Меню
Your Cart

Смесители за вграждане

Вградените смесители са компактно, естетично и функционално решение за обзавеждането на вашата баня и кухня.

В съвременните тенденции в обзавеждането на банята все повече се налага минималистичния дизайн и изчистените решения, които осигуряват максимална функционалност при минимум детайли и компоненти. Смесителите за вграждане и многообразните модели аксесоари и душ системи за вграждане предлагат именно това - практично, удобно и стилно решение за обзавеждането на вашата баня. Тялото на вградения смесител, както и всички връзки между отделните компоненти остават скрити, което създава усещане за пространство, дори и в малки бани, откритите елементи са компактни, естетични и лесни за поддръжка. Поради факта, че смесителите и другите компоненти остават в стената, зад плочките или в мазилката е изключително важно високото качество на тези продукти. Наличието на течове, шупли и дефекти по аксесоарите и смесители за вграждане може да създаде сериозни проблеми и необходимост от скъпоструващи ремонти. ДК Лукс предлага разнообразие от модели вградени смесители, душове и аксесоари за душ системи за вграждане на различни европейски и световни производители, с доказано качество и надеждност. Тук ще октриете продукти на добре познатите ни ROCA и Grohe, произведените в България Vidima-Ideal standart и качествени Италиански компании като Remer и DEMM. Богатата колекция от смесители за вграждане и аксесоари за душ системи за вграждане предлага избор за всеки - както бюджетни решения, така и луксозни продукти за дизайнерско обзавеждане. Ние от ДК Лукс сме подбрали различни продукти с различен стил и различен произход, обединени от едно общо нещо - всички те предлагат високо качество и надеждност на изгодни цени - това, което е нашият стремеж.
Душ система за вграждане QUADRO с ЧУЧУР
Дизайнерски продукт -10 %
Душ системата за вграждане в луксозен продукт за баня от висок клас с красив кубичен дизайн и изчистени форми.Душ системата за вграждане Quadro представлява цялостно решение за Вашата баня, което внася стил и модерна визия в нея. Душ системата Quadro включва няколко отделни елемента в едно цяло ..
314.99 лв. 349.99 лв.
Без данък:314.99 лв.
Душ система за вграждане QUADRO с ПОДВИЖЕН ДУШ
Дизайнерски продукт -10 %
Вградения душ QUADRO представлява луксозна душ система за вграден монтаж с душ пита и ръчен душ.Душ системата QUADRO представлява вграден душ с висока функционалност - перфектното решение за вашата баня, ако сте почитатели на изчистения кубичен дизайн с модернистична визия. Душ система..
359.99 лв. 399.99 лв.
Без данък:359.99 лв.
Марка: Remer
Смесителна батерия за вграждане е част от серията луксозни смесители Winner.Смесителя за вграждане Winner е смесителна батерия, предназначена за скрит монтаж в стената или към хидромасажни панели. Смесителя за вграждане е както за банята, така и за други помещения където е възможн..
79.99 лв.
Без данък:79.99 лв.
Марка: Remer
Смесителя за вграден монтаж представлява луксозен смесител с вграден превключвател от серията смесители Winner.Смесителя за вграждане серия Winner е смесителна батерия за вграден монтаж с широко приложение. Смесителите за вграждане имат естетичен и компактен дизайн, може да с..
159.99 лв.
Без данък:159.99 лв.
Марка: Remer
Вградения смесител за умивалник WINNER има красив минималистичен дизайн и уникална визия.Предлагаме на вашето внимание един красив вграден смесител за умивалник подходящ за обзавеждането на модерни и стилни бани. Смесителя за вграждане е естетично и компектно решение за вашата мивка - вградените..
279.99 лв.
Без данък:279.99 лв.
Душ система за вграждане WINNER с ЧУЧУР
Дизайнерски продукт -10 %
Марка: Remer
Душ системата WINNER в луксозен комплект смесител за вграждане с чучур и душ пита.Вградения душ WINNER и другите смесители от серията са цялостно решение за вашата баня с гарантирано качество, функционалност и стил. Душ системата WINNER включва няколко отделни елеме..
296.99 лв. 329.99 лв.
Без данък:296.99 лв.
Душ система за вграждане WINNER с ПОДВИЖЕН ДУШ
Дизайнерски продукт -10 %
Марка: Remer
Душ системата WINNER в луксозен комплект смесител за вграждане с душ пита и подвижен душ.Вградения душ WINNER и другите смесители от серията са цялостно решение за вашата баня с гарантирано качество, функционалност и стил. Душ системата WINNER включва няколко отделни елемента..
341.99 лв. 379.99 лв.
Без данък:341.99 лв.
Квадратното рамо за душ пита Quadro е аксесоар за душове за вграждане и свързва душ питата с извода за вода от стената. Рамото за душ е продукт от серията Quadro - луксозни решения за банята, които са характерни с кубични форми и изчистен дизайн. Месинговото рамо за душ е предназначено за стенен мо..
89.99 лв.
Без данък:89.99 лв.
Рамото за душ пити 15см е предназначено за таванен монтаж. Рамото за душ пита е част от всяка една душ система за вграждане. Особеност на модела е, че е предназначен за таванен монтаж на душ питата. Държача за душ пита я свързва с извода на душ системата, който трябва да е разположен на тавана в ба..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Рамото за душ пита 18см е подходящо за всички душ системи за вграждане, които имат душ пита в себе си. Рамото за душ пита е част от всяка една душ система за вграждане. Държача за душ пита е важен компонент, който свързва извода от стената с питата за душ. Този модел държач за душ пита е предн..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Рамото за душ пита 30см е подходящо за всички душ системи за вграждане, които имат душ пита в себе си. Рамото за душ пита е част от всяка една душ система за вграждане. Държача за душ пита е важен компонент, който свързва извода от стената с питата за душ. Този модел държач за душ пита е предн..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Рамото за душ пита 40см е подходящо за всички душ системи за вграждане, които имат душ пита в себе си. Рамото за душ пита е част от всяка една душ система за вграждане. Държача за душ пита е важен компонент, който свързва извода от стената с питата за душ. Този модел държач за душ пита е предн..
69.99 лв.
Без данък:69.99 лв.
Коляно за душ за вграден смесител с държач и спирателен кран Minimal е луксозен продукт за душ системи с вграден смесител.Коляното за душ Minimal представлява коляно за вграден смесител с държач за душ и спирателен кран за водата. Това е иновативен продукт с отлично качество и функционалност. Ко..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: ROCA
Кръглото стенно коляно с държач за душ представлява месингова стойка за ръчен душ с извод за шлаух 1/2"Комбинираното коляно за душ системи за вграждане е компактен и удобен аксесоар за вашата баня. Освен извод за подвижния душ, коляното има и стойка за душ, на която може да се окачи слушалк..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Марка: ROCA
Квадратното коляно за душ модел Square представлява комбинирано коляно за душ от вграден тип със стойка за окачване на подвижен душ.Комбинираното коляно за душ системи за вграждане е компактен и удобен аксесоар за вашата баня. Коляното за душ Square предлага извод душ слушалка, както и стойка за..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Квадратното коляно за душ с държач и спирателен кран Square е луксозен продукт за душ системи с вграден смесител.Коляното за душ Square представлява коляно за вграден смесител с държач за душ и спирателен кран за водата с кубични форми. Това е иновативен продукт с отлично качество и фу..
62.99 лв.
Без данък:62.99 лв.
Кръглото стенно коляно за вграден душ е комбинирано с подвижна закачалка за душ и предлага компактност, красив дизайн и комфорт на изгодна цена.Кръглото коляно за душ за вграждане е красив и компактен елемент от цялостна душ система, който е направен от висококачествен месинг с лъскаво и ус..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Квадратното стенно коляно за вграден душ е комбинирано с подвижна закачалка за душ и предлага компактност, удобство и комфорт на изгодна цена.Квадратното коляно за душ за вграждане е красив и компактен елемент от душ системата, изработен от месинг с високо качество и хромирано покритие. Кубичнит..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Показани 1 от 18 | 18 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.