Меню
Your Cart

Двор и градина

Голямо разнообразие от градинска техника и инструменти, градинско обзавеждане и напоителни сиситеми за двора и градината, декоративни чешми и канелки.

В специализирания сектор за двора и градината ще откриете широка гама от продукти за изграждането и поддръжката на перфектното дворно място и спретната градинка. ДК Лукс предлага на изгодни цени голямо разнообразие от канелки и хидранти, декоративни чешми, маркучи и поливни системи и др. Наши партньори са производители и доставчици от Италия и Гърция, както и Български компании от сектора. ДК Лукс предлага на своите клиенти функционални и надеждни продукти за поддръжката на двора и градината. Разгледайте и атрактивните ни оферти за градинско обзавеждане и декорация или направете вашето градинско парти с перфектното барбекю. Тук ще откриете и всичките необходими градински ръчни инструменти и градинска техника, с която ще поддържате в безупречен вид вашият двор и градина. Имаме разнообразие от маркучи и аксесоари за тях, поливници и компоненти за напоителни поливни системи.
Ние постоянно разширяваме и обновяваме продуктовите линии, и това ни прави изключително конкурентноспособни и атрактивни  в областта на обзавеждането за баняотоплението и за двора и градината.
Електронния таймер за поливане впряга съвременните технологии в помощ улеснение на любителя градинар.Дигиталния програматор за поливане съвременно технологично решение за автоматизация на поливния процес - независимо дали сте запален хоби градинар или ви липсва време за поддържането на зеле..
57.99 лв.
Без данък:57.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Механичния таймер за поливане е евтин и достъпен начин за автоматизиране на поливането на градината и оптимизирането на разхода на вода.Поливния таймер е чудесно решение за Вашата градина, което Ви спестява време, не ангажира внимание и намалява разхода на вода - оттам води и до икономия на врем..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Сферичната канелка 1/2" е изработена от неръждаема стомана и гарантира високо качество и устойчивост на налягане и екстремни температури.Сферичната канелка от неръждаема стомана има широко приложение в различни сфери - хранително вкусова промишленост, за бита, в двора и градината и други ме..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Сферичната канелка 1/2" е изработена от неръждаема стомана и гарантира високо качество и устойчивост на налягане и екстремни температури.Сферичната канелка от неръждаема стомана е едно чудесно решение за Вашият двор или градина. Неръждаемата канелка предлага отлично качество, гара..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Макара за маркуч до 45 м с количкаМаркучът, особено когато е пълен с вода е тежък товар, всеки градинар се е срещал с проблемът и неудобството при поливането на двора и градината. Не е много лесно и приятно да дърпате маркуча през цялата градина и между насажденията. Ние предлагаме отл..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Макара за маркуч до 45 м със стойкаИскате ли да облекчите грижите и усилията при поливане на двора и градината или овощните дървета? Ние бързаме да ви помогнем, и да Ви предложим най-добрите нови тенденции при грижата за градината, отговарящи на всички Ваши изисквания. Предлагаме Ви макарата за ..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Сферичната канелка е изработена от 100% месинг с високо качество и има характерен жълт цвят на тялото.Сферичната канелка от чист месинг е едно чудесно решение за Вашият двор или градина. Канелката от месинг без покритие предлага отлично качество, гарантирано от качествата на материала...
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Месинговия адаптор за бързи връзки представлява преход между бързата връзка за маркуч и цолова резба. Накрайниците за бърза връзка са предназначени да свързват водоизточника с бързата връзка за маркуча. Този месингов преход представлява преход за бързи връзки от различни размери към&..
2.69 лв.
Без данък:2.69 лв.
Месинговия накрайник-конектор за бързи връзки е висококачествен и надежден компонент с универсално приложение. Конекторите за бърза връзка са предназначени да свързват водоизточника с бързата връзка за маркуча. Този месингов преход представлява универсален адаптор за бързи връзки&nbs..
4.59 лв.
Без данък:4.59 лв.
Месинговия накрайник-конектор за бързи връзки е висококачествен и надежден компонент с универсално приложение. Конекторите за бърза връзка са предназначени да свързват водоизточника с бързата връзка за маркуча. Този месингов преход представлява универсален адаптор за бързи връзки от различни размер..
7.29 лв.
Без данък:7.29 лв.
Бензиновия свредел за пробиване на дупки в земята се предлага в комплект с бургия Ф80 и дължина 740мм Бензиновия свредел е предназначен за пробиване на различни по диаметър и дълбочина дупки в земята на различна повърхност. Бензиновия свредел намира най-често приложение в градинарството, земед..
369.99 лв.
Без данък:369.99 лв.
Градинската бензинова косачка RTR MAX  е висококачествен продукт за двора и градината Градинската косачка RTR Max и другите продукти с тази марка са висококачествени машини, едни от най-продаваните и предпочитани, заради високото им качество, изгодна цена и отлична сервизна политика.&n..
468.99 лв.
Без данък:468.99 лв.
Марка: RTRMAX
Бензиновата моторна пръскачка с 3 накрайника с марка RTR е отличен избор за вашият двор и градинаБензинова моторна пръскачка на марката RTR MAX е висококачествен продукт за поддръжката на вашите двор и градина. Бензиновата пръскачка е оборудвана с три накрайника, които спомагат за по-добрата и е..
222.00 лв.
Без данък:222.00 лв.
6,0 кг. Размери (без направляваща шина и верига): 410х235х265 мм. Гориво: Горивна смес (Бензин 25, Двутактово масло 1) Капацитет на резервоара за гориво: 550 мл. Масло на веригата: Моторно масло SAE#10W-30 Капацитет на резервоара за масло: 260 мл. Работен обем на двигателя: 52 см3 Максимална мощност..
139.99 лв.
Без данък:139.99 лв.
Бензинова резачка Размер шина: 450 мм Мощност: 1800 W Скорост: 3200 об./мин Резервоар бензин: 550 мл Резервоар масло: 260 мл Гаранция: 3 години..
319.99 лв.
Без данък:319.99 лв.
Бързата връзка за маркуч 1/2" е част от серията месингови фитинги и бързи връзки за градински маркучи с отлично качество и надеждност. Месинговите компоненти за градински маркучи и поливни системи са изключително качествено и надеждно решение за вашата градина. Бързата връзка за маркуч 1/2&quo..
6.79 лв.
Без данък:6.79 лв.
Бързата връзка за маркуч 3/4" е част от серията месингови фитинги и бързи връзки за градински маркучи с отлично качество и надеждност. Месинговите компоненти за градински маркучи и поливни системи са изключително качествено и надеждно решение за вашата градина. Бъ..
9.79 лв.
Без данък:9.79 лв.
Марка: RTRMAX
Водоструйката RTR MAX 1700W е висококачествен уред за професионално почистване и измиване. Водоструйката за високо налягане е подходяща машина за измиване на автомобили и различни повърхности. С водоструйката може да отмивате натрупаната дълго време мръсотия  по стените и плочките, по външните..
224.99 лв.
Без данък:224.99 лв.
Лесни и икономични скоби за градината Приложение: За връзване на растенията вместо тел, като по този начин предпазва стъблата. За стъбла до 5/8" (1,5 мм) дебелина Употреба: За многократна употреба. Материал: PVC Опаковка: 10 броя..
1.60 лв.
Без данък:1.60 лв.
Градинско гребло с клик система Работна част: 200 мм Дръжка: Не Съвместими дръжки: Код: 32998 и Код: 32999..
7.19 лв.
Без данък:7.19 лв.
Градинско гребло с клик система Работна част: 500 мм Брой зъби: 12 броя Дръжка: Не Съвместими дръжки: Код: 32998 и Код: 32999..
8.09 лв.
Без данък:8.09 лв.
Градинска мини мотичка с 2 зъба Дължина: 110 мм Ширина: 80 мм Диаметър на отвор за дръжка: 28 ммГрадината е място, на което човек отглежда част от своята прехрана или просто упражнява хобито си - и в двата случая са му нужни качествени инструменти, за да може това да става бързо, лесно и по най-..
4.49 лв.
Без данък:4.49 лв.
Градинска мини мотика с 2 зъба. Дължина: 100 мм Ширина: 70 мм Дръжка: Да..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Показани 1 от 24 | 205 (9 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.