Меню
Your Cart

Пити за душ

ДК Лукс предлага различни висококачествени решения за вашата баня и душ.

Подбрали сме разнообразни продукти с високо качество и надеждност, които предлагаме на изгодни цени. При нас ще намерите различни душ пити и душ глави за хидромасажни панели, стационарни душове и луксозни душ системи за вграждане. ДК Лукс предлага пити за душ от неръждаема стомана, супертънки душ пити, огледални душ пити изработени от месинг или техническа пластмаса. Имаме решения за вашите нужди от различен клас и с различна функционалност. За ценителите на лукса и качеството предлагаме луксозните душ пити и системи за вграждане на италианския производител Remer, предлагаме качествени и дизайнерски душ пити и душ глави за различни хидромасажни панели. В нашият онлайн-магазин може да откриете супертънките душ пити от серията Inox Slim с кръгла и квадратна форма. Многоструйните душ глави на Remer за хидромасажни панели са с високо качество и различни функции на разпръскване на водата. За изграждането на цялостни душ системи от вграден тип предлагаме и различни рамена за душ пити от сериите Quadro и Winner, както и много други аксесоари за тях. Разгледайте и цялостните ни решения за вградени душ системи и различните модели душ колони, към които душ питата може да бъде аксесоар.
Душ глава модел ARCO представлява метална душ глава с кръгла форма и хромирано покритие.Душ глава модел Arco е стандартен модел, пасващ на всякакъв тип неподвижни душове. Освен на стационарен душ, този продукт може да се използва и при смесители за вграждане. Хромираното покритие ..
11.49 лв.
Без данък:11.49 лв.
Душ главата модел ARCO ЛУКС представлява луксозна душ глава с подвижна основаПродукта, който разглеждате представлява душ глава с подвижно рамо, продукт от серията Arco. Луксозния модел душ глава от серията Arco, който ДК Лукс Ви предлага пасва на различни типове неподвижни д..
12.99 лв.
Без данък:12.99 лв.
Марка: Remer
Душ главата модел Grand представлява многоструйна душ глава с подвижна основа.ДК Лукс Ви предлага една луксозна душ глава с подвижна основа, която позволява насочване на струята в желаната посока. Подвижната душ глава е многофункционална - чрез завъртане на долната и част се променя начина ..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Марка: Remer
Душ пита модел Square представлява душ глава тип пита с подвижна основа и квадратна форма.Голямата периферия на душ питата позволява разпръскване на водата на голяма площ, създаващо ефекта на дъждовни капки. Луксозната душ пита Square е с модерен дизайн, изключително тънка, изработена ..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Марка: Remer
Душ пита модел ROUND представлява душ глава тип пита с кръгла форма и подвижна основа.Поради голямата си периферия, душ пита модел Round позволява разпръскване на водата на голяма площ като имитира дъждовни капки. Диаметъра на душ главата е 160мм. Подвижността й дава въз..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: Remer
Душ пита модел Mirror представлява душ глава тип пита с огледално покритие.Питата за душ Mirror е луксозен продукт с високо качество и модерен дизайн. Душ питата е с квадратна форма и размери 20х20см. Има голяма площ и 144 силиконови дюзи, които създават усещането за дъждовни капки и с..
39.99 лв. 49.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Марка: Remer
Душ пита модел Mirror представлява душ глава тип пита с огледално покритие с размер 25х25см.Питата за душ Mirror е луксозен продукт с високо качество и модерен дизайн. Душ питата е с квадратна форма и размери 25х25см. Има голяма площ и 144 силиконови дюзи, които създават усещането за д..
59.99 лв. 69.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: Remer
Душ пита модел Mirror представлява душ глава тип пита с огледално покритие с размер 30х30см.Питата за душ Mirror е луксозен продукт с високо качество и модерен дизайн. Душ питата е с квадратна форма и размери 30х30см. Има голяма площ и 144 силиконови дюзи, които създават усещането за д..
94.99 лв. 109.99 лв.
Без данък:94.99 лв.
Марка: Remer
Кръглата душ пита MIRROR представлява душ глава с диаметър 20см и красив минималистичен дизайн.Кръглата душ пита MIRROR е продукт на компанията REMER, който се отличава с красив дизайн и перфектно огледално покритие. Душ питата е с диаметър 20см, върху площта и са разположени равномерно сил..
49.99 лв. 59.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Марка: Remer
Кръглата душ пита MIRROR представлява душ глава с диаметър 25см и красив минималистичен дизайн.Кръглата душ пита MIRROR е продукт на компанията REMER, който се отличава с красив дизайн и перфектно огледално покритие. Душ питата е с диаметър 25см, върху площта и са разположени равномерно сил..
64.99 лв. 79.99 лв.
Без данък:64.99 лв.
Марка: Remer
Ултра тънка квадратна душ пита от неръждаема стомана модел INOX SLIM.Това е луксозна душ пита с размери 20х20см с огледално хромирано покритие. Питата за душ INOX SLIM е продукт, който ще придаде модерно и стилно излъчване на Вашият душ - независимо дали е душ колона, вграден в стената или обикн..
74.99 лв. 99.99 лв.
Без данък:74.99 лв.
Марка: Remer
Душ питата от неръждаема стомана INOX SLIM е луксозен душ за баня с огледално покритие.Това е супер тънка душ пита, която има изчистен и елегантен дизайн. Питата за душ INOX SLIM е предназначена за стационарни душове, душ колони и различни модели душове за вграждане. Тя се присъединява посредств..
59.99 лв. 69.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Квадратното рамо за душ пита Quadro е аксесоар за душове за вграждане и свързва душ питата с извода за вода от стената. Рамото за душ е продукт от серията Quadro - луксозни решения за банята, които са характерни с кубични форми и изчистен дизайн. Месинговото рамо за душ е предназначено за стенен мо..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Душ пита TITAN BLACK тънка с тъмно матово покритие
Не е в наличност
Марка: Remer
Квадратната душ пита TITAN BLACK е изработена от неръждаема стомана с тъмно матово покритие. Това е луксозна пита за душ с графитени нюанси, която има внушителен и впечатляващ дизайн. Освен характерния графитен цвят на покритието, душ питата TITAN BLACK се отличава със супер тънък изчистен профил, ..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.