Меню
Your Cart

Арматурни клещи

Арматурните клещи за специализирани ръчни инструменти с приложение в строителството и за обработка на арматурно желязо и метал.

Клещите за арматура са специално проектирани за огъване и рязане на арматурно желязо - те имат здрави закалени челюсти и дълги дръжки, за да може да се упражни достатъчно натиск при обработката на арматурата. Арматурните клещи са специализирани ръчни инструменти с най-голямо приложение в строително-ремонтните дейности. ДК Лукс предлага различни модели арматурни клещи с различен размер и с различен клас на здравина и натоварване. Тук ще откриете евтини клещи за рязане на арматура и закалени арматурни клещи с професионално приложение, за активна работа.
Арматурните клещи с марката CETA FORM представляват висококачествени професионални клещи за активна употреба. Продуктите с марката Ceta Form са синоним на качество и надеждност. Клещите за арматура 225мм не правят изключение от другите продукти на марката. ДК Лукс предлага един инструмент, който ще..
22.49 лв.
Без данък:22.49 лв.
Арматурните клещи с марката CETA FORM представляват висококачествени професионални клещи за активна употреба. Продуктите с марката Ceta Form са синоним на качество и надеждност. Клещите за арматура 250мм не правят изключение от другите продукти на марката. ДК Лукс предлага един&..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Арматурните клещи Premium 255mm са направени от хром-ванадиева сплав с високо качество на изработката Арматурните клещи с марката Premium представляват висококачествени ръчни инструменти, които ДК Лукс предлага на изгодна цена. Клещите Premium 255mm са изработени от хром-ванадиева стомана и им..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Арматурните клещи са специализирани ръчни инструменти за обработка на желязо и метал Клещите за арматура са специално проектирани за огъване и рязане на арматурно желязо. Те имат здрави закалени челюсти и дълги дръжки, за да може да се упражни достатъчно натиск при обработката на арматура. Арм..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Арматурнтеи клещи Premium 275mm са направени от хром-ванадиева стомана с високо качество на изработка Арматурните клещи с марката Premium представляват висококачествени ръчни инструменти, които ДК Лукс предлага на изгодна цена. Клещите Premium 275mm са изработени от хром-ванадий и имат удобни ..
8.49 лв.
Без данък:8.49 лв.
Арматурните клещи 275мм са изработени от висококачествена хром-ванадиева стомана Клещите за арматура 275мм са специално проектирани за огъване и рязане на арматурно желязо. Те имат здрави закалени челюсти и дълги дръжки, за да може да се упражни достатъчно натиск при обработката на арматура. А..
5.49 лв.
Без данък:5.49 лв.
Арматурните клещи с марката CETA FORM представляват висококачествени професионални клещи за активна употреба. Продуктите с марката Ceta Form са синоним на качество и надеждност. Клещите за арматура 280мм не правят изключение от другите продукти на марката. ДК Лукс предлага един&..
27.99 лв.
Без данък:27.99 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.