Меню
Your Cart

Блог за дома и майстора RSS Feed

09 яну Основни правила за инсталиране на хидрофорна система в къща
d.dimitrova 1 712
Хидрофорната система е ценна в случай, че имате проблем с водоподаването, както и при липса на вода. В една къща могат да живеят много хора, което автоматично увеличава потребността от вода във всеки ..
02 окт Дизайнерски лири за баня – изберете стила!
i.atanasova 1 282
Дизайнерските лири за баня са декоративни и красиви и стилни водни или електрически радиатори за баня с впечатляващ дизайн и уникален външен вид. Дизайнерските лири могат да са хоризонтални, вертикалн..
24 юли Важни ли са аксесоарите за баня?
i.kalev 0 705
Подходящите аксесоари будят голям интерес във всяко помещение. Защо банята да е изключение? Насладете се на завършена визия и красив вид, като поставите всичко онова, което ще ви създаде удобство. Не ..
25 юли Как да изберем смесител за банята
i.kalev 0 368
Смесителите са едни от последните покупки, но не са за пренебрегване. Те са новото име на обикновените батерии и много прецизно се избират. Някой друг вид аксесоар би могъл да остане на заден план, но..
27 юли Какъв материал да изберем за мивката в кухнята
i.kalev 0 556
Мивката в кухнята е дългосрочна инвестиция и изборът й зависи от редица фактори. Търсете удобството, което ще ви създаде, определете мястото, на което ще я разположите и помислете за лесната й поддръж..
28 юли Какви инструменти са необходими за поддръжката на градината
i.kalev 0 286
Градината изглежда така, както вие я проектирате, подредите и поддържате. Вероятно вече сте заинтересовани и знаете много за различната растителност и култури. Избрали сте подходящите храсти, дървета,..
30 юли Какъв вид барбекю да изберем за двора си
i.kalev 0 516
Кое е най-приятното занимание сред природата, когато времето е хубаво? Може би спокойна обстановка, приятна компания и хапване на открито. Няма да има сила, която да ви измести от вашето място за отди..
31 юли Какво трябва да знаем при избор на градински мебели
i.kalev 0 321
Градина без мебели не може да се нарече място за отдих, а едно от главните действия в една красива градина е точно това. Пролетта е символ на раждане, внесете живот и във вашия външен дом. Не се лишав..
01 авг Как да направим банята си по-модерна
i.kalev 0 298
Модерно не винаги означава скъпо, когато правилно съобразите някои аспекти. Затова, ако дълго отлагате основния ремонт, смело започнете от банята. Има много възможности и алтернативи за красива баня. ..
03 авг Как да поддържаме банята си чиста
i.kalev 0 337
Банята не е от местата в дома ви, за което полагате много грижи. Не, че искате да е така, но винаги има по-важни и неизбежни места за почистване, а за нея, когато остане време. Много пъти пренебрегват..
06 авг Кои са най-често търсените ВиК услуги
i.kalev 0 332
Търсенето на ВиК специалист е една ужасяваща и досадна задача. Точният майстор е труден за откриване, но се нуждаете от него, за да извърши дейностите от самото изграждането на нова инсталация до извъ..
02 сеп Декоративните спрей бои - промяна на дома с минимални разходи
i.kalev 0 288
Декоративните спрей бои ви дават възможност да спестите пари, а в същото време да внесете свежест в дома си. Мебелите и всеки един малък детайл са това, което прави впечатление на пръв поглед.  Не, че..
Показани 1 от 12 | 157 (14 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.