Меню
Your Cart

Фитинги за ВИК и отопление

ДК Лукс предлага висококачествени компоненти за отоплителни и ВиК инсталации от месинг, неръждаема стомана и чугун на изгодни цени.

За изграждането на различните отоплителни, ВиК и технологични системи се използват широка гама фитинги - месингови фитинги, поцинковани части, неръждаеми фитинги, които имат различни размери, характеристики и физико-химични качества.  Всеки тип система има своите специфични изисквания и материалите, от които тя е изградена имат ключово значение за правилното и безопасно функциониране. Ние от ДК Лукс предлагаме на нашите клиенти ВиК части и фитинги за отопление с високо качество и чистота на материала, от който са изработени и отговарящи напълно на санитарните и нормативни норми в България и Европейския Съюз.

В нашият онлайн магазин ще откриете месингови фитинги, чугунени поцинковани фитинги, месингови хромирани удължители и фитинги, неръждаеми фитинги и други компоненти свързани с изграждането на различни системи - ВиК, отопление, газови и соларни инсталации и други. Продуктите за ВиК и отопление са разделени на няколко подгрупи според материала на изработка и предназначението им:

Месингови фитинги без покритие (фитинги от чист месинг, подходящи за водопровод, отопление и газови инсталации)
Месингови фитинги с никелирано покритие усилен тип (фитинги с матово никелирано покритие, подходящи за водопровод, отопление и технологични инсталации)
Месингови фитинги с хромирано покритие (фитингите от този клас имат качествено хромирано покритие, подходящи за видните места на водопроводни системи, за монтаж на смесители, перални, миялни машини и други.)
- Чугунени поцинковани фитинги (висок клас поцинковани фитинги с двойно галванично покритие, подходящи за водопровод, отоплителни системи и други)
Неръждаеми фитинги и удължители (фитингите от този клас имат различно приложение, най-вече в системи със специални изисквания, хранително вкусовата промишленост и други.)

ДК Лукс предлага на своите клиенти ВиК части и фитинги за отопление на ниски цени, които същевременно имат отлично качество и характеристики. При нас ще откриете месингови фитинги и хромирани фитинги на водещи италиански производители, полски и немски поцинковани фитинги и други. Освен различните типове компоненти за ВиК и отопление, ние от ДК Лукс предлагаме и широк спектър от размери. Месинговите фитинги се предлагат от размер 1/8" до 2". С тези размери предлагаме на нашите клиенти нипели, муфи, колена, дъги, тройници, холендри, редукции и други на склад. Възможна е и доставка по поръчка на специфични фитинги и елементи извън предложената гама, за което трябва да се консултирате с нашите специалисти. Чугунените поцинковани фитинги също включват нипели, редукции, комбинирани преходи, колена, тройници, холендри и бързи връзки за преход между различни видове тръби, ремонтни и водовземни скоби като предлаганите от нас размери са до 4". 

Този сайт използва бисквитки. Научете повече.