Меню
Your Cart

Резервни части

Резервна лебедка за двуръкохватков смесител изработена от месинг и снабдена с аератор.Тази лебедка може да се използва като резервна част за смесителите от серии Dahlia, Vita, Retro. Всички резервни лебедки са комплектовани с уплътнения и гайка за лебедка. Резервните лебедки са съвместими със с..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Лебедка от месинг с аератор, предназначена за едноръкохваткови смесители.Лебедката се продава като резервна част към едноръкохватковите смесители. Това са лебедките на смесителите от серии Aquarius, Oscar, Jornada. Резервните лебедки са комплектовани с уплътнения и гайка. Могат да се ползват за ..
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Марка: Remer
Продукта представлява аератор за смесител с гъвкаво удължение.Аератора е продукт, предназначен за поставяне на лебедката на смесителя. Повечето смесители в днешно време се предлагат с аератор, който обаче не винаги предлага качеството на специализирания продукт. Използването на аератор при смес..
6.49 лв.
Без данък:6.49 лв.
Марка: Remer
Двустепенения аератор за смесител е продукт, който се монтира на лебедката (чучура) на смесителната батерия. Функцията на аератора за смесител е да спестява значително количество вода с използването му и да усилва струята на водата излизаща от смесителната батерия. Двустепенния аератор е специализи..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Марка: Remer
Аератор с подвижна глава за смесителни батерии е универсален, двустепенен аератор.Аератора е подходящ за почти всички типове смесителни батерии. Продукт произведен в Италия, аератора има високо качество и изгодна цена. Функцията на аератора за смесителни батерии е както да усилва струята, ..
5.49 лв.
Без данък:5.49 лв.
Това е комплект за монтаж на стенен смесител. Предназначен е за всички смесители, предложени в сайта. Ексцентриците са масивни, от качествен месинг, компенсират разминаването от изводите на водопровода и гайките на смесителя. Присъединителния размер е 1/2' х 3/4' Розетките са с дълбочина 3см, меси..
9.99 лв.
Без данък:9.99 лв.
Керамичния затварящ механизъм е резервна част за двуръкохваткови смесители. Тялото на затварящия механизъм е изработено от месинг. Пропускането на водата става през система от керамични елементи. Наричан още "патрон за смесител", независимо от модела затварящия механизъм е най-често подме..
3.19 лв.
Без данък:3.19 лв.
Универсален затварящ механизъм класически тип за ретро смесители. Затварящият механизъм е от класически тип, изработен от качествен месинг и каучуков уплътнител. Отличителна черта на затварящия механизъм е допълнителната резба, предназначена за захващане на ръкохватки от серията на смесителите Retr..
3.99 лв.
Без данък:3.99 лв.
Стандартен затварящ механизъм за двуръкохватков смесител, изработен от месинг с високо качество. Затварящия механизъм за смесителна батерия, изработен от месинг - стандартен тип затварящ механизъм, подходящ за различни модели двуръкохваткови смесители. Резервната механизъм за батерия е със стандарт..
2.99 лв.
Без данък:2.99 лв.
Керамичен затварящ механизъм за едноръкохваткови смесителни батерии. Затварящия механизъм или така наречения "патрон за смесител" е резервна част за едноръкохваткови смесители. Резервния механизъм е с диаметър 35mm и е подходящ за смесители от сериите Oscar и Aquarius. Затварящият механиз..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Керамичния затварящ механизъм е резервна част към едноръкохватковите смесители. Така наречения "патрон за смесител" представлява спирателен механизъм, който пуска и смесва топлата и студената вода при едноръкохватковите смесители. Резервния механизъм е с диаметър 35mm и е подходящ за смес..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Марка: Retro Classic
Продукта представлява резервна ръкохватка за двуръкохватков смесител от сериите Retro и Retro LUX. Изключително качествено изпълнение, ръкохватката е изцяло метална - изработена от месинг, с пластмасови капачки - студена и топла вода. Съвместима е със затварящите механизми от тип ретро и керамичен...
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Продукта представлява резервна ръкохватка за двуръкохватков смесител. Модела на ръкохватката е Best. Съвместима е с всички затварящи механизми предлагани в сайта. Ръкохватката е изцяло метална, изработена от месинг с метални капачки и пластмасов пръстен - студена и топла вода...
6.49 лв.
Без данък:6.49 лв.
Продукта представлява резервна ръкохватка за двуръкохватков смесител. Модела на ръкохватката е Vita, дал името и на серията смесители с този тип ръкохватка. Съвместима е с всички затварящи механизми предлагани в сайта. Ръкохватката е изцяло метална, изработена от месинг, с пластмасови капачки - студ..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Продукта представлява резервна ръкохватка за двуръкохватков смесител. Модела на ръкохватката е Dahlia, дал името и на серията смесители с този тип ръкохватка. Съвместима е с всички затварящи механизми предлагани в сайта. Ръкохватката е изработена от пластмаса и е от две части - външна прозрачна и въ..
2.99 лв.
Без данък:2.99 лв.
Продукта представлява механизъм, с помощта на който може да превключвате потока на водата - най-често се използва при комбинираните душове между ръчния душ и питата/душ главата. Качествена изработка от месинг с хромирано покритие. Стандартни присъединителни размери - 1/2'..
11.99 лв.
Без данък:11.99 лв.
Марка: Remer
Разпределителя за душ LUX е висококачествен продукт, изработен по най-високи стандарти и гарантиращ дълга и безпроблемна работа.Превключвателя за душ представлява механизъм с помощта, на който може да превключвате потока на водата - най-често се използва при комбинираните душове за превключване ..
17.00 лв.
Без данък:17.00 лв.
Показани 1 от 17 | 17 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.