Меню
Your Cart

Блог за дома и майстора RSS Feed

09 яну Основни правила за инсталиране на хидрофорна система в къща
d.dimitrova 2 4237
Хидрофорната система е ценна в случай, че имате проблем с водоподаването, както и при липса на вода. В една къща могат да живеят много хора, което автоматично увеличава потребността от вода във всеки ..
24 яну Етапи в ремонта на банята – 1 част
i.atanasova 2 459
Банята е специално помещение във всеки дом, което се отличава със специфични условия: ниски температури, висока влажност и т.н. Заедно с това тук трябва да се поставят всички необходими санитарни прис..
26 юни Удобно ли е мивката в кухнята да е до котлона?
i.atanasova 1 1235
Да сложим ли мивката до котлоните, или да се откажем от това решение? Ще проучим внимателно всички плюсове и минуси по темата.Дали да монтирате мивката до котлоните, или не – решавате Вие. Какво к..
02 окт Дизайнерски лири за баня – изберете стила!
i.atanasova 1 1000
Дизайнерските лири за баня са декоративни и красиви и стилни водни или електрически радиатори за баня с впечатляващ дизайн и уникален външен вид. Дизайнерските лири могат да са хоризонтални, вертикалн..
04 апр Затворена и отворена отоплителна система – кое е по-доброто решение?
i.atanasova 1 3975
Отвореният тип е най-простата и енергийно зависима с естествена циркулация система. Тя е основана на законите на термодинамиката. На изхода от котела се създава повишено налягане, след това горещата в..
19 май Как да изберем хидрофор за водоснабдителна система? – 1 част
i.atanasova 1 3696
Хидрофорът е много търсен вариант за организиране на автономно водоснабдяване на частните домове. Това са надеждни и относително компактни устройства, които могат да осигурят качествена доставка на во..
26 май Канализационни PVC и HDPE тръби за външна канализация: видове, характеристики, предимства и недостатъци
i.atanasova 1 998
При монтажа на системата за извеждане на вода се използват канализационни PVC тръби за външна канализация, а също и HDPE тръби. До голяма степен сходни по технически и технологични характеристики, тез..
18 окт Как да изберете радиатори за отоплителната си система?
i.atanasova 1 603
Радиаторите са отоплителни уреди, използвани в системите за водно отопление. Те могат да са с различно устройство, форма, правят се от различни материали и сплави, монтират се на пода или за стените. ..
11 апр Газов калорифер за отопление – специфики и правила за използване – 3 част
i.atanasova 1 474
Ремонт на газов калорифер – най-честите повреди и причините за тяхУгасване на пламъка при отпускане на копчето за принудително подаване на газ може да свидетелства за повреда в датчика за безопасн..
24 юли Важни ли са аксесоарите за баня?
i.kalev 0 1021
Подходящите аксесоари будят голям интерес във всяко помещение. Защо банята да е изключение? Насладете се на завършена визия и красив вид, като поставите всичко онова, което ще ви създаде удобство. Не ..
25 юли Как да изберем смесител за банята
i.kalev 0 537
Смесителите са едни от последните покупки, но не са за пренебрегване. Те са новото име на обикновените батерии и много прецизно се избират. Някой друг вид аксесоар би могъл да остане на заден план, но..
27 юли Какъв материал да изберем за мивката в кухнята
i.kalev 0 930
Мивката в кухнята е дългосрочна инвестиция и изборът й зависи от редица фактори. Търсете удобството, което ще ви създаде, определете мястото, на което ще я разположите и помислете за лесната й поддръж..
Показани 1 от 12 | 283 (24 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.