Меню
Your Cart

Битова химия

Високоефективен спрей против мухъл и плесен 250ml.
С поръчка
Високоефективен спрей против мухъл и плесени за професионално почистване 250мл.Петната от мухъл и плесени в дома са неприятен момент за всеки, който се е сблъсквал някога с тях. Конденз, висока влажност и недобра вентилация са най-честата причина за тяхната поява, а дългтrайното и..
12.99 лв.
Без данък:12.99 лв.
Високоефективен спрей против мухъл и плесен 500ml.
С поръчка
Високоефективен спрей против мухъл и плесени за професионално почистване 500мл.Може би всеки от нас се е сблъсквал с неприятните петна и следи от мухъл и плесени в дома си. Високата влажност и конденза са честа причина за тях, а дългтrайното им наличие е предпоставка за неприятни миризми и дори ..
16.99 лв.
Без данък:16.99 лв.
Универсалния почистващ препарат от серията продукти Gluto Clean представлява хигиенизиращ спрей подходящ за всекидневна употреба в домакинството.Gluto Clean 750ml. Хигиенизиращ спрей е универсално средство за почистване и освежаване на различни повъхрности и обекти в дома и офиса. Glut..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Почистващ спрей за санитарни помещенияПочистващия спрей на Gluto Сlean е предназначен за почистване на санитарни помещения. Почистването на банята е една от най-трудните и недотам приятни задачи във всяко едно домакинство. Този ангажимент отнема много усилия, време, препарати и изисква..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Високоефективния почистващ спрей Gluto Clean предлага специална формула за високоефективно почистване на пластмасови и синтетични поврхности.Серията професионални почистващи препарати с марката Gluto Clean предлага и продукт разработен специално за да бъде супер ефективен при почистването н..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Препарат за професионално и деликатно почистване на петна от боя, лепило и масла Soluwash SСправянето с петната от боя, лепило, мазни петна i zamyrsqwaniq и други не винаги е лесна и никога приятна работа. Трудно може да се открие ефективен препарат за петна от такъв характер, който освен ефекти..
9.99 лв.
Без данък:9.99 лв.
Почистващ спрей за стъкла на камини и печки с марката Gluto Clean представлява високоефективен почистващ препарат, произведен в Германия Gluto Clean е висококачествена марка продукти за битовата химия, произведена в Германия. В сайта ни ще откриете и други почистващи препарати с маркат..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.