Меню
Your Cart

Зидарски и бояджийски инструменти

Зидарските и бояджийски инструменти са може би най-използваните пособия в строителството и ремонтите.

Едва ли има човек, който е правил ремонт на дома и не се е докоснал до бояджийска четка, валяк, шпакла или мистрия. Тези инструменти вървят ръка за ръка с ремонта на дома, независимо дали това е ваш ангажимент или използвате услуги на професионалисти. Зидарските и бояджийски инструменти предлагат голямо разнообразие както от инструменти за общо ползване, така и от специализирани и профилирани пособия от висок клас. Сред зидарските инструменти ще откриете шпакли, мистрии, ъгли, отвеси и много други ръчни инструменти, както и специализирани машини - бъркалки, машини за шпакловане и други. Голямото разнообразие сред зидарските инструменти се допълва с още по-голямо разнообразие от инструменти и машини за боядисване - от бояджийските четки и валяци, пистолети за боядисване и различни машини.
ДК Лукс предлага качествени зидарски и бояджийски инструменти и машини на изгодни ниски цени.
Електрическа бъркалка 1200W АКУМУЛАТОРНА RTM392
-6 % С поръчка
Акумулаторната бъркалка представлява електрически миксер за строителни смеси с батерия, Електрическата бъркалка е мощен, удобен и компактен акумулаторен миксер за подготовка и разбъркване на строителни смеси. Акумулаторната бъркалка е незаменим помощник на всеки майстор в приготвянето на различни в..
159.21 лв. 169.99 лв.
Без данък:159.21 лв.
Електрически миксер за строителни смеси 1400W RTM394
-13 %
Електрическата бъркалка RTM394 е проектирана за смесване и разбъркване на различни смеси за стоителството Електрическата бъркалка RTM394 е компактна и същевременно мощна електрическа машина за смесване на различни разтвори и строителни смеси. Строителния миксер е практичен и необходим инструмент, с..
243.60 лв. 279.99 лв.
Без данък:243.60 лв.
Електрически миксер за строителни смеси 1400W, РЪЧЕН
-4 %
Електрическата бъркалка за строителни смеси PREMIUM е с две скорости за разбъркване и смесване на различни разтвори в строителния сектор Електрическата бъркалка е мощен строителен миксер за разбъркване и смесване на различни строителни продукти. Предназначението на тази машина е за разбъркване на л..
154.20 лв. 159.99 лв.
Без данък:154.20 лв.
Електрически миксер за строителни смеси 850W RTM393
-10 %
Електричестата бъркалка RTM393 е проектирана за подготовка и приготвяне на различни строителни смеси Електрическата бъркалка RTM393 е специализирана машина, предназначена за смесване и разбъркване на малко наситени продукти като боя, лак, мазилка както и за приготвяне и разбъркване на много гъсти п..
126.31 лв. 139.99 лв.
Без данък:126.31 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.