Меню
Your Cart

Стоящи смесители за кухня

Стоящите смесители са преобладаващия тип смесители в съвременната кухня.

Тук ще намерите голямо разнообразие от стоящи кухненски смесители. Смесителя за кухня стояш тип е масово използван в съвременната кухня. Тази съвременна тенденция обуславя използването на смесител, който се монтира върху плота или директно върху самата мивка. Това дава възможност за гъвкав монтаж и лесна смяна на положението на смесителя, дори и на мивката в бъдеще. Освен заради по-лесния монтаж, стоящите кухненски смесители са предпочитани и заради по-голямата си функционалност и разнообразие на модели, които предлагат. Смесители от стоящ тип се предлагат с различна височина, дължина и подвижност на чучура (лебедката). Стоящи смесители са и професионалните и полупрофесионални смесители с подвижен чучур и различни функции. В нашият онлайн магазин може да намерите евтини стоящи смесители за кухня с отлично качество и надеждност. За ценителите на лукса и оригиналния дизайн предлагаме голям избор от екстравагантни кухненски смесители, стоящи смесители с различни цветове от серията Colori и елегантни смесители стоящ тип от серията Retro Bronze и Retro Classic. 
Смесител за кухня стоящ RETRO LUX ROYAL Смесител за кухня стоящ RETRO LUX ROYAL
-20 %
Марка: Retro Bronze
RETRO LUX ROYAL представлява луксозен смесител за кухня бронзов цвятСмесителят е важна част от интериора всяка кухня или помещение, където е поставен и правилният избор на смесител придава и подсилва желания ефект и стил, дава и завършен вид на Вашата кухня. Смесителите от серия RETRO LUX притеж..
139.99 лв. 174.99 лв.
Без данък:139.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Кухненския смесител от серията Retro LUX е красив и стилен стоящ смесител, който внася неповторима атмосфера в помещението, където се намира.Смесителите ретро от тази серия са висококачествени продукти с оригинален дизайн и цветова гама. Смесителя за кухня е произведен от мес..
129.99 лв.
Без данък:129.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Стоящият кухненски смесител модел Retro Extravagant е оригинално и  решение от серията луксозни смесители Ретро.Този ретро смесител представлява елегантна стоящ кухненски смесител, част от серията Retro LUX. Retro Extravagant с цвят античен бронз представлява луксоз..
174.99 лв.
Без данък:174.99 лв.
Марка: Retro Classic
Кухненския смесител в цвят ХРОМ от серия Retro LUX е красиво дизайнерско решение, което внася неповторима атмосфера в помещението, където се намира.Луксозните смесители са предназначени за монтаж върху плота на мивката. Кухненският смесител е в цвят Хром, като ДК Лукс предлага медни и бронзови с..
119.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Марка: Retro Classic
Стоящият кухненски смесител модел Retro-LUX G е най-оригиналното решение от серията луксозни смесители Ретро.Този смесител представлява елегантна стояща кухненска батерия, от серията Retro-LUX. Този луксозен смесител има изключително интересен и неповторим дизайн с характерна за този модел пречу..
149.99 лв.
Без данък:149.99 лв.
Кухненски смесител стоящ TALGON Кухненски смесител стоящ TALGON
-28 %
Кухненския смесител Talgon представлява дизайнерски смесител за кухня с отлично качество и изгодна цена.Смесителя за кухня Talgon е луксозен смесител предназначен за кухни и големи бани. Смесителя има изчистени форми и стилен дизайн, който подчертава модерната визия в интериора. Смесителя за кух..
114.99 лв. 159.99 лв.
Без данък:114.99 лв.
Смесител за кухня стоящ HAPPY
-20 %
Стоящия смесител Happy представлява висококачествен кухненски смесител с пет години гаранция и изгодна цена.Смесителя за кухня Happy е изключително качествен и практичен смесител за кухненски мивки или големи умивалници. Този луксозен смесител има модерно и стилно излъчване и изчистени форми. См..
99.99 лв. 124.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Ретро смесителя с цвят Антична Мед от серията Retro Extravagant представлява висококачествен кухненски смесител за стоящ монтаж.При ремонта или обзавеждането на кухнята, важен аспект на който трябва да обърнете внимание е кухненския смесител. Освен да е с подходящите размери за да бъде удобен и ..
174.99 лв.
Без данък:174.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Луксозния кухненски смесител от серията RETRO EXTRAVAGANT е качествен смесител с оригинален дизайн впечатляващ цвят - старо злато.Смесителите за кухня са важен елемент от нейното обзавеждане. Освен функционални, смесителите за кухня могат да впечатляват с красива визия и оригинален дизайн и цвет..
174.99 лв.
Без данък:174.99 лв.
Смесител за кухня стоящ HELIX
-21 %
Смесителя за кухня Helix е висококачествен смесител за кухня с подвижна лебедка и функционален дизайн.Кухненския смесител Helix е изключително практичен и удобен смесител, благодарение на подвижната си висока лебедка с характерна форма. Смесителя дава възможност за удобно и лесно използване на к..
89.99 лв. 114.49 лв.
Без данък:89.99 лв.
Марка: Remer
Смесителя за кухня с висока лебедка от луксозната серия смесители Venus предлага комфрот и удобство за Вашата кухня.Кухненския смесител Venus представлява стоящ смесител с висока и подвижна лебедка, която осигурява удобство и комфорт при използването му. Освен, че е функционален, смеси..
149.99 лв.
Без данък:149.99 лв.
Марка: Remer
Смесителя с изтеглящ се душ представлява е удобен и мултифункционален смесител, който може да бъде използван както за мивката в кухнята, така и за банята.Стоящия смесител Venus представлява смесител за кухня с изтеглящ се душ. Оригиналността на модела е в това, че чучура, който по принцип работи..
129.99 лв.
Без данък:129.99 лв.
Марка: Remer
Стоящия смесител за кухня от луксозната серия смесители Venus предлага високо качество и отлична цена.Стоящия смесител Venus е предназначен за употреба като кухненски смесител или смесител за умивалник. Смесителя Venus има дълго, подвижно рамо което осигурява удобство и комфорт при изп..
129.99 лв.
Без данък:129.99 лв.
Смесител за кухня Dahlia - стоящ Смесител за кухня Dahlia - стоящ
-13 %
Стоящ смесител за кухня с висока лебедка от серията Dahlia. Смесителната батерия е подходяща за монтаж въхру плота на кухненската мивка или на мивката в банята. Монтажа на смесителя се осъществява посредством скрепителите, включени в комплекта. Там ще намерите и гъвкави връзки за ..
33.99 лв. 38.99 лв.
Без данък:33.99 лв.
Марка: Oscar
Смесителя за кухня Oscar  е стоящ кухненски смесител с дълга лебедка.Кухненска смесителна батерия - стоящ тип, със стандартен чучур от серията Oscar. Подходяща за кухненски мивки, както и за по-големи мивки за баня. Смесителя за кухня Oscar е продукт с изчистен дизайн и добра функциона..
62.99 лв.
Без данък:62.99 лв.
Марка: Jornada
Кухненския смесител Jornada представлява стоящ кухненски смесител с висок чучур. ДК Лукс предлага кухненска смесителна батерия - стоящ тип, с висок чучур от серията Jornada. Смесителната батерия е предназначена за монтиране върху кухненския плот или за по-големи порцеланови мивки банята. Издълженат..
83.99 лв.
Без данък:83.99 лв.
Марка: Aquarius
Описание на стоящия кухненски смесител Aquarius:Материал: месинг Покритие: хром Тип: стоящ монтаж, чучур Аксесоари: меки вързки 30см, 3/8"хМ10, крепежни елементи, уплътнения Светъл отвор на плота: 3,2см Проекция на чучура: 16см В/Ш/Д: 13/6/16см Гаранция: 5 години!ДК Лукс предлага на с..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: Jornada
Стоящ смесител за кухня Jornada представлява едноръкохваткова смесителна батерия с издължена лебедка.Продукта, който ДК Лукс предлага е смесителна батерия от стоящ тип, със стандартен чучур от серията Jornada. Смесителя е подходящ за кухненски мивки, както и за по-големи мивки за баня. Този смес..
69.99 лв.
Без данък:69.99 лв.
Марка: Oscar
ДК Лукс ви предлага смесител за кухня Oscar - стояща смесителна батерия с висок чучур.Продукта представлява смесителна батерия - стоящ тип, с висок чучур от серията Oscar. Смесителя е проектиран с издължен във височина и напред чучур, подходящ за кухненски мивки. Смесителите от та..
69.99 лв.
Без данък:69.99 лв.
Марка: Remer
ДК Лукс предлага на Вашето внимание смесителна батерия - стоящ тип. Удължението на чучура е средно между класическите смесители за умивалник и кухненски смесители, което прави тази смесителна батерия подходяща за почти всички кухненски мивки, както и за повечето порцеланови мивки за б..
57.99 лв.
Без данък:57.99 лв.
Марка: Remer
Кухненска смесителна батерия от луксозната серия Winner е предназначена за монтаж върху кухненската мивка.Продукта представлява луксозен стоящ смесител за кухненска мивка - тип стояща батерия, която се монтира въхру кухненския плот или към мивката. Размерите на смесителя са подходящи за почти вс..
149.99 лв.
Без данък:149.99 лв.
Смесител за кухня Retro Classic - стоящ Смесител за кухня Retro Classic - стоящ
-13 %
Марка: Retro Classic
Смесителя за кухня от стоящ тип Retro Classic е качествено и бюджетно решение както за кухнята, така и за банята.Смесителя от серията Retro Classic представлява стоящ смесител за кухненска мивка или за мивката в банята. Смесителната батерия се характеризира с широка масивна основа и ви..
39.99 лв. 45.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Показани 1 от 23 | 23 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.