за баня от серията Deca - те са практични, удобни и стилни аксесоари с много добро качество и красива модерна визия.
Дозатор за сапун с ФОТОКЛЕТКА 250мл. стоящ
Не е в наличност
Диспенсъра за сапун/дезинфектант работи безконтактно чрез интегрирана фотоклетка.Един изключително стилен и елегантен диспенсър за сапун или дезинфектант в цветово съчетание сиво и хром. Безконтактния дозатор за сапун е свободно стоящ аксесоар с красив дизайн и обем 250мл. Диспенсъра с фотоклетк..
54.99 лв.
Без данък:54.99 лв.
Комплект аксесоари за баня Milano е стилно съчетание между стъкло и метал.Комплекта за баня се състои от 6 части. Съдържа поставка за сапун, за четка за зъби, държач за тоалетна хартия, за кърпи, хавлийник и двойна закачалка. В този комплект ще намерите всичко необходимо, за да получите комфорт ..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Диспенсъра за вграждане представлява дозатор за течен сапун, предназначен за вграден монтаж в мивка или плот.Дозатора за вграждане е функционален и компактен продукт за вашата кухня или баня. Дозатора за течен сапун е изключително удобен аксесоар, който може да ползвате, както в дома, така и в о..
22.99 лв.
Без данък:22.99 лв.
Луксозен дозатор за течен сапун с декоративно прозрачно капаче за следене на нивото.Дозатора представлява метален диспенсър за течен сапун с обем 500мл. Дозатора за течен сапун притежава качествено хромирано покритие против ръжда. Диспенсъра за течен сапун се монтира на стената в банят..
22.49 лв.
Без данък:22.49 лв.
Дозатор за течен сапун Лукс 800мл.
Най-продаван
Металния диспенсър представлява масивен метален дозатор за течен сапун със стилна визия.Изцяло метален дозатор за сапун, с хромирано покритие, което го предпазва от ръжда. Този дозатор за сапун може да се използва както в дома, така и за офиса или други обществени помещения. Дозатора за теч..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Металния диспенсър представлява масивен метален дозатор за течен сапун със стилна визия.Изцяло метален дозатор за сапун, с хромирано покритие, което го предпазва от ръжда. Този дозатор за сапун може да се използва както в дома, така и за офиса или други обществени помещения. Дозатора за теч..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Четка за почистване на тоалетни чинии с метален корпус и хромирано покритие.Продукта е четка за WC с отлично качество на материалите, от които е изработена. Самата четка е от пластмаса, като дръжката на четката и корпуса на поставката са метални. Те са с качествено хромирано покритие, което пред..
10.99 лв.
Без данък:10.99 лв.
Кошчето за отпадъци с обем 3л. е компактен кош, който има приложение в малки помещения, с ограничено пространство.Металното кошче е подходящо за тоалетни, бани и други тесни и малки помещения. То е с цилиндрична форма, изработено от метал с висококачествено хромирано покритие. Кошчето за то..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Коша за отпадъци с хромирано покритие има обем 5л.Размера на кошчето, хромираното покритие и механизма с педал за повдигане на капака, правят металното кошче подходящо за почти всякакво приложение - като кошче за баня, за офиса, за битови отпадъци в кухнята и други. Металното кошче е с цилиндрич..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Коша с педал представлява метален кош за боклук с повдигащ механизъм за капака.Кошчето за тоалетна е с цилиндрична форма и вътрешно тяло от пластмаса. Вътрешното кошче позволява лесно изваждане и почистване. Кошчето за баня е с висококачествено хромирано покритие, което го предпазва от коро..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Металното кошче с хромирано покритие е предназначено за битови отпадъци и е снабдено с педал за повдигане на капака.Коша за отпадъци е необходим аксесоар за всяко едно домакинство - независимо дали се използва в банята, тоалетната или кухнята. Кошчето за тоалетна е метално, с цилиндрич..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Тапата за мивка представлява декоративна тапа предназначена за скриване на отвора за стоящ смесител на порцелановите мивки. Тапата се използва за различни мивки в банята или в кухнята, когато не е предвидено поставянето на такъв смесител. Декоративната тапа за мивка е метална - изработена от месинг..
4.49 лв.
Без данък:4.49 лв.
Диспенсъра за WC хартия от серия Masterline представлява професионален продукт с отлично качество, предназначен за офиси, заведения и други обществени санитарни помещения. ДК Лукс предлага специализирана серия професионални аксесоари с отлично качество за обществени обекти и по-специално за са..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Диспенсъра за кърпи за ръце от серия Masterline представлява професионален продукт с отлично качество, предназначен за офиси, заведения и други обществени санитарни помещения. ДК Лукс предлага специализирана серия професионални аксесоари с високо качество за обществени обекти и по-специално за сани..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.