Меню
Your Cart

Аксесоари за баня

ДК Лукс предлага широка гама аксесоари за баня в различни стилове с отлично качество на ниски цени.

Разгледайте нашите предложения за обзавеждането на Вашата баня. При нас има всичко необходимо, за да направите ползването на банята лесно, комфортно и приятно и да се наслаждавате на престоя си там. ДК Лукс предлага аксесоари за баня от различни серии и производители. В ДК Лукс има за всекиго по нещо - от луксозни и дизайнерски серии аксесоари за баня до качествени бюджетни решения на ниски цени. В категорията аксесоари за баня ще намерите сапунерки, дозатори, четки за WC, държачи и поставки за тоалетна хартия, етажерки, закачалки за хавлии и кърпи, огледала, кошчета и много други продукти за Вашата баня. 

ДК Лукс предлага всичко небходимо за обзавеждането на Вашата баня на изгодни цени като: смесителни батерии, душ панели и кабини, мебели и мивки за баня, структури за вграждане, аксесоари за баня и сифони, окачвания, вентилация и др.

Ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящата смесителна батерия за Вашата баня. Благодарение на голямото разнообразие от висококачествени смесители със различни форми и дизайн ще може да съчетаете по най-добрият начин Вашият смесител с заобикалящият го интериор. Разгледайте нашите предложения за аксесоари за баня

Вграден дозатор за сапун ХРОМ за мивка или плот
-8 %
Вградения дозатор за течен сапун предлага компактност и стил за вашата мивка.Дозатора за вграждане е компактно и стилно решение за вашата кухня и по-рядко баня. Вградения дозатор с цвят хром създава удобство и комфорт при ползването на кухненската мивка. Диспенсърите за течен..
27.49 лв. 29.99 лв.
Без данък:27.49 лв.
Вградения дозатор за течен сапун предлага компактност и стил за вашата каменна или композитна мивка с ефектния цвят бежов гранит.Дозатора за вграждане е компактно и стилно решение за вашата кухня и по-рядко баня. Вградения дозатор с цвят бежов гранит създава удобство и комфорт при..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Вградения дозатор за течен сапун предлага компактност и стил за вашата мивка в изключително актуалния цвят черен мат.Дозатора за вграждане е компактно и стилно решение за вашата кухня и по-рядко баня. Вградения дозатор с цвят черен мат създава удобство и комфорт при ползването на ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Дозатор за сапун с ФОТОКЛЕТКА 250мл. стоящ
Не е в наличност
Диспенсъра за сапун/дезинфектант работи безконтактно чрез интегрирана фотоклетка.Един изключително стилен и елегантен диспенсър за сапун или дезинфектант в цветово съчетание сиво и хром. Безконтактния дозатор за сапун е свободно стоящ аксесоар с красив дизайн и обем 250мл. Диспенсъра с фотоклетк..
54.99 лв.
Без данък:54.99 лв.
Комплект аксесоари за баня Milano е стилно съчетание между стъкло и метал.Комплекта за баня се състои от 6 части. Съдържа поставка за сапун, за четка за зъби, държач за тоалетна хартия, за кърпи, хавлийник и двойна закачалка. В този комплект ще намерите всичко необходимо, за да получите комфорт ..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Диспенсъра за вграждане представлява дозатор за течен сапун, предназначен за вграден монтаж в мивка или плот.Дозатора за вграждане е функционален и компактен продукт за вашата кухня или баня. Дозатора за течен сапун е изключително удобен аксесоар, който може да ползвате, както в дома, така и в о..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Луксозен дозатор за течен сапун с декоративно прозрачно капаче за следене на нивото.Дозатора представлява метален диспенсър за течен сапун с обем 500мл. Дозатора за течен сапун притежава качествено хромирано покритие против ръжда. Диспенсъра за течен сапун се монтира на стената в банят..
22.99 лв.
Без данък:22.99 лв.
Металния диспенсър представлява масивен метален дозатор за течен сапун със стилна визия.Изцяло метален дозатор за сапун, с хромирано покритие, което го предпазва от ръжда. Този дозатор за сапун може да се използва както в дома, така и за офиса или други обществени помещения. Дозатора за теч..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Металния диспенсър представлява масивен метален дозатор за течен сапун със стилна визия.Изцяло метален дозатор за сапун, с хромирано покритие, което го предпазва от ръжда. Този дозатор за сапун може да се използва както в дома, така и за офиса или други обществени помещения. Дозатора за теч..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Четка за почистване на тоалетни чинии с метален корпус и хромирано покритие.Продукта е четка за WC с отлично качество на материалите, от които е изработена. Самата четка е от пластмаса, като дръжката на четката и корпуса на поставката са метални. Те са с качествено хромирано покритие, което пред..
12.99 лв.
Без данък:12.99 лв.
Кошчето за отпадъци с обем 3л. е компактен кош, който има приложение в малки помещения, с ограничено пространство.Металното кошче е подходящо за тоалетни, бани и други тесни и малки помещения. То е с цилиндрична форма, изработено от метал с висококачествено хромирано покритие. Кошчето за то..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Коша за отпадъци с хромирано покритие има обем 5л.Размера на кошчето, хромираното покритие и механизма с педал за повдигане на капака, правят металното кошче подходящо за почти всякакво приложение - като кошче за баня, за офиса, за битови отпадъци в кухнята и други. Металното кошче е с цилиндрич..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Коша с педал представлява метален кош за боклук с повдигащ механизъм за капака.Кошчето за тоалетна е с цилиндрична форма и вътрешно тяло от пластмаса. Вътрешното кошче позволява лесно изваждане и почистване. Кошчето за баня е с висококачествено хромирано покритие, което го предпазва от коро..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Металното кошче с хромирано покритие е предназначено за битови отпадъци и е снабдено с педал за повдигане на капака.Коша за отпадъци е необходим аксесоар за всяко едно домакинство - независимо дали се използва в банята, тоалетната или кухнята. Кошчето за тоалетна е метално, с цилиндрич..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Тапата за мивка представлява декоративна тапа предназначена за скриване на отвора за стоящ смесител на порцелановите мивки. Тапата се използва за различни мивки в банята или в кухнята, когато не е предвидено поставянето на такъв смесител. Декоративната тапа за мивка е метална - изработена от месинг..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Диспенсъра за WC хартия от серия Masterline представлява професионален продукт с отлично качество, предназначен за офиси, заведения и други обществени санитарни помещения. ДК Лукс предлага специализирана серия професионални аксесоари с отлично качество за обществени обекти и по-специално за са..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Диспенсъра за кърпи за ръце от серия Masterline представлява професионален продукт с отлично качество, предназначен за офиси, заведения и други обществени санитарни помещения. ДК Лукс предлага специализирана серия професионални аксесоари с високо качество за обществени обекти и по-специално за сани..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Кошчето и четката за тоалетна се предлагат комплект в модерния цвят черен мат.ДК Лукс предлага комплекта кошче и четка за WC в актуалния цвят черен мат на изгодна ниска цена. Кошчето и корпуса на четката са изработени от метал и имат черно матово покритие. Черния мат е изключително актуален и пр..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Единична закачалка за кърпи Futura Хром
-11 %
Закачалката за кърпи от серия FUTURA Хром е дизайнерска закачалка за кърпи и хавлии за вашата баня или кухня.Единичната закачалка за кърпи и хавлии е дизайнерски продукт от серията Futura с блестящо хромирано покритие. Това е една универсална закачалка кука за всякакъв вид кърпи, хавли..
14.24 лв. 15.99 лв.
Без данък:14.24 лв.
Закачалка за кърпи Futura черен мат
-10 %
Закачалката за кърпи от серия FUTURA е дизайнерска закачалка за кърпи и хавлии за вашата баня или кухня.Единичната закачалка за кърпи и хавлии е дизайнерски продукт от серията Futura с черно матово покритие. Това е една универсална закачалка кука за всякакъв вид кърпи, хавлии и дрехи - може да с..
17.09 лв. 18.99 лв.
Без данък:17.09 лв.
Поставка за хавлии черна Futura единична
-6 %
Тръбната стойка за кърпи от серия FUTURA е луксозен аксесоар за баня с черно матово покритие.Поставката за хавлии от серията Futura представлява красива тръбна стойка за кърпи и хавлии за Вашата баня. Тя се отличава с масивна и качествена изработка, стилен и изчистен дизайн характ..
64.99 лв. 68.99 лв.
Без данък:64.99 лв.
Поставка за хавлии черна двойна Futura
-7 %
Двойната закачалка за кърпи серия Futura представлява луксозен аксесоар за вашата баня с цвят черен мат.Тръбната стойка за хавлии от серия Futura е двойна. Тя се отличава с масивна и качествена изработка, стилен и изчистен дизайн и атрактивен черен матов цвят. Дължината на черната зака..
124.99 лв. 134.99 лв.
Без данък:124.99 лв.
Закачалката за кърпи с двойно подвижно рамо серия Futura е красив и функционален аксесоар за баня с черно матово покритие.Стойката за кърпи от серията Futura с подвижно рамо представлява фиксирана за стената стойка за кърпи с две подвижни рамена. Двете рамена се местят хоризонтално в п..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Стойка за хавлии Futura Хром с двойно подвижно рамо
-5 %
Закачалката за кърпи с двойно подвижно рамо серия Futura Хром е функционален аксесоар за баня с красив дизайн.Стойката за кърпи от серията Futura Хром с подвижно рамо представлява фиксирана за стената стойка за кърпи с две подвижни рамена. Двете рамена се местят хоризонтално ..
83.99 лв. 87.99 лв.
Без данък:83.99 лв.
Показани 1 от 24 | 83 (4 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.