Меню
Your Cart

Умивалници

Мивките за баня или наричани още умивалници са неделима част от обзавеждането на банята.

Умивалниците и санитарния фаянс са основен елемент във всяка една баня. Мивките за баня със своя дизайн, размери и функционалност до голяма степен определят цялостния акцент и визия на банята. В съвременната баня вие имате голям избор от санитарна керамика и в частност умивалници. Ние от ДК Лукс сме подбрали за вас разнообразни модели мивки за баня - с различен дизайн, размери и цвят, подходящи за всякакви вкусове и стилове на обзавеждане на дома и банята. В тази категория ще откриете различни типове мивки за баня - от стандартни умивалници, мивки купа, умивалници за вграждане и други. Продуктите, които сме подбрали предлагат перфектно качество, гарантирано от имена като GROHE, ROCA, Fayans, Sanita Ideal. При нас ще откриете атрактивни предложения и промоции на луксозни и дизайнерски умивалници, но също така и бюджетни мивки за баня на ниски цени!
Марка: Ideal Standard
Мивка 60 см. с отвор за смесител, с 2 полупробити отвораСтенна мивка с отвор за смесител. Размери: 60x48 см. Цвят-бял. За монтаж на стенаВ онлайн магазин Dklux.com  можете да закупите "Висящо биде Ideal Standard Active" на най-добрата цена  ..
124.80 лв.
Без данък:124.80 лв.
Марка: Ideal Standard
Мивка 68 см. с отвор за смесител, с 2 полупробити отвораСтенна мивка с отвор за смесител. Размери: 68x51 см. Цвят-бял. За монтаж на стенаВ онлайн магазин Dklux.com  можете да закупите "Висящо биде Ideal Standard Active" на най-добрата цена..
259.20 лв.
Без данък:259.20 лв.
Марка: Ideal Standard
  Мивка 60 см Active за монтаж върху плот, с отвор за смесител и с отвор за преливникС отвор за смесител. С преливник. Размери: 60х45 см. За монтаж върху плот или мебел. Цвят- бял.В онлайн магазин Dklux.com  можете да закупите "Висящо биде Ideal Standard Active..
291.60 лв.
Без данък:291.60 лв.
Марка: Ideal Standard
Мивка за полувграждане 55 см, с отвор за смесител и с отвор за преливникС отвор за стоящ смесител. С отвор за преливник. Размери: 60х45 см. Цвят-бял​​​​​​​​​​​​​​В онлайн магазин Dklux.com  можете да закупите "Висящо биде Ideal Standard Active" на най-добрата цена  ..
270.00 лв.
Без данък:270.00 лв.
Квадратната мивка за баня EPIC 80см има оригинален кубичен дизайн и красива визия. EPIC е една изключително красива мивка за баня в кубичен дизайн. Продукт с марката Creavit, квадратния умивалник EPIC 80см предлага високо качество на керамиката и оригинална и нестандартна визия. Квадратните форми н..
279.99 лв.
Без данък:279.99 лв.
Изящната мивка за баня BELLA 70см е красиво съчетание на стилове. BELLA е една изключително красива мивка за баня с оригинална визия, съчетала в себе си разнообразие от стилове. В изящните форми на умивалника BELLA ще откриете кубични мотиви, овални линии, меки извивки и отсечени ръбове събран..
249.99 лв.
Без данък:249.99 лв.
Красивия и елегантен умивалник NOVA за монтаж върху плот осигурява комфорт и удобство със своите размери 70х43см. Красивия умивалник NOVA, предназначен за стоящ монтаж впечатлява с елегантни и меки извивки. Освен изящество и стил, който е удоволствие за очите, стоящия умивалник модел..
309.99 лв.
Без данък:309.99 лв.
MINI е изключително компактна и същевременно функционална мивка за баня с размери 37х28см. Маломерния умивалник MINI е проектиран да оползотворява максимално пространството в банята. В малките размери на мивката за баня MINI е събрано изненадващо много пространство за миене, което по нищо..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
MINI е изключително компактна и същевременно функционална мивка за баня с размери 45х28см.Маломерния умивалник MINI е проектиран да оползотворява максимално пространството в банята. В малките размери на мивката за баня MINI е събрано изненадващо много пространство за миене, което по нищо н..
87.99 лв.
Без данък:87.99 лв.
Мивката за баня ONE 42см представлява красив умивалник за плот с идеална кръгла форма.Серията санитарен порцелан ONE е колекция от различни по вид и размер мивки за баня с минималистичен дизайн. Умивалниците ONE са проектирани за монтаж върху плот. Красивата им визия и изчистени ..
124.99 лв.
Без данък:124.99 лв.
Мивката за баня ONE 46см представлява красив умивалник за плот тип купа с идеална кръгла форма.Серията санитарен порцелан ONE е колекция от различни по вид и размер мивки за баня с минималистичен дизайн. Умивалниците ONE са проектирани за монтаж върху плот. Красивата им визия и изчистени линии ..
124.99 лв.
Без данък:124.99 лв.
Мивката за баня ONE 46см представлява красив умивалник за плот с меки правоъгълни форми. Серията санитарен порцелан ONE е колекция от различни по вид и размер мивки за баня с минималистичен дизайн. Умивалниците ONE са проектирани за монтаж върху плот. Красивата им визия и изчист..
149.99 лв.
Без данък:149.99 лв.
Мивката за баня ONE 46см е стилен и красив умивалник тип купа с квадратна форма.Линията санитарна керамика ONE е колекция от различни модели мивки за баня с минималистичен дизайн в кръгла, правоъгълна или овална форма. Умивалниците ONE са серия продукти, предназначени за монтж въ..
150.00 лв.
Без данък:150.00 лв.
Мивката за баня ONE 67см представлява красив умивалник за плот с изящна овална форма.Серията санитарен порцелан ONE е колекция от различни по вид и размер мивки за баня с минималистичен дизайн. Умивалниците ONE са проектирани за монтаж върху плот. Красивата им визия и изчистени л..
239.99 лв.
Без данък:239.99 лв.
Овалната мивка тип купа ONE предлага стилна визия с минималистичен дизайн и комфорт за ръцете в цели 67см.Санитарния фаянс от серията ONE е олицетворение на изящество и стил събрано в различни кръгли, правоъгълни и овални мивки за баня. Умивалниците ONE са избрана колекция от мивки, предна..
239.99 лв.
Без данък:239.99 лв.
Дизайнерската мивка тип купа OLIVE предлага нестандартна и пленяваща визия вдъхновена от листата на маслиновото дърво. Една изключително красива и стилна мивка за баня с асиметрична форма и дъх от средиземноморието. Вдъхновението, което стои в основата на това украшение са листата на маслиновото дъ..
350.00 лв.
Без данък:350.00 лв.
Мивката за баня PERI 45см е красив умивалник с яйцевидна форма и стилен дизайн. Елипсовидните форми и изчистения дизайн акцентират в цялостната визия на мивката за баня PERI. Това е един красив и стилен умивалник предназначен за монтаж върху плот. В допълнение на изящните форми мивката за баня..
132.99 лв.
Без данък:132.99 лв.
Мивката за баня PERI 58см е красив умивалник с яйцевидна форма и стилен дизайн. Елипсовидните форми и изчистения дизайн акцентират в цялостната визия на мивката за баня PERI. Това е един красив и стилен умивалник предназначен за монтаж върху плот. В допълнение на изящните форми мивката за баня..
164.99 лв.
Без данък:164.99 лв.
Умивалника 39424000 представлява мивка за баня за стенен монтаж от бюджетната серия GROHE Bau Ceramic. Мивката за баня Grohe от серията Grohe Bau Ceramic предлага добре познатото и характерно високо качество за немския производител GROHE на изключително изгодна цена. Този продук..
86.99 лв.
Без данък:86.99 лв.
Умивалника 39440000 представлява мивка за баня за стенен монтаж от бюджетната серия GROHE Bau Ceramic. Мивката за баня Grohe от серията Grohe Bau Ceramic предлага добре познатото и характерно високо качество за немския производител GROHE на изключително изгодна цена. Този п..
86.99 лв.
Без данък:86.99 лв.
Умивалника 39421000 представлява мивка за баня за стенен монтаж от бюджетната серия GROHE Bau Ceramic. Мивката за баня Grohe от серията Grohe Bau Ceramic предлага добре познатото и характерно високо качество за немския производител GROHE на изключително изгодна цена. Този продукт пре..
88.99 лв.
Без данък:88.99 лв.
Умивалника 39420000 представлява мивка за баня за стенен монтаж от бюджетната серия GROHE Bau Ceramic. Мивката за баня Grohe от серията Grohe Bau Ceramic предлага добре познатото и характерно високо качество за немския производител GROHE на изключително изгодна цена. Този п..
102.99 лв.
Без данък:102.99 лв.
Умивалника за вграждане под плот за баня от серията на GROHE Bau Ceramic предлага отлично качество на достъпна цена.Мивката за вграждане под плот предлага високо качество, добре познато от продуктите на GROHE. Красива, стилна и компактна, тази мивка е чудесно решение за модерната баня. Следвай..
160.00 лв.
Без данък:160.00 лв.
Луксозния умивалник модел GROHE Cube Ceramic 50 е предназначен за вграждане под плот. ДК Лукс предлага един атрактивен модел мивка за баня - умивалника GROHE от серията CUBE CERAMIC, предназначен за вграждане под плот - едно интересно решение, което впечатлява с изчистен и семпъл диз..
359.99 лв.
Без данък:359.99 лв.
Показани 1 от 24 | 32 (2 Страници)