Меню
Your Cart

Тоалетни казанчета и капаци

В тази група ще намерите голямо разнообразие от тоалетни казанчета, тоалетни капаци и резервни части за тоалетни казанчета, произведени в България или внос. Предлагаме Ви голямо разнообразие от модели и цветове на тоалетните казанчета и капаци. Тук ще откриете и всичко необходимо като резервни части за тоалетното казанче - комплекти арматура, пълнещи устройства, изпразващи устройства, поплавъци, лостчета и много други.

Продуктите, които може да закупите са прецизна изработка от висококачествена пластмаса. Тоалетните казанчета, капаци и резервни части са надеждни продукти, моделите които предлагаме в ДК Лукс са стандартни, широко използвани и на достъпни цени!
Разгледайте и нашите предложения за обзавеждането на Вашата баня, продуктите на ДК Лукс за градината и отоплението на Вашия дом.
Пластмасово тоалетно казанче със горен бутон за ниско поставяне.Тоалетното казанче е изцяло изработено от пластмаса, леко, удобно и лесно за монтаж. Казанчето е със изчистен и модерен, компактен дизайн, същевременно се предлага на изгодна цена. В тоалетното казанче, ще намерите пълния комплект а..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Пластмасово тоалетно казанче със страничен бутон за ниско поставяне.Продукта представлява изцяло изработено от пластмаса тоалетно казанче, което е леко, удобно и лесно за монтаж. В тоалетното казанче, ще намерите пълния комплект арматура, необходим за работата на казанчето. Тоалетното казанче е ..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Пластмасово тоалетно казанче за високо окачване и въженце за изпразване.Продукта, който разглеждате е тоалетно казанче, предназначено за високо поставяне към стената. Изпразването на казанчето става чрез издърпване на въженцето. В тоалетното казанче, ще намерите пълния комплект арматура, необход..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Пластмасово тоалетно казанче за ъглов монтаж.Продукта, който разглеждате е тоалетно казанче, предназначено за поставяне в ъглите на помещението с тоалетната. В тоалетното казанче, ще намерите пълния комплект арматура, необходим за работата на казанчето. Тоалетното казанче е произведено в Българи..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Пластмасов капак седало за тоалетна чиния SOLO.Продукта представлява стандартен капак за тоалетна чиния изработен от здрава пластмаса. Тоалетния капак е лек, здрав и удобен, съвместим е с повечето тоалетни чинии, предлагани на пазара. Капак седалото е в комплект скрепители за тоалетната чиния. ..
9.99 лв.
Без данък:9.99 лв.
Пластмасов капак за тоалетна чиния релефен, тип мида.Продукта представлява стандартен капак за тоалетна чиния изработен от здрава пластмаса. Тоалетния капак е лек, здрав и удобен, съвместим е с повечето тоалетни чинии, предлагани на пазара. Капак седалото е в комплект скрепители за тоалетната чи..
14.99 лв.
Без данък:14.99 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.