Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Блог за дома и майстора RSS Feed

0 1120
Закупуването на климатик е първият етап. Доста по-сложно е да се монтира климатик. Можете да го направите сами, но е дълъг процес. А можете да изберете и по-лесен и бърз начин, като възложите тази зад..
0 311
Преди да си купите климатик, трябва да помислите в какви условия ще работи той и какъв ефект ще се получи от неговата работа. Например един компютърен вентилатор с диаметър 120 мм може да свърши добра..
0 268
Жегата кара много от нас да се замислят за покупката на климатик. Само с него можем да се чувстваме добре в горещините. Много често летните жеги тормозят хората в тяхното жилище не по-малко от студ..
0 401
Въпреки новите начини за отопление, в газифицираните региони най-разпространено е отоплението с газов котел. Газта е по-евтина от тока и може да осигури достатъчно топлина и в къща, и в апартамент в н..
2 349
Преди да разгледаме по-подробно фитингите за газ, ни се иска да обясним какво изобщо представляват самите фитинги. Какво са фитингите? Видове, размери и предназначение на фитингите. При свързването ..
0 432
Всички тръби, които пренасят газта до котела или пък котлона, задължително имат газов кран, който служи за затваряне или подаване на природен газ до обектите. Газовите кранове служат и за спиране пода..
0 282
С настъпването на пролетта и предстоящите летни горещини въпросът за избор на инверторен климатик започва да става все по-актуален. Но изборът се усложнява с това, че има наистина много инверторни кли..
0 381
Термопомпата е устройство, което може да осигури отопление на Вашия дом през зимата, охлаждане през лятото и топла вода целогодишно. Термопомпата използва енергия от възобновяеми източници – горещ въ..
0 442
Пролетните дейности в градината и двора са в разгара си. И е логично хората на село и на вилата да започнат да търсят градинска техника, с която да си помагат за подготвяне на двора, включително е пов..
0 149
Основният ремонт в един дом често налага цялостна подмяна на санитарията, включително и на лирата за баня. Ако става дума за ремонт на апартамент в новопостроена кооперация, необходимостта е само от е..
0 200
Пелетните камини са вид камини, които използват като гориво пелети. Пелетите са компактно и ефективно гориво, произвеждат се от изсушени и пресовани дървени частици, като например дървен прах и стружк..
0 157
Техническите спрейове могат да бъдат използвани за много различни цели в различни области на живота. Ето някои от тях: Машини и инструменти Техническите спрейове могат да се използват за смазване,..
Показани 1 от 12 | 299 (25 Страници)