Меню
Your Cart

Клещи чирак

Клещите чирак са предназначени за фиксиране на детайли с различен профил

Клещите чирак са необходим ръчен инструмент, който намира приложение в различни ремонтни и строителни работи. Основната функция на клещите чирак е за затягане, захващане, развиване или отвиване на различни детайли, същевременно може да се използва за задържане на профилни, плоски или кръгли материали. Клещите чирак са изработени от висококачествена хром-ванадиева стомана. ДК Лукс предлага клещи чирак с различни размери, и с различен дизайн и клас на натоварване. В нашият онлайн магазин ще октриете клещи чирак с вдлъбнати челюсти, клещи чирак С-модел, както и универсални клещи чирак. При нас ще откриете разнообразие от клещи и ръчни инструменти както за хоби майстора, така и качествени професионални инструменти за активна употреба.
Клещите чирак Premium 250мм са направени от хром-ванадиева сплав с високо качество на изработка  Клещите чирак или самозаключващи клещи с марката Premium представляват функционален и надежден ръчен инструмент, който служи за захващане и фиксация на различни детайли. Челюстите на самозаключващи..
6.49 лв.
Без данък:6.49 лв.
Клещите чирак 235мм с плоски челюсти са професионални ръчни инструменти от висок клас с перфектно качество Самозаключващите клещи CETA FORM са висококачествени ръчни инструменти, с основно предназначение за затягане, фиксация и захващане на различни детайли с плосък профил. ДК Лукс предлага този сп..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Клещите чирак 240мм с призматични челюсти са професионални ръчни инструменти от висок клас с перфектно качество Самозаключващите клещи CETA FORM са висококачествени ръчни инструменти, с основно предназначение за затягане, захващане, развиване или отвиване на различни детайли. ДК Лукс предлага този ..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Клещите тип вилица са специализирани клещи чирак CETA FORM предназначени за задържане и фиксация на различни плоскости и материали. Клещите чирак CETA FORM са специализирани клещи със специфична форма, пригодени за захващане и фиксиране на стоманени листове и плоскости, различни плоскости и тръби. ..
54.99 лв.
Без данък:54.99 лв.
Клещи чирак 140мм с марката CETA FORM са специализирани професионални инструменти от висок клас с перфектно качество Клещите чирак CETA FORM са висококачествени ръчни инструменти, проектирани за специализирана употреба. ДК Лукс предлага един прецизен инструмент, който ще върши ефективно с..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Клещи чирак 190мм с марката CETA FORM са специализирани професионални инструменти от висок клас с перфектно качество Клещите чирак CETA FORM или самозаключващи клещи 190мм са синоним на качество и надеждност. Клещите чирак 190мм не правят изключение от другите продукти на марката. То..
27.99 лв.
Без данък:27.99 лв.
Клещи чирак 240мм с марката CETA FORM са специализирани професионални инструменти от висок клас с перфектно качество Клещите чирак CETA FORM са синоним на качество и надеждност. Клещите чирак 240мм или наричани още самозаключващи клещи не правят изключение от другите продукти на марката. ..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Клещи чирак 300мм с марката CETA FORM са специализирани професионални инструменти от висок клас с перфектно качество Клещите чирак CETA FORM са са синоним на качество и надеждност. Клещите чирак 300мм не правят изключение от другите продукти на марката. Това са проферионални клещи чирак, нарич..
43.99 лв.
Без данък:43.99 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.