Меню
Your Cart

Душове за баня

ДК Лукс предлага голям избор от душове за баня и различни аксесоари за тях от реномирани производители на специални цени.

Душът е един от основните елементи от обзавеждането за банятаДушовете са най-съществената част в банята и могат да придадат различна и луксозна визия на това специално помещение. С различните видове душове, душ глави и душ пити и системи за вграждане можете придадете интересен и стилен изглед на Вашата баня. С разнообразието от модели душ слушалки и пити за душ можем да предложим решение за всеки вкус. Избирайки нашите продукти, Вие ще внесете стил, комфорт и удобство, ще се наслаждавате на престоя си в банята. ДК Лукс предлага своите продукти на специални ниски цени. На изгодни цени ще намерите както стандартните модели душ слушалки и пити за душ, закачалки и душ окачвания, така и за специалните ни предложения - дизайнерските душове, луксозните пити за душ или душовете за вграждане и хидромасажните панели с много функции.
 
ДК лукс Ви предлага да разгледате висококачествени душове и слушалки на добри цени, с различни функции на разпръскване на водата върху тялото. В тази категория ще намерите душове, душ слушалки /ръчни душове/ и аксесоари за душ - различни душ закачалки, тръбни окачвания и шлаухи, благодарение, на които ще можете да обновите Вашите бани с дизайнерски и функционални решения. Разгледайте последните тенденции в душ системите за вграждане - както цялостни решения, така и отделни елементи. Ще ви предложим голямо разнообразие от висококачествени продукти на водещи фирми производители. Подбрали сме за Вас продукти на фирми като Remer, Fiore, Видима и други, като за нас е важно да предложим качествен продукт на разумна цена!
Хигиенния душ комплект IDEALSPRAY представлява душ за биде с държач за стена и неръждаем шлаух в цвят бял.Хигиенния душ комплект е включва душ слушалката със старт стоп механизъм, държача за стена и шлауха за нея. Комплекта душ за биде IDEALSPRAY предлага отлично ка..
28.99 лв.
Без данък:28.99 лв.
Марка: Remer
Подвижна закачалка за душ от серията Arte представлява тръбно окачване за подвижен душ с дължина 60см.Продукта представлява тръбно окачване с плъзгач-закачалка, който позволява регулирането на ръчния душ във височина. Тръбното окачване за душ е произведено от месинг, устойчиво на механични възде..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Душ глава модел ARCO представлява метална душ глава с кръгла форма и хромирано покритие.Душ глава модел Arco е стандартен модел, пасващ на всякакъв тип неподвижни душове. Освен на стационарен душ, този продукт може да се използва и при смесители за вграждане. Хромираното покритие ..
13.99 лв.
Без данък:13.99 лв.
Марка: ROCA
Хигиенния душ за баня BeFresh с марка Roca предлага отличното и добре познато качество на компанията на изгодна цена Интимния душ комплект BeFresh включва душ слушалка, държач и шлаух за нея. Качеството на комплекта душ за биде е отлично, гарантирано от производителя Roca - едно добре познато име н..
54.99 лв.
Без данък:54.99 лв.
Душ главата модел ARCO ЛУКС представлява луксозна душ глава с подвижна основаПродукта, който разглеждате представлява душ глава с подвижно рамо, продукт от серията Arco. Луксозния модел душ глава от серията Arco, който ДК Лукс Ви предлага пасва на различни типове неподвижни д..
16.99 лв.
Без данък:16.99 лв.
Марка: Remer
Душ главата модел Grand представлява многоструйна душ глава с подвижна основа.ДК Лукс Ви предлага една луксозна душ глава с подвижна основа, която позволява насочване на струята в желаната посока. Подвижната душ глава е многофункционална - чрез завъртане на долната и част се променя начина ..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Хигиенният душ комплект QUADRO се състои от душ слушалка със стат-стоп механизъм, стенен държач и шлаух и предлага отлично качество и красив дизайн в кубични форми.Хигиенния душ комплект предлага впечатляващ кубичен дизайн и се състои от няколко елемента - душ слушалката със старт стоп меха..
79.99 лв.
Без данък:79.99 лв.
Марка: Remer
Душ окачване с тръбен плъзгач и закачалката от серията OVALE е луксозен продукт за баня.Тръбното душ окачване Ovale позволява да се регулира позицията на ръчния душ във височина. Дължина на тръбата на душ окачването е 60см. Подвижната стойка за душ е изработена от техническа пластмаса, здра..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: Remer
Душ пита модел Square представлява душ глава тип пита с подвижна основа и квадратна форма.Голямата периферия на душ питата позволява разпръскване на водата на голяма площ, създаващо ефекта на дъждовни капки. Луксозната душ пита Square е с модерен дизайн, изключително тънка, изработена ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: Remer
Душ пита модел ROUND представлява душ глава тип пита с кръгла форма и подвижна основа.Поради голямата си периферия, душ пита модел Round позволява разпръскване на водата на голяма площ като имитира дъждовни капки. Диаметъра на душ главата е 160мм. Подвижността й дава въз..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Марка: Remer
Окачване за ръчен душ модел Torch представлява тръбно окачване за стена с дължина 60см. Това е душ окачване за стенен монтаж, което позволява регулиране на височината и положението на душ слушалката с цел по-голямо удобство и комфорт при ползване на душа. Окачването за подвижен душ е изработено от ..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: Remer
Тръбното душ окачване модел Ellegance представлява тръбна поставка с подвижен плъзгач за душ с ефектен дизайн и високо качество.Подвижното душ окачване е модел на италианския производител Remer, който се отличава с високо качество и оригинален и ефектен дизайн...
79.99 лв.
Без данък:79.99 лв.
Душ пита MIRROR квадратна с огледално покритие 20х20см Душ пита MIRROR квадратна с огледално покритие 20х20см
-25 %
Марка: Remer
Душ пита модел Mirror представлява душ глава тип пита с огледално покритие.Питата за душ Mirror е луксозен продукт с високо качество и модерен дизайн. Душ питата е с квадратна форма и размери 20х20см. Има голяма площ и 144 силиконови дюзи, които създават усещането за дъждовни капки и с..
44.99 лв. 59.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Марка: Remer
Многофункционален душ модел Moon представкява душ слушалка с голяма повърхност и хидромасажни функции.Ръчния душ модел Moon е многофункционална душ слушалка с голям диаметър, която позволява широко разпръскване на водните струи по различни начини. Различните функции и удобния и елегантен дизайн ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Душ пита MIRROR квадратна с огледално покритие 25х25см Душ пита MIRROR квадратна с огледално покритие 25х25см
-14 %
Марка: Remer
Душ пита модел Mirror представлява душ глава тип пита с огледално покритие с размер 25х25см.Питата за душ Mirror е луксозен продукт с високо качество и модерен дизайн. Душ питата е с квадратна форма и размери 25х25см. Има голяма площ и 144 силиконови дюзи, които създават усещането за д..
59.99 лв. 69.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: Remer
Луксозния душ модел Cascata представлява душ слушалка с голяма площ и функция "водопад"ДК Лукс предлага сред голямото разнообразие от подвижни душове тази красива душ слушалка със стилен дизайн и уникалната функция водопад. Уникалното устройство на ръчния душ позволява водата да тече и..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Душ пита MIRROR квадратна с огледално покритие 30х30см Душ пита MIRROR квадратна с огледално покритие 30х30см
-14 %
Марка: Remer
Душ пита модел Mirror представлява душ глава тип пита с огледално покритие с размер 30х30см.Питата за душ Mirror е луксозен продукт с високо качество и модерен дизайн. Душ питата е с квадратна форма и размери 30х30см. Има голяма площ и 144 силиконови дюзи, които създават усещането за д..
94.99 лв. 109.99 лв.
Без данък:94.99 лв.
Марка: Remer
Ръчен душ за баня Intensita продукт с оригинален дизайн и високо качество.Душ слушалката модел Intensita представлява ръчен душ с три функции на водната струя. Красивата душ слушалка има кръгла форма на главата със силиконови антиваровикови дюзи, позволяващи лесно почистване на от..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Душ окачване с тръба от серия TETIS за стенен монтаж.Използването на такъв тип тръбно окачване за подвижен душ позволява да се регулира позицията на душ слушалката във височина и посока. Окачването за душ модел Tetis е с дължина 60см. В комплекта има и крепежи за стенен монтаж. Стойката за душ е..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Душ пита MIRROR кръгла с огледално покритие 20см Душ пита MIRROR кръгла с огледално покритие 20см
-17 %
Марка: Remer
Кръглата душ пита MIRROR представлява душ глава с диаметър 20см и красив минималистичен дизайн.Кръглата душ пита MIRROR е продукт на компанията REMER, който се отличава с красив дизайн и перфектно огледално покритие. Душ питата е с диаметър 20см, върху площта и са разположени равномерно сил..
49.99 лв. 59.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Душ система за вграждане QUADRO с ЧУЧУР
Дизайнерски продукт -10 %
Душ системата за вграждане в луксозен продукт за баня от висок клас с красив кубичен дизайн и изчистени форми.Душ системата за вграждане Quadro представлява цялостно решение за Вашата баня, което внася стил и модерна визия в нея. Душ системата Quadro включва няколко отделни елемента в едно цяло ..
314.99 лв. 349.99 лв.
Без данък:314.99 лв.
Марка: Remer
Ръчен душ за баня Pulsante е оригинален продукт с високо качество, стилен дизайн и функционалност.Душ слушалката модел Pulsante представлява трифункционален ръчен душ със силиконови антиваровикови дюзи, позволяващи лесно почистване на отлаганията, причинени от твърдата вода. Душа за ба..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Душ пита MIRROR кръгла с огледално покритие 25см Душ пита MIRROR кръгла с огледално покритие 25см
-19 %
Марка: Remer
Кръглата душ пита MIRROR представлява душ глава с диаметър 25см и красив минималистичен дизайн.Кръглата душ пита MIRROR е продукт на компанията REMER, който се отличава с красив дизайн и перфектно огледално покритие. Душ питата е с диаметър 25см, върху площта и са разположени равномерно сил..
64.99 лв. 79.99 лв.
Без данък:64.99 лв.
Душ система за вграждане QUADRO с ПОДВИЖЕН ДУШ
Дизайнерски продукт -10 %
Вградения душ QUADRO представлява луксозна душ система за вграден монтаж с душ пита и ръчен душ.Душ системата QUADRO представлява вграден душ с висока функционалност - перфектното решение за вашата баня, ако сте почитатели на изчистения кубичен дизайн с модернистична визия. Душ система..
359.99 лв. 399.99 лв.
Без данък:359.99 лв.
Показани 1 от 24 | 100 (5 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.