Меню
Your Cart

Изолация за тръби

ДК Лукс предлага различни широка гама топлоизолация за тръби с различна дебелина на стената и диаметър на отвора.

Топлоизолацията е важен момент, свързан с ефективността от отоплението или климатизацията във всяка една система. За ефективната и икономична работа на инсталация, независимо дали е отоплителна, климатична, хладилна или друг тип е от голямо значение наличието и качеството на топлоизолация, както на помещенията, така и на тръбния път в системата. ДК Лукс предлага качествена тръбна топлоизолация, с която може да намалите до минимум загубите или влиянието на външната среда. ДК Лукс предлага на склад различни типове изолация за тръби: като тръбната изолация от микропореста гума с марката Isopipe и изолацията за тръби от разпенен полиетилен. Според нуждите и изискванията на различни инсталации предлагаме и голям избор от тръбна изолация с дебелина на стената от 6мм до 19мм, което обуславя и различната степен на изолиране на тръбите, както и вариант на тръбна изолация с UV защитен слой. Тръбната изолация от микропореста гума се предлага и за различни по размер тръби. Най-малкия размер е с диаметър на отвора Ф6, а най-широкият е за тръба Ф114. С тази гама се покриват нуждите на много видове инсталации от битов и промишлен характер, а за специални нужди, ДК Лукс предлага доставка на тръбна и листова топлоизолация, както и специализирани изолационни панели по индивидуална оферта.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф6х6мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ино..
0.42 лв.
Без данък:0.42 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф8х6мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ино..
0.49 лв.
Без данък:0.49 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф10х6мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествен..
0.52 лв.
Без данък:0.52 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф12х6мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ин..
0.59 лв.
Без данък:0.59 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф15х6мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествен..
0.65 лв.
Без данък:0.65 лв.
Тръбна изолация микропореста гума Ф18х6мм ISOPIPE
Най-продаван
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф18х6мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествен..
0.79 лв.
Без данък:0.79 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф22х6мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ин..
0.90 лв.
Без данък:0.90 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф28х6мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ин..
1.14 лв.
Без данък:1.14 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф35х6мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ин..
1.39 лв.
Без данък:1.39 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф42х6мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ин..
1.59 лв.
Без данък:1.59 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф6х9мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ино..
0.74 лв.
Без данък:0.74 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф8х9мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ино..
0.79 лв.
Без данък:0.79 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф10х9мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ин..
0.81 лв.
Без данък:0.81 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф12х9мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ин..
0.84 лв.
Без данък:0.84 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф15х9мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествен..
0.89 лв.
Без данък:0.89 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф18х9мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествен..
0.99 лв.
Без данък:0.99 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф22х9мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ин..
1.04 лв.
Без данък:1.04 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф28х9мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ин..
1.39 лв.
Без данък:1.39 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф35х9мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ин..
1.54 лв.
Без данък:1.54 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф42х9мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ин..
1.69 лв.
Без данък:1.69 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф48х9мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри. Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, инов..
1.99 лв.
Без данък:1.99 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф54х9мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ин..
2.59 лв.
Без данък:2.59 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф60х9мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ин..
2.69 лв.
Без данък:2.69 лв.
Топлоизолацията за тръби от микропореста гума Ф64х9мм с марка ISOPIPE представлява качествена топлоизолация с отлични технически параметри.Тръбната изолация ISOPIPE е продукт на гръцката компания 3i (Internationa Inovative Industies S.A.) и както може да се съди от името, предлага качествени, ин..
3.39 лв.
Без данък:3.39 лв.
Показани 1 от 24 | 64 (3 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.