Меню
Your Cart

Резачки и цепачки

ДК Лукс предлага модели моторни резачки и триони за професионална и хоби употреба.

В тази категория ще откриете разнообразие от верижни триони и резачки и стационарни дървоцепачки. Тези режещи машини имат широко приложение, както в дейностите в двора и градината, така и за приготвянето на дърва за отопление и в строителноремонтните дейности. ДК Лукс предлага широка гама моторни резачки за професионална и хоби употреба. Верижните триони предлагат висока ефективност и надеждност. Те са верен партньор, който ще замени ръчните инструменти и ще ви спести много време и усилия в подготовката за зимата или при рязането на дебели клони и дървета в двора и градината. Верижните триони, които ДК Лукс предлага са основно два типа - електрически резачки и бензинови резачки, като от всеки тип ще откриете моторни триони от различен клас. Предимството на електрическите резачки пред бензиновите е най-вече в лесната им поддръжка и надеждността на електрическия двигател. За сметка на това те имат ограничено приложение - в рамките на електрическата мрежа. Бензиновите резачки от своя страна могат да работят навсякъде, където са необходими - в двора и градината, на строителния обект, в гората и др. В нашият онлайн магазин ще откриете верижни триони с хоби приложение и професионални моторни резачки. Верижните триони за професионална употреба имат надежден двигател и здрава конструкция, голяма мощност и усилена шина.
Разгледайте и другите ни продукти за двора и градината, както и разнообразни режещи машини на ниски цени.
6,0 кг. Размери (без направляваща шина и верига): 410х235х265 мм. Гориво: Горивна смес (Бензин 25, Двутактово масло 1) Капацитет на резервоара за гориво: 550 мл. Масло на веригата: Моторно масло SAE#10W-30 Капацитет на резервоара за масло: 260 мл. Работен обем на двигателя: 52 см3 Максимална мощност..
139.99 лв.
Без данък:139.99 лв.
Бензинова резачка Размер шина: 450 мм Мощност: 1800 W Скорост: 3200 об./мин Резервоар бензин: 550 мл Резервоар масло: 260 мл Гаранция: 3 години..
319.99 лв.
Без данък:319.99 лв.
Дървоцепачка хоризонтална 1500W, хидравлична
-7 %
Дървоцепачката представлява електрически задвижвана хидравлична машина с мощност 1500W за цепене на дърва за огрев.  Използването на дървен материал за огрев е много полулярно в големи райони на България, където дървата са в изобилие. Независимо дали става въпрос за къщата на село, вила и..
699.99 лв. 749.99 лв.
Без данък:699.99 лв.
Марка: RTRMAX
Електрическа резачка за дърва RTR 2000WЕлектрическата резачка е необходим инструмент за всеки дом,в който отоплението е на дърва. Резачката за дърва е подходяща за рязане както на дърва за огрев,така и за кастрене на клони на дърветата във вашият двор или градина. Верижния трион е лесе..
175.99 лв.
Без данък:175.99 лв.
Марка: RTRMAX
Електрическа резачка за дървен материал 1800WВерижния трион е добър помощник,за рязане на дървен материал. Подходящ е зарязане на всякакъв тип дървесина. Електрическите резачки работят с електродвигатели, което ги прави лесни и удобни за работа и поддръжка. Резачката за дърва е подходяща за ..
184.99 лв.
Без данък:184.99 лв.
Марка: RTRMAX
Електрическата резачка за дърва RTRMAX 2000W представлява надежден и качествен верижен трион Моторния трион с ел. двигател на марката RTRMAX е високоефективен продукт с лесно обслужване, който е проектиран за честа работа. Електрическата резачка е необходима машина за всеки дом, в който отопле..
225.99 лв.
Без данък:225.99 лв.
Моторната бензинова резачка за дърва 2500W е мощен и ефективен верижен трион.Бензиновата резачка за дърва е добър помощник за всяко едно домакинство, което използва отоплението на дърва. Предназначението на верижния трион е както за рязане на дърва за огрев, така и за рязане на клони и дърв..
149.99 лв.
Без данък:149.99 лв.
Електрическата резачка с мощност 2000W представлява компактен и удобен верижен трион за рязане на дървен материал.Верижния трион е безценен помощник, що се касае до рязане на дървен материал. Той ще ви спести неимоверно много усилия и време, спрямо използването на ръчни инструменти за рязане кат..
149.99 лв.
Без данък:149.99 лв.
Марка: RTRMAX
Бензиновата резачка RTR MAX е подходяща за рязане на едра и твърда дървесина С помощта на бензиновата резачка можете с лекота да режете всякакъв вид дървесина, спестявайки време и много усилия. RTR MAX 230 е мощна, удобна и лесна за използване, което я прави и сред най-предпочитаните машини от..
193.99 лв.
Без данък:193.99 лв.
Марка: RTRMAX
Бензиновата резачка RTR MAX 245 представлява верижен трион за нарязване на едра и твърда дървесинаМоторната резачка RTR MAX 245 ще ви помогне да режете всякакъв вид дървесен материал и ще ви спести много усилия и време. Бензиновата резачка се използва лесно, удобна е и поради това е ед..
256.99 лв.
Без данък:256.99 лв.
Марка: RTRMAX
RTR MAX 250 e мощна бензинова резачка за рязане на едра и твърда дървесинаМоторната резачка RTR MAX 250 е машина, с която можете да срежете с лекота всякакъв вид дървен материал, при това спестявайки много време и усилия. Бензиновата резачка е лесна за използване, а удобната дръжка увеличава ком..
262.99 лв.
Без данък:262.99 лв.
Марка: RTRMAX
Бензинов верижен трион RTR MAX Hobby е качествен моторен трион, предназначен за хоби употреба.Верижния трион е важен и незаменим инструмент във всеки двор или градина. Подходящ е за рязане на дърва за отопление, както и за подрязване на овощни дървета. Резачката за дърва е удобна за пренасяне по..
144.99 лв.
Без данък:144.99 лв.
Масло за двутактови двигатели Опаковака: 1л Приложение: Маслото е предназначено като добавка на горива за двутактови двигатели на моторни верижни триони, бензинови тримери, мотопеди, снегорини, бензинови косачки и други селскостопански машини. Маслото за двутактови двигатели има няколко важни предим..
9.61 лв.
Без данък:9.61 лв.
Масло за двутактови двигатели Опаковака: 0,100 л Приложение: Маслото е предназначено като добавка на горива за двутактови двигатели на моторни верижни триони, бензинови тримери, мотобеди, снегорини, бензинови косачки и други селскостопански машини. Прединства: Висока ефективност против износване. Ви..
1.61 лв.
Без данък:1.61 лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)