Меню
Your Cart

Пречистване на вода

Водата, която използваме в системите за битово и промишлено водоснабдяване обикновено съдържа някакво количество твърди частици, неразтворени вещества и други замърсители. С течение на времето те могат да доведат до влошаване здравето на хората и състоянието на водоснабдителната мрежа. За това е добре да се използват филтърни системи за питейна вода. Филтриращите системи са много разнообразни в зависимост от материала, от параметрите на филтрите, от механизма на действие, от експлоатационния срок и т.н.. Има филтри съчетаващи няколко разновидности в едно.

Филтърните системи за питейна вода осигуряват висококачествено пречистване на водата от хлор, органични примеси и тежки метали при ниски разходи за закупуване и поддръжка. Ние от ДК Лукс предлагаме филтърни системи за пречистване на вода, които ще Ви осигурят изключително качество на водата, което се дължи на многоетапна филтрация. Изберете най-подходящата за Вас филтърна система – поставена върху плота или монтирана в шкафа под мивката.

Предлагаме Ви широка гама ново поколение пречиствателни филтърни системи за вода на достъпни цени.
Пропорционален дозатор за полифосфатни кристали 1/2"
-9 %
Техническо описание на пропорционалния дозатор за полифосфатни соли:Материал: корпус от месинг, пластмасова кана Присъединителен размер: 1/2" женски резби - холендрови гайки Работна температура: 5-50ºC Дебит: 1.5м3 мах Максимално работно налягане: 6bar Дозировка: 4-5гр/1м3 Монтаж: хоризонт..
72.99 лв. 79.99 лв.
Без данък:72.99 лв.
Техническо описание на магнитния филтър за вода:Материал:     - корпус - полимер     - държач на магнита - полимер     - филтърна цедка - неръждаема стомана     - сферичен кран с хол. гайка - месинг     - уплътнения ..
114.99 лв.
Без данък:114.99 лв.
Техническо описание на магнитния филтър за вода:Материал:     - корпус - месинг     - държач на магнита - месинг     - филтърна цедка - неръждаема стомана     - сферичен кран с хол. гайка - месинг     - уплътнения - ..
109.99 лв.
Без данък:109.99 лв.
Техническо описание на магнитния филтър за вода:Материал:     - корпус - полимер     - държач на магнита - месинг     - филтърна цедка - неръждаема стомана     - сферичен кран с хол. гайка - месинг     - уплътнения -..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
ВЕРТИКАЛЕН ФИЛТЪР ЗА ЧЕШМА ON-TAP PHILIPS ВЕРТИКАЛЕН ФИЛТЪР ЗА ЧЕШМА ON-TAP PHILIPS
Ново
Марка: PHILIPS
ВЕРТИКАЛЕН ФИЛТЪР ЗА ЧЕШМА ON-TAP PHILIPS - 1108201 Насладете се на бистра и чиста освежаваща вода всеки път, когато пуснете чешмата, със системата за микрофилтрация X-Guard на Philips, която намалява до 99% съдържанието на хлор и вещества, влошаващи вкуса. Лесната инсталация с едно щракване позвол..
83.63 лв.
Без данък:83.63 лв.
РЕЗЕРВЕН ФИЛТЪР ЗА ON-TAP 1БР. PHILIPS
Ново
Марка: PHILIPS
РЕЗЕРВЕН ФИЛТЪР ЗА ON-TAP 1БР. PHILIPS - 1108251 Насладете се на бистра и чиста освежаваща вода всеки път, когато пуснете чешмата, със системата за микрофилтрация X-Guard на Philips, която намалява до 99% съдържанието на хлор и вещества, влошаващи вкуса...
28.62 лв.
Без данък:28.62 лв.
РЕЗЕРВЕН ФИЛТЪР ЗА ДУШ 1БР. PHILIPS
Ново
Марка: PHILIPS
РЕЗЕРВЕН ФИЛТЪР ЗА ДУШ 1БР. PHILIPS - 1108151..
62.37 лв.
Без данък:62.37 лв.
РЕЗЕРВЕН ФИЛТЪР ЗА ДУШ СЛУШАЛКА 1БР. PHILIPS
Ново
Марка: PHILIPS
РЕЗЕРВЕН ФИЛТЪР ЗА ДУШ СЛУШАЛКА 1БР. PHILIPS - 1108051..
21.12 лв.
Без данък:21.12 лв.
ФИЛТРИРАЩА ДУШ СЛУШАЛКА PHILIPS ФИЛТРИРАЩА ДУШ СЛУШАЛКА PHILIPS
Ново
Марка: PHILIPS
ФИЛТРИРАЩА ДУШ СЛУШАЛКА PHILIPS - 1108001 Филтърът може да намали до 99% остатъчния хлор*, както и нечистотии като ръжда и утайки, така че да можете да се насладите на комфортен и освежаващ душ с чиста вода. Плътна и плавна водна струя от 6 л в минута за приятно изживяване под душа. Корпусът е из..
37.38 лв.
Без данък:37.38 лв.
ФИЛТЪР ЗА ДУШ PHILIPS - БЯЛ ФИЛТЪР ЗА ДУШ PHILIPS - БЯЛ
Ново
Марка: PHILIPS
ФИЛТЪР ЗА ДУШ PHILIPS - БЯЛ - 1108101 Чиста вода за освежаващ душ Отстранете хлора и замърсителите в 8 л/мин Сертифициран по NSF KDF за отстраняване на хлора и замърсителите Филтърът е направен от сертифициран по NSF KDF, който може да премахне остатъчния хлор и замърсявания, като ръжда и утайки..
83.63 лв.
Без данък:83.63 лв.
ФИЛТЪР ЗА ДУШ PHILIPS - ХРОМ ФИЛТЪР ЗА ДУШ PHILIPS - ХРОМ
Ново
Марка: PHILIPS
ФИЛТЪР ЗА ДУШ PHILIPS - ХРОМ - 1108102 Чиста вода за освежаващ душ Отстранете хлора и замърсителите в 8 л/мин Сертифициран по NSF KDF за отстраняване на хлора и замърсителите Филтърът е направен от сертифициран по NSF KDF, който може да премахне остатъчния хлор и замърсявания, като ръжда и утайк..
87.38 лв.
Без данък:87.38 лв.
ХОРИЗОНТАЛЕН ФИЛТЪР ЗА ЧЕШМА ON-TAP PHILIPS ХОРИЗОНТАЛЕН ФИЛТЪР ЗА ЧЕШМА ON-TAP PHILIPS
Ново
Марка: PHILIPS
ХОРИЗОНТАЛЕН ФИЛТЪР ЗА ЧЕШМА ON-TAP PHILIPS - 1108202 Насладете се на бистра и чиста освежаваща вода всеки път, когато пуснете чешмата, със системата за микрофилтрация X-Guard на Philips, която намалява до 99% съдържанието на хлор и вещества, влошаващи вкуса. Лесната инсталация с едно щракване позв..
87.38 лв.
Без данък:87.38 лв.
Продукта представлява филтърно тяло с кана, в която се поставя филтърен елемент в зависимост от необходимостта. Филтърните тела служат за пречистване и/или омекотяване на питейната вода от водопровода или друг източник. Могат да бъдат свързани в система с няколко филтърни елемнти, за по-ефективно и ..
27.99 лв.
Без данък:27.99 лв.
Продукта представлява филтърно тяло с кана, в която се поставя филтърен елемент в зависимост от необходимостта. Филтърните тела служат за пречистване и/или омекотяване на питейната вода от водопровода или друг източник. Могат да бъдат свързани в система с няколко филтърни елемнти, за по-ефективно и ..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Филтърът е предназначен за пречистване на водата от механични частици - пясък, мътилка, ръжда, тиня и т.н.. Позволява почистване и последваща употреба. Филтриращият елемент е пласмасова мрежа със степен на пропускливост на твърди частици - 50микрона.  Според замърсеността на водата е необходимо..
14.99 лв.
Без данък:14.99 лв.
Филтърът е предназначен за пречистване на водата от механични частици - пясък, мътилка, ръжда, тиня и т.н.. Предназначен за еднократна употреба. Филтриращият елемент е полипропиленово влакно със степен на пропускливост на твърди частици - 5микрона.  Според замърсеността на водата е необходимо ф..
9.99 лв.
Без данък:9.99 лв.
Филтърът с активен въглен пречиства водата от съдържанието на хлор, озон, някои други активни вещества и леки органични субстанции. Активният въглен премахва също така неприятният вкус и мирис на водата. Филтърът е с височина 10инча, предназначен е са съответното филтърно тяло. Периода на подмяна на..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Филтърът с полифосфатни кристали се използва при наличието на варовик във водата, причината за образуването на котления камък от така наречената твърда вода. Действието на филтъра не омекотява водата, той не е препоръчителен за използване при филтрация на питейна вода. Неговото действие е да предотв..
27.99 лв.
Без данък:27.99 лв.
Показани 1 от 18 | 18 (1 Страници)