Меню
Your Cart

Блог за дома и майстора RSS Feed

09 яну Основни правила за инсталиране на хидрофорна система в къща
d.dimitrova 1 1715
Хидрофорната система е ценна в случай, че имате проблем с водоподаването, както и при липса на вода. В една къща могат да живеят много хора, което автоматично увеличава потребността от вода във всеки ..
26 юни Удобно ли е мивката в кухнята да е до котлона?
i.atanasova 1 791
Да сложим ли мивката до котлоните, или да се откажем от това решение? Ще проучим внимателно всички плюсове и минуси по темата.Дали да монтирате мивката до котлоните, или не – решавате Вие. Какво к..
02 окт Дизайнерски лири за баня – изберете стила!
i.atanasova 1 530
Дизайнерските лири за баня са декоративни и красиви и стилни водни или електрически радиатори за баня с впечатляващ дизайн и уникален външен вид. Дизайнерските лири могат да са хоризонтални, вертикалн..
18 окт Как да изберете радиатори за отоплителната си система?
i.atanasova 1 343
Радиаторите са отоплителни уреди, използвани в системите за водно отопление. Те могат да са с различно устройство, форма, правят се от различни материали и сплави, монтират се на пода или за стените. ..
24 юли Важни ли са аксесоарите за баня?
i.kalev 0 818
Подходящите аксесоари будят голям интерес във всяко помещение. Защо банята да е изключение? Насладете се на завършена визия и красив вид, като поставите всичко онова, което ще ви създаде удобство. Не ..
25 юли Как да изберем смесител за банята
i.kalev 0 427
Смесителите са едни от последните покупки, но не са за пренебрегване. Те са новото име на обикновените батерии и много прецизно се избират. Някой друг вид аксесоар би могъл да остане на заден план, но..
27 юли Какъв материал да изберем за мивката в кухнята
i.kalev 0 664
Мивката в кухнята е дългосрочна инвестиция и изборът й зависи от редица фактори. Търсете удобството, което ще ви създаде, определете мястото, на което ще я разположите и помислете за лесната й поддръж..
28 юли Какви инструменти са необходими за поддръжката на градината
i.kalev 0 352
Градината изглежда така, както вие я проектирате, подредите и поддържате. Вероятно вече сте заинтересовани и знаете много за различната растителност и култури. Избрали сте подходящите храсти, дървета,..
30 юли Какъв вид барбекю да изберем за двора си
i.kalev 0 650
Кое е най-приятното занимание сред природата, когато времето е хубаво? Може би спокойна обстановка, приятна компания и хапване на открито. Няма да има сила, която да ви измести от вашето място за отди..
31 юли Какво трябва да знаем при избор на градински мебели
i.kalev 0 428
Градина без мебели не може да се нарече място за отдих, а едно от главните действия в една красива градина е точно това. Пролетта е символ на раждане, внесете живот и във вашия външен дом. Не се лишав..
01 авг Как да направим банята си по-модерна
i.kalev 0 380
Модерно не винаги означава скъпо, когато правилно съобразите някои аспекти. Затова, ако дълго отлагате основния ремонт, смело започнете от банята. Има много възможности и алтернативи за красива баня. ..
03 авг Как да поддържаме банята си чиста
i.kalev 0 415
Банята не е от местата в дома ви, за което полагате много грижи. Не, че искате да е така, но винаги има по-важни и неизбежни места за почистване, а за нея, когато остане време. Много пъти пренебрегват..
Показани 1 от 12 | 238 (20 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.