Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

За нас

Онлайн магазин ДК Лукс отваря врати през месец октомври 2013 г. Магазинът е собственост на ДК Лукс ООД.

Нашата основна дейност е да предоставим на българския пазар висококачествени стоки за банята, кухнята, дома и градината на достъпни за всеки ценител на качеството и на добрите цени. Нашата мисия е Вие като наши бъдещи и настоящи клиенти да сте доволни от покупките си, да получим вашето доверие и да станем дългосрочен ваш партньор, да имате спокойствието и увереността, че пазаруването от нас е правилният избор за вашият дом.

В нашия онлайн магазин DKLux.com ще намерите широка гама от продукти на водещи производители на качествени продукти за дома и градината - смесители, душове, вентилация, отоплителни тела и помощни аксесоари. Веднъж влезли в този свят ние ще сме там, за да ви помогнем или насочим към най-добрия продукт, от който имате нужда. Нашите персонални консултанти ще ви информират за всеки наш продукт.

При нас можете да изберете и да поръчате вашите продукти бързо, лесно, сигурно като ние Ви отговорим със същите бързина и качество при доставката! Продуктите, които предлагаме са с гарантирано качество и произход, в което сами ще се убедите - DKLux.com! Ние от екипа на DKLux.com ценим нашите клиенти и им предоставяме надеждна информация, качествени продукти и възможност за пазаруване с отстъпки.