Меню
Your Cart

Инструменти за поливане

ДК Лукс предлага голямо разнообразие от инструменти за поливане - пистолети за поливане, поливници с различна степвн на автоматизация и други инструменти за напояване.

За всеки поддържан двор или градина е необходимо напояване през горещите и сухи летни месеци. ДК Лукс предлага различни решения в зависимост от нуждите на двора и градината и от възможностите и желанието на градинаря. В тази категория ще откриете различни модели пистолети за поливане, разнообразие от поливници и системи за напояване. Сред нашите предложения има както бюджетни и любителски инструменти за поливане, така и висококачествени специализирани решения за автоматизация на поливния процес и изграждане на напоителна система за двора и градината. Подбрали сме широка гама пистолети за поливане - от просто устроените струйници до многофункционални градински пистолети с различни екстри. Тук ще намерите различни по обхват и начин на работа поливници - импулсни поливници, дъговидни поливници и системи за скрито напояване.
Електронния таймер за поливане впряга съвременните технологии в помощ улеснение на любителя градинар.Дигиталния програматор за поливане съвременно технологично решение за автоматизация на поливния процес - независимо дали сте запален хоби градинар или ви липсва време за поддържането на зеле..
57.99 лв.
Без данък:57.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Механичния таймер за поливане е евтин и достъпен начин за автоматизиране на поливането на градината и оптимизирането на разхода на вода.Поливния таймер е чудесно решение за Вашата градина, което Ви спестява време, не ангажира внимание и намалява разхода на вода - оттам води и до икономия на врем..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Петорния поливник с колче представлява практична и удобна градинска поливачка, с възможност за свързване с маркуч. Градинската пръскалка е подходящ аксесоар за вашата поливна система, която има широк обхват на разпръскване. Поливачката ЗВЕЗДА има пет лъча с дюзи, които разпръскват водата в различни..
3.99 лв.
Без данък:3.99 лв.
Импулсен поливник с алуминиев разпръсквач Функции на разпръскване: 4 Шиш: Алуминиев Бърза връзка: 1/2" Диаметър на разприскване: 26 м..
20.99 лв.
Без данък:20.99 лв.
Поливник импулсен с PVC шиш Разпръсквач: PVC Диаметър на разпръскване: 26 м Бърза връзка: 1/2"..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Импулсен поливник с метален разпръсквач Радиус на разпръскване на струята: 7 м...
14.99 лв.
Без данък:14.99 лв.
Поливник импулсен с PVC шиш Разпръсквач: PVC Щуцер: 1/2"-5/8"-3/4"..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Импулсен поливник пеперуда с PVC тяло. Разпръсквач: Метален Диаметър на разпръскване: 26 м Бърза връзка: 1/2"..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Поливник пеперуда, троен Разпръсквач: PVC Бърза връзка: 1/2"..
10.99 лв.
Без данък:10.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Градински осцилаторен разпръсквач с голям обхват на напояване.Продукта представлява автоматична люлееща се градинска пръскалка, задвижвана от налягането и движението на водата, преминаваща през нея. За да работи осцилаторната пръскачка не е необходимо електрическо захванване, необходимо е единст..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Поливния пистолет със 7 функции представлява удобен и лесен за употреба многофункционален инструмент за поливане на двора и градината. Пластмасовия пистолет за поливане със 7 функции Herly представлява евтино и компактно решение за любителя градинар. Многофункционалния поли..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Поливния пистолет със 7 функции представлява удобен и лесен за употреба многофункционален инструмент за поливане на двора и градината. Пластмасовия пистолет за поливане със 7 функции Herly представлява евтино и компактно решение за любителя градинар. Многофункционалния поливен пистолет е изработен ..
7.49 лв.
Без данък:7.49 лв.
Месинговият пистолет за поливане е висококачествен поливен инструмент, предназначен за активна употреба. Пистолета за поливане е предназначен за поливане на градински и тревни площи. Предназначен е за свързване с градински маркуч посредством бърза връзка, което става изключително лесно - с едно щра..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Пистолета за поливане с метална глава е продукт за градината от висок клас. Освен необходимост и ангажимент, поддръжката на двора и градината може да бъде и приятно хоби, което да носи удоволетворение и наслада. За да бъде градинарството лесно и приятно са ви необходими набор от аксесоари и инструм..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Поливния пистолет с 10 функции и резервоар HERLY е подходящ за поливане, пръскане и миене. ДК Лукс предлага един комбиниран пистолет за маркуч с резервоар 100мл, който има универсално приложение. Пистолета с резервоар може да бъде използван в градината - както за поливане, така и за пръскане на рас..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Пистолета поливник модел SILVER представлява многофункционален пистолет за поливане с красив дизайн и високо качество. ДК Лукс предлага пластмасовия поливен пистолет с 7 функции модел Silver. Този многофункционален пистолет за поливане предлага високо качество и красив дизайн, за максимал..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Импулсен поливник с PVC разпръсквач Външна резба: 1/2" Диаметър на разпръскване: 26 м Шиш: Не..
3.99 лв.
Без данък:3.99 лв.
Импулсен поливник Диаметър на пръскане: 30 м Вътрешна резба: 3/4" Материал: PVC Шиш: Не..
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Импулсен поливник Диаметър на пръскане: 54 м Вътрешна резба: 1 1/2" Материал: PVC Шиш: Не..
35.99 лв.
Без данък:35.99 лв.
Едноструйния пистолет за поливане Herly се предлага комплект с конектор бърза връзка. Освен необходимост и ангажимент, поддръжката на двора и градината може да бъде и приятно хоби, което да носи удоволетворение и наслада. За да бъде градинарството лесно и приятно са ви необходими набор от..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Поливник изкачащ, за подземна поливна система Размер на вътрешната резба: 1/2" Налягането на водата трябва да варира от 2.20 до 3.10BAR Дебит: 0.01 - 1.21 m3/h..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Поливник дъговиден със 17 дюзи Бърза връзка: 1/2"..
27.99 лв.
Без данък:27.99 лв.
Поливник с регулируема струя Разпръсквач: Метален Дръжка: Двукомпонентна Вътрешна резба: 3/4"..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Показани 1 от 24 | 36 (2 Страници)