Меню
Your Cart

Отворени съдове

ДК Лукс предлага широк избор от модели и различни по обем отворени разширителни съдове.

Разширителните съдове са важен и отговорен елемент във всяка една отоплителна инсталация. От правилния подбор на тип разширителен съд и неговия обем зависи правилната и безпроблемна работа на системата. Най-общо разширителните съдове за отопление се делят на две големи групи – мембранни разширителни съдове за затворен тип системи, които са под налягане и отворени разширителни съдове – пригодени са за отворен тип системи, в които топлоносителя не е под налягане. Разширителите от отворен тип имат принципно различно устройство спрямо мембранните съдове. Независимо от тяхната форма – цилиндрична или кубична, тяхната роля е да обират топлинното разширение на водата. При повишаване на температурата в системата топлоносителя се разширява и за да се избегне изхвърляне на вода от системата се използва именно разширителен съд, който да поеме допълнителния обем. ДК Лукс предлага различни модели разширителни съдове да отворена система на изгодни цени. Подбрали сме за Вас висококачествени съдове за отоплителни системи в широка гама от модели с различен обем.

При нас може да откриете цилиндрични разширителни съдове с обем 8, 12, 18, 30 и 50 литра. Характерното за цилиндричните съдове са специфичните изводи към отоплителната система и разположението на нивомерната тръбичка и преливника. Друг модел разширителни съдове от отворен тип са квадратните. Това са разширителните съдове МАКЕТ (ALtherm) – те се отличават с красив дизайн и са универсални. Може да свържете разширителните съдове посредством изводи от различни страни. ДК Лукс предлага моделите съдове МАКЕТ с обем от 8, 13, 17, 23 и 33 литра на склад, като може да ги закупите от нас на изключително атрактивни ниски цени.

Марка: Altherm
Разширителния съд за отворена система 8л Altherm е висококачествен продукт за отоплителни инсталации.Кубичните разширителни съдове от този модел представляват функционални и лесни за монтаж разширителни съдове, предназначени специално за отоплителни системи без налягане - т.нар. системи отворен ..
38.49 лв.
Без данък:38.49 лв.
Марка: Altherm
Разширителния съд за отворена система 13л Altherm е висококачествен продукт за отоплителни инсталации.Кубичните разширителни съдове от този модел представляват функционални и лесни за монтаж разширителни съдове, предназначени специално за отоплителни системи без налягане - т.нар. системи отворен..
47.99 лв.
Без данък:47.99 лв.
Марка: Altherm
Разширителния съд за отворена система 17л Altherm е висококачествен продукт за отоплителни инсталации.Кубичните разширителни съдове от този модел представляват функционални и лесни за монтаж разширителни съдове, предназначени специално за отоплителни системи без налягане - т.нар. системи отворен..
52.99 лв.
Без данък:52.99 лв.
Марка: Altherm
Разширителния съд за отворена система 23л Altherm е висококачествен продукт за отоплителни инсталации.Кубичните разширителни съдове от този модел представляват функционални и лесни за монтаж разширителни съдове, предназначени специално за отоплителни системи без налягане - т.нар. системи отворен..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: Altherm
Разширителния съд за отворена система 33л Altherm е висококачествен продукт за отоплителни инсталации.Кубичните разширителни съдове от този модел представляват функционални и лесни за монтаж разширителни съдове, предназначени специално за отоплителни системи без налягане - т.нар. системи отворен..
66.99 лв.
Без данък:66.99 лв.
Разширителния съд за отворена система 8л е стоманен съд с цилиндрична форма за стенен монтаж.Разширителния съд е предназначен за системи за отопление от отворен тип - това са инсталации без налягане, в които топлинното разширение на водата се обира от разширител като този. В краен случай водата ..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
12л ХОРИЗОНТАЛЕН разширителен съд за отворена система ЛЯВ 12л ХОРИЗОНТАЛЕН разширителен съд за отворена система ЛЯВ
Не е в наличност
Разширителния съд за отворена система 12л е стоманен съд с цилиндрична форма и отлично качество.Разширителния съд е предназначен за инсталации за отопление от отворен тип - това са системи без налягане, в които топлинното разширение на водата се обира от разширител като този. В краен случай вода..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Разширителния съд за отворена система 18л е стоманен съд с цилиндрична форма от хоризонтален тип.Разширителния съд е проектиран за използване в отоплителни инсталации от т.нар. отворен тип - това са системи в които топлоносителя не е под налягане. Топлинното разшире..
66.99 лв.
Без данък:66.99 лв.
30л ХОРИЗОНТАЛЕН разширителен съд за отворена система ЛЯВ 30л ХОРИЗОНТАЛЕН разширителен съд за отворена система ЛЯВ
Безплатно Не е в наличност
Разширителния съд за отворена система 30л е стоманен съд с цилиндрична форма от хоризонтален тип.Разширителния съд е проектиран за използване в отоплителни инсталации от т.нар. отворен тип - това са системи в които топлоносителя не е под налягане. Топлинното разшире..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
50л ХОРИЗОНТАЛЕН разширителен съд за отворена система ЛЯВ 50л ХОРИЗОНТАЛЕН разширителен съд за отворена система ЛЯВ
Безплатно Не е в наличност
Разширителния съд за отворена система 50л е стоманен съд с цилиндрична форма и голям обем.Разширителния съд е проектиран за използване в отоплителни инсталации от т.нар. отворен тип - това са системи в които топлоносителя не е под налягане. Топлинното разширение на водата (или друг топлоносител)..
0.00 лв.
Без данък:0.00 лв.
Разширителния съд за отворена система 8л е вертикален разширителен съд за система без налягане.Разширителния съд от този модел е предназначен за системи за отопление от отворен тип - това са инсталации без налягане на топлоносителя, в които топлинното разширение на водата се обира от р..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Разширителния съд за отворена система 12л представлява цилиндричен съд, изработен от висококачествена стомана от вертикален тип.Разширителния съд е важен и отговорен елемент на отоплителните инсталации. Предназначен е за системи за отопление от отворен тип - това са инсталации, в които топлоноси..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Разширителния съд за отворена система 18л е висококачествен продукт за отоплителни системи без налягане на топлоносителя.Във всяка една отоплителна инсталация, независимо от нейния тип и капацитет се наблюдава топлинно разширение на флуида в нея. Това е естествен физичен процес, влиянието на кой..
66.99 лв.
Без данък:66.99 лв.
30л ВЕРТИКАЛЕН разширителен съд, отворена система ЛЯВ
Не е в наличност
Разширителния съд за отворена система 30л е предназначен за отоплителни инсталации отворен тип и представлява стоманен съд с цилиндрична форма.В отоплителните инсталаци, независимо от техния тип, мощност и структура се срещаме с естествения физичен процес - топлинно разширение. На..
61.99 лв.
Без данък:61.99 лв.
50л ВЕРТИКАЛЕН разширителен съд, отворена система ЛЯВ
Не е в наличност
Разширителния съд за отворена система 50л е стоманен съд с цилиндрична форма и отлично качество.Разширителният съд е предназначен за системи за отопление от отворен тип - това са инсталации без налягане, в които топлинното разширение на водата се обира от разширител като този. В краен случа..
74.99 лв.
Без данък:74.99 лв.
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.