Меню
Your Cart

Пластмасови градински фитинги

Съществува голямо разнообразие от продукти предназначени за изграждане на поливните системи за двора и градината. В тази категория ще откриете всичко, което ви е нужно за направата на напоителната система за вашето зелено кътче. Пластмасовите фитинги за градински маркучи са ефективно и бюджетно решение, като предлагат и голям избор от възможности за свързване, разклоняване и редуциране на маркучите, захващане към кран или канелка и към поливника или градинския пистолет. Особено удобство представляват бързите връзки, които позволяват свързването на градинския маркуч само с едно щракване към крана или пък към пистолета за поливане. Имате голям избор от размери и модели пластмасови фитинги за градински маркучи - подсилени фитинги, бързи връзки или обикновени щуцери.
Пластмасовият накрайник - адаптор за бърза връзка е предназначен за бързи връзки 1/2" и 3/4". Адаптора за бърза връзка е изцяло пластмасов и е предназначен за бързи връзки за маркуч от пластмаса или месинг. Пластмасовия накрайник за бърза връзка може..
1.09 лв.
Без данък:1.09 лв.
Пластмасовият накрайник - адаптор за бърза връзка е предназначен за бързи връзки 1/2" и 3/4". Адаптора за бърза връзка е изцяло пластмасов и е предназначен за бързи връзки за маркуч от пластмаса или месинг. Пластмасовия накрайник за бърза връзка може..
1.09 лв.
Без данък:1.09 лв.
Пластмасовият накрайник - адаптор за бърза връзка 1/2" и 3/4" е снабден с метална скоба, която осигурява здравина и стабилност на връзката. Адаптора за бърза връзка е изцяло пластмасов и е предназначен за бързи връзки за маркуч 1/2" и 3/4". Металната скоба е с перчата ръкохватка ..
2.69 лв.
Без данък:2.69 лв.
Марка: Sayim Plastik
Съединителя за бързи връзки представлява двустранен конектор, който е полезен аксесоар в градинската поливна система. Съединителя за бързи връзки е изработен от здрава пластмаса с високо качество. Конектора за бързи връзки е право съединение, на които се поставят бързите връзки за&nb..
0.99 лв.
Без данък:0.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Разклонителя за бързи връзки представлява тристранен конектор, който е полезен аксесоар в градинската поливна система. Разклонителя за бързи връзки е изработен от здрава пластмаса с високо качество. Съединителя за бързи връзки има формата на звезда с три лъча, на които се поставят бързите връзки за..
1.49 лв.
Без данък:1.49 лв.
Бързата връзка за маркуч със скоба е качествено и надеждно решение за свързването на градинските маркучи.Бързата връзка за маркуч със скоба е компактно и сигурно решение както за любителите градинари, така и за професионалистите. Конектора за маркуч със скоба е удобно и практ..
3.49 лв.
Без данък:3.49 лв.
Конектора за маркуч с кранче е компактен и удобен съединител бърза връзка за градински маркучи 1/2".Съединителя бърза връзка 1/2" с кран, предлаган ДК Лукс е компактен и функционален продукт за градината, предназначен както за любителите градинари, така и професиона..
3.39 лв.
Без данък:3.39 лв.
Марка: Sayim Plastik
Съединителя за маркуч тип бърза връзка 3/4" е висококачествен и надежден продукт за градината.Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите. Съединителя за макруч е удобно и практично решение, с ко..
1.89 лв.
Без данък:1.89 лв.
Марка: Sayim Plastik
Бързата връзка за маркуч 3/4 представлява конектор със стоп механизъм.Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите. Бързата връзка с клапан за водата е удобно и практично решение, с което лесно може да..
2.19 лв.
Без данък:2.19 лв.
Четворния разклонител с накрайници за бързи връзки с кранове е практично и удобно решение за вашата поливна системаЧетворния разклонител за бързи връзки на ДК Лукс е удобно и практично решение за любителите градинари в изграждането на поливната система на градината. Разклонит..
11.99 лв.
Без данък:11.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Универсално разклонение за маркуч с кранове за спиране на водата.Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите. Разклонителя за  градински маркуч е универсално решение - много практично и удобно. Разклонителя за маркуч е предна..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Бързата връзка за маркуч 3/4" осигурява свързването на маркуча със съответния накрайник само с едно щракване.Серията пластмасови бързи връзки за маркуч предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите. Съединителя за макруч е удобно и практично решение, с ко..
1.69 лв.
Без данък:1.69 лв.
Марка: Sayim Plastik
Конектор със стоп механизъм за бърза връзка на градински маркучи.Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите.Конектора със стоп механизъм за водата е удобно и практично решение, с което лесно може да поставите ..
1.99 лв.
Без данък:1.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Двустранен конектор за градински маркучи с размер 1".Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите. Съединителя за маркучи, който разглеждате представлява двустранно съединение за ма..
3.49 лв.
Без данък:3.49 лв.
Марка: Sayim Plastik
Двустранен конектор за градински маркучи с размер 1/2".Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите. Съединителя за маркучи, който разглеждате представлява двустранно съединение за маркуч, който свързва здр..
1.29 лв.
Без данък:1.29 лв.
Марка: Sayim Plastik
Двустранен конектор за градински маркучи с размер 3/4".Серията градински аксесоари предлагани от ДК Лукс е предназначена за любителите градинари и професионалистите. Съединителя за маркучи, който разглеждате представлява двустранно съединение за ..
1.49 лв.
Без данък:1.49 лв.
Продукта представлява метален щуцер за маркуч, комплектован с холендрова гайка и уплътнение. Приложението му не се ограничава, като резервен накрайник на канелките предлагани в магазина ДК Лукс. Накрайника за маркуч може да се използва навсякъде където е необходимо, при наличието на съответната при..
3.00 лв.
Без данък:3.00 лв.
Съединител за мивка Lux- муфа Размер: 1/2" Материал: Пластмаса..
1.99 лв.
Без данък:1.99 лв.
Съединител за мивка Lux- нипел Размер: 1/2" Материал: Пластмаса..
1.99 лв.
Без данък:1.99 лв.
Съединителя тройник 1/2" служи за съединяване и разклоняване на градински маркучи с този размер.Тройника за маркуч 1/2" представлява съединител за градински маркучи, изработен от пластмаса. Тройния съединител 1/2" свързва здраво маркучите в Т-обр..
2.19 лв.
Без данък:2.19 лв.
Съединителя тройник 3/4" служи за съединяване и разклоняване на градински маркучи с този размер.Тройника за маркуч 3/4" представлява съединител за градински маркучи, изработен от пластмаса. Тройния съединител 3/4" свързва здраво маркучите в Т-образно разклонение, и намира шир..
2.49 лв.
Без данък:2.49 лв.
Съединителя тройник 3/4"х1/2" служи за разклоняване и редуциране на градински маркучи с този размер.Тройника за маркуч 3/4"х1/2" представлява разклонител редукция за маркучи, изработен от пластмаса. Тройния съединител 3/4"х1/2" свързва ..
2.49 лв.
Без данък:2.49 лв.
Марка: Sayim Plastik
Т-образния съединител щуцер за маркуч служи за направата на разклонения в поливната система. Тройника-съединител за маркуч е изработен от пластмаса и служи за свързване и разклоняване на градински маркучи. Тройния щуцер за маркуч е изработен от пластмаса. Свързването на маркучит..
1.89 лв.
Без данък:1.89 лв.
Марка: Sayim Plastik
Т-образния съединител щуцер за маркуч служи за направата на разклонения в поливната система. Тройника-съединител за маркуч е изработен от пластмаса и служи за свързване и разклоняване на градински маркучи. Тройния щуцер за маркуч е изработен от пластмаса. Свързването на маркучите посредством тройни..
1.99 лв.
Без данък:1.99 лв.
Показани 1 от 24 | 30 (2 Страници)