Меню
Your Cart

Пелетни котли

Пелетните котли предлагат ефективен и автоматизиран начин на отопление на обекти с различна площ.

ДК Лукс предлага автоматизирани пелетни котли за отопление на дома и по-големи площи - офис сгради, производствени халета, складови помещения и други. Отоплението на пелети е съвременен екологичен начин на отопление, което гарантира топлина, комфорт и автоматизация на процеса - нещо много важно в забързания ни начин на живот. Пелетните котли, които ще намерите при нас са избрани модели котли с доказана ефективност и надеждност, които ще топлят дома ви дълго време. При нас ще откриете пелетни котли с марката Alfa Plam - моделите Commo Compact и Commo Grande. Alfa Plam е едно от големите имена и производител с дългогодишна история и традиции в отоплителната техника. Освен котли и камини Alfa Plam, ние предлагаме и пелетните котли Thermolux. Котлите на биомаса с марката Thermolux са изключително сполучлив модел, който се произвежда в България. Котелът на пелети Thermolux съществува в разллични вариации - с мощност от 20 до 50kw, което е достатъчно за отоплението и на големи жилища и площи. Друга марка котли на пелети и биомаса, които имаме удоволствието да предложим са гръцките Pelletech - съвременно оборудвани пелетни съоръжения с интегрирани високи технологии и качествени компоненти. Пелетните котли с марката Pelletech предлагат и много екстри и допълнителни модули за смарт отопление.
ДК Лукс извършва доставка по индивидуални поръчки на котли на биомаса с голяма мощност от 50 до 300kw за отопление на обществени сгради и промишлени обекти с голяма площ. Консултирайте се с нашите специалисти за начина и условията на доставка на пелетните съоръжения от този тип
Марка: Alfa Plam
Неръждаемия комин Ф80 с дължина 100см е висококачествен елемент за изгражданего на коминни системи за пелетни камини и котли. Неръждаемия коминен елемент е продукт от висококачествена неръждаема стомана. Коминното тяло 100см, Ф80 е основен компонент за изграждането на коминни системи за пелетни съо..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Неръждаемия комин Ф80 с дължина 50см е висококачествен елемент за изгражданего на коминни системи за пелетни камини и котли. Неръждаемия коминен елемент е продукт от висококачествена неръждаема стомана. Коминното тяло 50см, Ф80 е основен компонент за изграждането на коминни системи за пел..
16.49 лв.
Без данък:16.49 лв.
Неръждаемия комин Ф80 с дължина 25см е висококачествен елемент за изгражданего на коминни системи за пелетни камини и котли. Неръждаемия коминен елемент е продукт от висококачествена неръждаема стомана. Коминното тяло 25см, Ф80 е основен компонент за изграждането на коминни системи за пел..
11.99 лв.
Без данък:11.99 лв.
Неръждаемото коляно Ф80 е висококачествен елемент за изгражданего на коминни системи за пелетни камини и котли. Неръждаемото коляно Ф80 е продукт от висококачествена неръждаема стомана. Коминното коляно Ф80 е важен елемент, използван за изграждането на коминни системи за отоплит..
27.99 лв.
Без данък:27.99 лв.
Неръждаемото коляно-дъга 45º Ф80 е висококачествен елемент за изгражданего на коминни системи за пелетни камини и котли. Неръждаемата дъга Ф80 е продукт от висококачествена неръждаема стомана. Коминната дъга Ф80 е важен елемент, използван за изграждането на коминни системи ..
20.99 лв.
Без данък:20.99 лв.
Неръждаемия тройник Ф80 е коминен елемент за пелетни камини с безкомпромисно качество. Неръждаемия тройник Ф80 се произвежда от висококачествена неръждаема стомана. Тройника за комин Ф80 е елемент, който участва в изграждането на коминни системи за пелетни съоржения - камини&nbs..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Неръждаемия у-елемент Ф80 е висококачествен компонент за коминни системи. Неръждаемия тройник Ф80 се произвежда от висококачествена неръждаема стомана. Тройника за комин Ф80 е елемент, който участва в изграждането на коминни системи за пелетни съоржения - камини и котл..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Дренажната тапа Ф80 е неръждаем коминен елемент за пелетни камини с безкомпромисно качество. Неръждаема тапа Ф80 за дренаж се произвежда от висококачествена неръждаема стомана. Тапата за комин Ф80 е елемент, който участва в изграждането на коминни системи за пелетни съоржен..
14.99 лв.
Без данък:14.99 лв.
Неръждаемия преход за комин Ф80-Ф130 е често използвана редукция при изграждането на комини на пелетни камини и котли. Неръждаемия преход за комин Ф80-Ф130 е продукт от висококачествена неръждаема стомана. Коминния елемент, представлява редукция Ф80 - Ф130 и е основен компонент за изгражд..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Неръждаемата скоба Ф80 е важен елемент в изграждането на коминните системи за пелетни камини и котли. Присъединителната скоба Ф80 е продукт от висококачествена неръждаема стомана. Скобата за комини Ф80 важен компонент в изграждането на коминните системи на различни пелетни съоръжения -&nb..
9.99 лв.
Без данък:9.99 лв.
Неръждаемата розетка Ф80 има приложение в коминните системи за пелетни камини и котли. Розетката за комини е плоска, с вътрешен диаметър Ф80. Нейното приложение е основно за прикриване на отвора в стената, където се присъединява неръждаемия комин. Тя е част изработена от същата висококачествен..
14.99 лв.
Без данък:14.99 лв.
Висококачествения топлоустойчив уплътнител за неръждаеми комини Ф80 запазва еластичността и свойствата си дори и при високи температури. Силиконовия уплътнител за коминни системи представлява силиконов пръстен с диаметър Ф80. Уплътнителя за неръждаеми комини е изработен от специален термосиликон, к..
3.69 лв.
Без данък:3.69 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.