Меню
Your Cart

Термовентили

Радиаторните термовентили от ДК Лукс предлагат високо качество и степен на автоматизация на отоплението, като осигуряват комфорт, топлина и уют в дома ви.

ДК Лукс предлага на вашето внимание различни решения за отоплението на дома с различна степен на автоматизация. Инвестирайки малко допълнителни средства в качествени термовентили, гарантирано ще си осигурите комфорт и топлина, като същевременно ще оптимизирате разходите си за отопление. В нашият онлайн магазин сме подбрали качествени италиански термовентили и термостатни глави с марките Fornara и Luxor. Тук ще откриете както различни модели радиаторни кранове, така и комплекти термовентил с термоглава, подходящи за почти всички отоплителни тела - алуминиеви и стоманени панелни радиатори, лири за баня и други. Имате избор между прави и ъглови термовентили предназначени за метални тръби и такива за многослойните тръби с алуминиева вложка.
Продуктите от тази категория са с гарантирано високо качество и надеждност, което се дължи на дългогодишния опит и традиции в производството на отоплителна арматура на компаниите Fornara и Luxor, високото ниво на оборудване на фабриките и високите стандарти за качество, които са наложени. Термовентилите Fornara и термовентилите Luxor са подходящият избор за отоплителни инсталации от различен тип - както системите с централно отопление, така и локалните отоплителни системи на газ, пелети или твърдо гориво.
Електронен термостат за радиатори - програмируем Електронен термостат за радиатори - програмируем
-26 %
Електронния терморегулатор за радиатори представлява термостатна глава с дигитално управление и множество функции за програмиране на отоплителния режим.Дигиталният терморегулатор за радиатори е изключително иновативен продукт, ориентиран към технологиите и оптимизацията на отоплителния процес. Д..
36.99 лв. 49.99 лв.
Без данък:36.99 лв.
Дизайнерски терморегулатор THERMOLIFE LUX ХРОМИРАН Дизайнерски терморегулатор THERMOLIFE LUX ХРОМИРАН
Дизайнерски продукт
Хромирания терморегулатор THERMOLIFE LUX представлява дизайнерски терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Имаме удоволствието да ви предложим едно луксозно решение за отоплението на вашият дом - дизайнерски терморегулатор от серията THERMOLIFE LUX с красив и изчистен дизайн и перфе..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Дизайнерски терморегулатор THERMOLIFE LUX БЯЛ Дизайнерски терморегулатор THERMOLIFE LUX БЯЛ
Дизайнерски продукт
Дизайнерския терморегулатор THERMOLIFE БЯЛ представлява терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Луксозните решения за отоплението на вашият дом имат своя израз в дизайнерски терморегулатор в бял цвят от серията THERMOLIFE LUX. Дизайнерската термоглава е висококачеств..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Дизайнерски терморегулатор THERMOLIFE LUX ЧЕРЕН МАТ Дизайнерски терморегулатор THERMOLIFE LUX ЧЕРЕН МАТ
Дизайнерски продукт
Дизайнерския терморегулатор THERMOLIFE ЧЕРЕН МАТ представлява терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Луксозните решения за отоплението на вашият дом имат своя израз в дизайнерски терморегулатор черен мат от серията THERMOLIFE LUX. Дизайнерската термоглав черен мат е висо..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Хромирания терморегулатор за радиатори е висококачествена термоглава с луксозно хромирано покритие.Терморегулаторите са важен елемент от една отоплителна система. Освен удобство и комфорт термоглавите могат да реализират значителни икономии от гориво и енергия в отоплителните инсталации. Особено..
18.99 лв.
Без данък:18.99 лв.
Терморегулатор за радиаторен кран FORNARA 5 степени Терморегулатор за радиаторен кран FORNARA 5 степени
-20 %
Марка: Fornara
Терморегулатора Fornara е представлява термостатна глава за монтаж към радиаторни вентили, която регулира автоматично топлинния поток към радиатора.Терморегулаторите са важен елемент от една отоплителна система, които автоматизират в голяма степен процеса на отопление. Освен удобство и..
11.99 лв. 14.99 лв.
Без данък:11.99 лв.
Аксиалният термовентил 24*19 представлява радиаторен кран за термостатна глава със специфично тяло. Аксиалният радиаторен кран за терморегулатор е особен модел радиаторен вентил, който се отличава от стандартните по разположението на тегмоглавата спрямо тялото му. При аксиалния термовентил, термост..
15.49 лв.
Без данък:15.49 лв.
Аксиалният термовентил 1/2" представлява радиаторен кран за термостатна глава със специфично тяло. Аксиалният радиаторен кран за терморегулатор е особен модел радиаторен вентил, който се отличава от стандартните по разположението на тегмоглавата спрямо тялото му. ..
15.49 лв.
Без данък:15.49 лв.
Четирипътния термовентил 24*19 LUXOR представлява комбиниран радиаторен кран за еднотръбно свързване. Четирипътния термовентил 24*19 представлява изключително компактно и удобно решение за свързването на отоплителните тела в инсталацията. Четирипътния радиаторен кран 24*19 позволява ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Електротермична задвижка с ръчна функция FORNARA
-19 %
Електротермичната задвижка представлява контролно-регулиращ уред с основно приложение в автоматизацията на отоплителния процес. С развитието на технологиите и в забързаното ежедневие все по-предпочитано и лесно достъпно става приложението на различни интелигентни и автономни системи както в дома, т..
21.99 лв. 26.99 лв.
Без данък:21.99 лв.
Дизайнерски ТЕРМОВЕНТИЛ за радиатори БЯЛ/ХРОМ Дизайнерски ТЕРМОВЕНТИЛ за радиатори БЯЛ/ХРОМ
Дизайнерски продукт
Дизайнерския термовентил от серията THERMOLIFE LUX представлява кран за термоглава с бял цвят и хромирана декоративна капачка. THERMOLIFE LUX е серия дизайнерски радиаторни вентили, произведени в Италия. Луксозните термовентили от серията THERMOLIFE LUX са пр..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Дизайнерски ТЕРМОВЕНТИЛ за радиатори ХРОМ Дизайнерски ТЕРМОВЕНТИЛ за радиатори ХРОМ
Дизайнерски продукт
Хромираният термовентил от серията THERMOLIFE LUX представлява дизайнерски радиаторен кран за терморегулатор. THERMOLIFE LUX е серия дизайнерски радиаторни кранове, произведени в Италия - те носят в себе си лукса и съвършенството на италианската дизайнерска мисъл и традициите и опита в произво..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Дизайнерски ТЕРМОВЕНТИЛ за радиатори ЧЕРЕН/ХРОМ Дизайнерски ТЕРМОВЕНТИЛ за радиатори ЧЕРЕН/ХРОМ
Дизайнерски продукт
Дизайнерския термовентил от серията THERMOLIFE LUX представлява черен кран за термоглава с хромирана декоративна капачка. THERMOLIFE LUX е серия дизайнерски радиаторни вентили, произведени в Италия. Луксозните термовентили от серията THERMOLIFE LUX са проектирани за свързване на различни отопл..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Дизайнерски кран с термоглава THERMOLIFE БЯЛ/ХРОМ
Дизайнерски продукт
Дизайнерския комплект серията THERMOLIFE LUX представлява бял радиаторен кран - термовентил и хромирана дизайнерска термоглава. THERMOLIFE LUX е серия луксозни радиаторни вентили, произведени в Италия. Дизайнерските кранове с термоглава от серията THERMOLIFE LUX с..
56.99 лв.
Без данък:56.99 лв.
Дизайнерски кран с термоглава THERMOLIFE ХРОМ
Дизайнерски продукт
Този луксозен комплект - хромиран радиаторен кран с термоглава THERMOLIFE LUX е дизайнерско решение за вашата отоплителна система. Серията радиаторни кранове и термовентили THERMOLIFE LUX в комбинация с дизайнерските радиатори и лири предлага цялостни решения за отоплението на вашият модерен д..
56.99 лв.
Без данък:56.99 лв.
Дизайнерски кран с термоглава THERMOLIFE ЧЕРЕН/ХРОМ
Дизайнерски продукт
Дизайнерския комплект серията THERMOLIFE LUX представлява черен радиаторен кран - термовентил и хромирана дизайнерска термоглава. THERMOLIFE LUX е серия луксозни радиаторни вентили, произведени в Италия. Дизайнерските кранове с термоглава от серията THERMOLIFE LUX ..
56.99 лв.
Без данък:56.99 лв.
Марка: Fornara
Радиаторния термовентил FORNARA представлява прав радиаторен кран с адаптор Ф16 с възможност за присъединяване на термостатна глава.Радиаторните кранове представляват неизменна част от окомплектоването на всеки един радиатор. Радиаторния термовентил Ф16 е предназначен е за св..
13.99 лв.
Без данък:13.99 лв.
Марка: Fornara
Радиаторния термовентил FORNARA представлява ъглов радиаторен кран с адаптор Ф16 с възможност за присъединяване на термостатна глава.Радиаторните кранове са важна и неизменна част от окомплектоването на всеки един радиатор, лира за баня или друго отоплително тяло. Радиат..
13.99 лв.
Без данък:13.99 лв.
Марка: Fornara
Радиаторния термовентил FORNARA представлява прав радиаторен кран за метална тръба с възможност за присъединяване на термостатна глава.Радиаторните кранове са необходима част от комплектовката на всеки един радиатор. Радиаторния термовентил е предназначен е за свързването на отоплителното тяло с..
12.69 лв.
Без данък:12.69 лв.
Марка: Fornara
Радиаторния термовентил FORNARA представлява ъглов радиаторен кран 1/2" с възможност за присъединяване на термостатна глава.Радиаторните кранове са важна и неизменна част от окомплектоването на всеки един радиатор, лира за баня или друго отоплително тяло. Радиаторни..
12.69 лв.
Без данък:12.69 лв.
Марка: Fornara
Термовентилът комплект с термостатна глава FORNARA е решение за ефективно и икономично отопление.Термовентилите комплект с термостатни глави са съвременен начин за отпимизиране и автоматизиране на отоплителния процес. Термовентила комплект FORNARA представлява прав&..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Марка: Fornara
Термовентилът комплект с термостатна глава FORNARA е решение за ефективно и икономично отопление.Термовентилите комплект с термостатни глави са съвременен начин за отпимизиране и автоматизиране на отоплителния процес. Термовентила комплект FORNARA представлява ъглов радиаторен кран, пр..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Марка: Fornara
Радиаторния термовентил комплект FORNARA представлява прав радиаторен кран за метална тръба с термостатна глава.Радиаторните кранове са необходима част от комплектовката на всеки един радиатор. Радиаторния термовентил FORNARA е предназначен е за свързването на отоплителн..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Марка: Fornara
Термовентилът комплект с термостатна глава FORNARA е решение за ефективно и икономично отопление.Термовентилите комплект с термостатни глави са съвременен начин за отпимизиране и автоматизиране на отоплителния процес. Термовентила комплект FORNARA представлява ъглов ..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Показани 1 от 24 | 24 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.