Меню
Your Cart

Водоснабдяване

В категория Водоснабдяване ще намерите разнообразие от продукти и системи за битово водоснабдяване.

Те представляват комплекс от инженерни решения, чието предназначение е да доставят необходимата вода на консуматора в съответствие с неговите изисквания за качество, количество и напор. Водоснабдителната система в наше време е сложна, съдържаща много и разнообразни елементи, които осигуряват водохващане, пречистване на водата, равномерното ѝ подаване и т.н. Важно условие за качествената и безпроблемна работа на всички компоненти в системата за битово водоснабдяване е тяхното качество и надеждност. Ние от ДК Лукс избрахме продуктите на водещи европейски производители. Може да намерите при нас хидрофорни системи помпи на Wilo, качествени дренажни помпи и сондажни помпи на Elpumps, аксесоари и компоненти за водоснабдителни системи и помпи. Предлагаме широка гама разширителни съдове за хидрофорни системи на Zilmet. Ще намерите всичко необходимо, за да изградите Вашата система за битово водоснабдяване на ниски цени и с доказано качество. Широката гама от помпи и системи предлага решения и за напояване, поддържане на налягане, отводняване и др.

Филтърните системи за пречистване на водата, които сме избрали предлагат отлично италианско качество на изгодни цени.

Филтърните системи служат пречистване на водата - механично пречистване от твърди частици, за отстраняване на хлора от питейната вода и други органични съединения. ДК Лукс предлага различни размери филтърни тела и филтри за питейна вода към тях - механични филтри, активен въглен, полифосфатни филтри на цени от вносител. Чрез използването на филтърните системи ще подобрите качеството на питейната вода, ще подобрите работата на домакинските уреди като ги предпазите от котления камък.

Водомерите са важен и необходим елемент от всяка една водопреносна система - била тя промишлена или се отнаса за водоснабдяването на домакинството.

ДК Лукс предлага продуктите на италианския производител на водомери B-meters и Българските водомери на Беласица АД. Водомерите предлагат изключително високо качество и точност и отговарят на изискванията на Българското и Европейско законодателство. Ще намерите голямо разнообразие от различни модели водомери на ниски цени за бита, промишлени водомери с голям дебит - сухи водомери с ролков брояч, мокри водомери с ролков или комбиниран брояч, фланцови и резбови водомери и други. Качеството на италианските водомери B-meters отговаря на най-високо европейско ниво. Беласица АД е доказано име и гаранция за надеждността на водомерите с тази марка. В ДК Лукс ще намерите изгодни предложения и ниски цени на водомерите, които предлагаме.
Марка: Elpumps
Хидрофорна система за битово водоснабдяване VB 25/800  от ELPUMPS.Хидрофорната система VB 25/800 е продукт с високо качество и ефективност. Подходящ е както за водоснабдяване с питейна вода, повишаване на налягането във водопровода, изпомпване на вода, напояване и др.Хидрофорната с..
279.99 лв.
Без данък:279.99 лв.
Марка: B-meters
Водомер B-meters 3m3  за студена вода от модела GSD8 представлява водомер сух тип с ролков брояч.Предлагаме Ви един евтин водомер, произведен в Италия, който освен изгодна цена има и високо качество, отговарящо на всички европейски стандарти и на всички законови норми и разпо..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Марка: Elpumps
Дренажна помпа с марка ELPUMPS CT2274 за изпомпване на чиста и замърсена вода. ДК Лукс предлага широка гама помпи с марката ELPUMPS, продукт на европейски производител с много добро качество и на изгодна цена. Дренажната помпа CT2274 е модел, подходящ за отводняване на помещения, изпомпване на чис..
139.99 лв.
Без данък:139.99 лв.
Електрическият бойлер TESY Bilight 80л. комбиниран със серпентина е префектното решение за топлата вода във вашият дом, ако ползвате локална отоплителна система или разполагате със слънчев колектор. Електрическите бойлери от серията TESY BiLight Vertical имат вградена високоефективна серпентина - т..
314.99 лв.
Без данък:314.99 лв.
ППР тръбата PN16 представлява пластмасова тръба с дължина 3м, предназначена за пренос на студена вода.ДК Лукс предлага полипропиленови тръби с високо качество предназначени за изграждането на водопроводни и други системи. Тръбата за студена вода е проектирана за инсталации с относително ниска те..
1.08 лв.
Без данък:1.08 лв.
Продукта представлява филтърно тяло с кана, в която се поставя филтърен елемент в зависимост от необходимостта. Филтърните тела служат за пречистване и/или омекотяване на питейната вода от водопровода или друг източник. Могат да бъдат свързани в система с няколко филтърни елемнти, за по-ефективно и ..
27.99 лв.
Без данък:27.99 лв.
Марка: Elpumps
Хидрофорна система за битово водоснабдяване VB 25/1300  от ELPUMPS. Хидрофорната система VB 25/1300 е продукт с високо качество и ефективност. Подходящ е както за водоснабдяване с питейна вода, повишаване на налягането във водопровода, изпомпване на вода, напояване и др. Хидрофорната сис..
319.99 лв.
Без данък:319.99 лв.
Марка: B-meters
Водомерите B-meters от серията GSD8 представляват битови водомери от сух тип с ролков брояч.Водомерът с марка B-meters модел GSD8 е стандартен водомер със сух ролков брояч. Това е най-продаваният и използван модел от серията битови водомери. Водо..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: Elpumps
Дренажна помпа с марка ELPUMPS CT3274 за изпомпване на чиста и замърсена вода. Разгледайте широката гама помпи с марката ELPUMPS, предлагани от ДК Лукс. Помпите на Elpumps са продукт на европейски производител с много добро качество и на изгодна цена. Дренажната помпа CT3274 е подходящо ..
159.99 лв.
Без данък:159.99 лв.
Електрическият бойлер TESY Bilight 100л. комбиниран със серпентина е префектното решение за топлата вода във вашият дом, ако ползвате локална отоплителна система или разполагате със слънчев колектор. Електрическите бойлери от серията TESY BiLight Vertical имат вградена високоефективна серпентина - ..
344.99 лв.
Без данък:344.99 лв.
ППР тръбата PN20 представлява пластмасова тръба с дължина 3м, която има комбинирано приложение - за пренос на топла или студена вода.Предлаганите от ДК Лукс полипропиленови тръби са с отлични технически параметри - те са предназначени за изграждането на водопроводни и отоплителни ..
1.14 лв.
Без данък:1.14 лв.
Продукта представлява филтърно тяло с кана, в която се поставя филтърен елемент в зависимост от необходимостта. Филтърните тела служат за пречистване и/или омекотяване на питейната вода от водопровода или друг източник. Могат да бъдат свързани в система с няколко филтърни елемнти, за по-ефективно и ..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: Elpumps
Хидрофорна система за битово водоснабдяване VB 25/1300B от ELPUMPS. Хидрофорната система VB 25/1300B представлява самозасмукваща водоснабдителна система. Продукт подходящ за водоснабдяване с питейна вода, изпомпване на вода, повишаване на налягането във водопровода, напояване и ..
339.99 лв.
Без данък:339.99 лв.
Марка: B-meters
Водомерите B-meters от модела GSD8 са качествени водомери от сух тип с ролков брояч.ДК Лукс предлага на Вашето внимание един модел евтини водомери, без компромис в качеството на продукта, отговарящо на най-високи европейски стандарти и на всички законови норми и разпоредби. Водомерите B-meters с..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Марка: Elpumps
Дренажна помпа с марка ELPUMPS CT4274 за изпомпване на чиста и замърсена вода.ДК Лукс предлага разнообразие и широка гама помпи с марката ELPUMPS. Помпите на Elpumps са продукт на европейски производител, произведени по най-високи стандарти за качество и предлагани на достъпни цени.Дрен..
174.99 лв.
Без данък:174.99 лв.
Електрическият бойлер TESY Bilight 120л. комбиниран със серпентина е префектното решение за топлата вода във вашият дом, ако ползвате локална отоплителна система или разполагате със слънчев колектор. Електрическите бойлери от серията TESY BiLight Vertical имат вградена високоефективна серпентина - ..
409.99 лв.
Без данък:409.99 лв.
ППР Тръба за Стабилизирана Ф20-Ф63 СТЪКЛОВЛАКНО ППР Тръба за Стабилизирана Ф20-Ф63 СТЪКЛОВЛАКНО
Най-продаван
Стабилизираната ППР тръба представлява пластмасова тръба от полипропилен с вложка в средата от стъклофибърни нишки, устойчива на топлинното разширение на материала.ДК Лукс предлага стабилизирани ППР тръби с високо качество и отлични технически параметри - те са проектирани да бъдат вис..
1.44 лв.
Без данък:1.44 лв.
Филтърът е предназначен за пречистване на водата от механични частици - пясък, мътилка, ръжда, тиня и т.н.. Позволява почистване и последваща употреба. Филтриращият елемент е пласмасова мрежа със степен на пропускливост на твърди частици - 50микрона.  Според замърсеността на водата е необходимо..
14.99 лв.
Без данък:14.99 лв.
Марка: Elpumps
Хидрофорна система за битово водоснабдяване VB 25/1300 INOX от ELPUMPS. Хидрофорната система VB 25/1300 INOX представлява самозасмукваща водоснабдителна система. За хидрофорната система VB 25/1300 INOX са характерни неръждаемия корпус на самозасмукващата помпа и разширителния съд. Продукт подходящ ..
399.99 лв.
Без данък:399.99 лв.
Марка: B-meters
Водомерът B-meters от серията GSD8 представлява битов водомер от сух тип с ролков брояч, предназначен за отчитане на топла водаВодомерите B-meters от серията GSD8 са битови водомери предназначени за различните нужди на домакинствата. B-meters GSD8 е качествен водомер с месингово тяло и..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Електрическият бойлер TESY Bilight 150л. комбиниран със серпентина е префектното решение за топлата вода във вашият дом, ако ползвате локална отоплителна система или разполагате със слънчев колектор. Електрическите бойлери от серията TESY BiLight Vertical имат вградена високоефективна серпентина - ..
469.99 лв.
Без данък:469.99 лв.
Стабилизираната тръба представлява пластмасова тръба от полипропилен стабилизирана с алуминиева вложка, устойчива на топлинното разширение на материала.ДК Лукс предлага стабилизирани тръби от полипропилен с високо качество и отлични технически характеристики - те са проектира..
2.29 лв.
Без данък:2.29 лв.
Марка: Elpumps
Самозасмукваща помпа JPV800 - един успешен продукт, част от гамата помпи за битово водоснабдяване и напояване с марката ELPUMPS.Самозасмукващата помпа JPV800 е подходяща за пренос на питейна вода, вода за напояване и други неагресивни течности. Помпата JPV800 е подходящ избор за помпа за хидрофо..
159.99 лв.
Без данък:159.99 лв.
Филтърът е предназначен за пречистване на водата от механични частици - пясък, мътилка, ръжда, тиня и т.н.. Предназначен за еднократна употреба. Филтриращият елемент е полипропиленово влакно със степен на пропускливост на твърди частици - 5микрона.  Според замърсеността на водата е необходимо ф..
9.99 лв.
Без данък:9.99 лв.
Показани 1 от 24 | 198 (9 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.