Меню
Your Cart

Технически спрейове

ДК Лукс предлага голямо разнообразие от технически спрейове с различно приложение.

Техническите спрейове, които сме подбрали да предложим в магазина на ДК Лукс предлагат отлично качество и изгодни цени. Техническите спрейове, които ще намерите тук са с марка Quantum. Quantum е марка на гръцкия производител Elastotet - иновативна и модерна фабрика, произвеждаща висококачествени продукти от химическата индустрия. Техническите спрейове имат широко приложение в бита и домакинството, строителството и строително-ремонтните дейности, мебелната промишленост, в грижата за автомобилите и други. Такива спрейове са спрея за поцинковане, спрей лепило, контактния спрей за електрически съединения, спрея за мебели и спрея за почистване на тапицерия. За грижата за автомобила можем да предложим спрей за почистване на спирачната система, спрей за автомобилни табла, спрей грунд за автомобилно купе, спрей за брони. Много използвани и полезни технически спрейове са течната грес под формата на спрей и универсалната смазка.

Освен широката гама технически спрейове, която предлагаме, нив е ДК Лукс сме заложили на високото качество на продуктите от строителната химия, което не е за сметка на цената. Нашите продукти се предлагат на изгодни цени, което прави избора на подходящия за Вас спрей повече от лесен.
ДК Лукс предлага още спрей бои, силикони, лепила, монтажна пяна и други продукти на строителната химия.
Марка: VALVNOS
Водоотблъскващ спрей  VODASEAL, който защитава всякакъв вид текстил и други повърхности от вода, мазнина, мръсотия и петна. Образува невидимо нано покритие, което не повлиява на външния вид на третирания артикул. Създава водна бариера, като същевременно позволява на материята да диша. Идеа..
14.63 лв.
Без данък:14.63 лв.
Марка: AKFIX
Спрей AKFIX E90 намалява отделянето и полепването на заваръчни пръски по дюзата на горелката при MIG MAG заваряване и предпазва детайлите около мястото на заваряването от залепването на заваръчните пръски по тях. Почистете металните повърхности от прах преди процеса на заваряване. Осигурява безупреч..
6.04 лв.
Без данък:6.04 лв.
Марка: VALVNOS
Спрей каучуков за хидроизолация безцветен/бял VODASEAL LEAK FIX е единственото, от което се нуждаете, за да създадете висококачествена защита от вода и други течности. Незаменим за поддръжката на покриви и улуци, тръби и всякъде другаде във ВиК областта. Благодарение на висококачествените си съ..
16.13 лв.
Без данък:16.13 лв.
Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни материали.Спрея течна гума е иновативен продукт с отлично качество и висока ефективност. Спрея се нанася върху различни повърхности, като образува ..
18.99 лв.
Без данък:18.99 лв.
Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни материали.Спрея течна гума е иновативен продукт с отлично качество и висока ефективност. Спрея се нанася върху различни повърхности, като образува ..
18.99 лв.
Без данък:18.99 лв.
Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни материали.Спрея течна гума е иновативен продукт с отлично качество и висока ефективност. Спрея се нанася върху различни повърхности, като образув..
18.99 лв.
Без данък:18.99 лв.
Марка: PREMIUMHD
Premium HD контактен спрей почиства и обезмаслява стари или нови ел.системи. Активните вещества са базирани на минерално масло и дават консервиращ ефект , който пречи на окисляването на съединенията . Използва се за почистване на букси , свещи , контакти и други ел.съединения. Произведен в Германия...
13.19 лв.
Без данък:13.19 лв.
Марка: AKFIX
Корозионен инхибитор, лубрикант и многоцелеви защитен аерозолен спрей. Това е специална формула, която съчетава много свойства като почистване, смазване, разхлабване на ръждясала част, изтласкване на влага. Той може да се използва в индустриални, домашни и ежедневни работи. Технически характеристик..
6.04 лв.
Без данък:6.04 лв.
Марка: AKFIX
Спрей за спирачки и съединител Akfix А110 500 мл почиства и обезмаслява спирачните челюсти, зъбни колела и други омаслени части и съединения на двигателя. Разлага остатъци от смоли, лепила или уплътнители. Почиства прах и замърсявания от третираните повърхности и механични части. Ефективно премахва ..
8.23 лв.
Без данък:8.23 лв.
Марка: PREMIUMHD
Premium HD обезмаслителя за спирачки съединител е базиран на специална формула без разяждащи вещества и без съдържание на каучук. Той е подходящ за почистване на силно замърсени детайли преди монтаж , демонтаж , или лепене . Гарантирано бързо изпаряване и почистване. Продуктът не е корозивен и може ..
9.89 лв.
Без данък:9.89 лв.
Марка: VALVNOS
Защитен спрей с гланцово покритие Vodaseal 400 мл. Този спрей създава покритие, предпазен безцветен слой за защита на бетон, дърво, метал, пластмаса и всякакви други твърди повърхности. Защитното покритие Par Laque е на базата на синтетична акрилна смола. Дълготрайно гланцово покритие. Запечатв..
15.29 лв.
Без данък:15.29 лв.
Марка: PREMIUMHD
PREMIUM HD течна грес , която гарантира дългосрочна работа на машини и системи. Използва се за гресиране и смазване на зъбни колела , стоманени ролки и въжета , лагери , зъбни съединения с температура до +150 °С. Произведен в Германия. Характеристики:Предотвратяване на корозия Отлична дълго..
14.82 лв.
Без данък:14.82 лв.
Марка: AKFIX
Спрей Akfix A70 (200/400 мл) против ръжда е висококачествен препарат и смазочно масло, премахващо ръжда. Спреят е с отлична проникваща способност, с него получавате незабавни резултати, благодарение на съдържанието на MoS₂. Спрея се използва за премахване на ръжда, почиства и предпазва от короз..
4.93 лв.
Без данък:4.93 лв.
Марка: AKFIX
Аерозолен разтворител Akfix A108 за бързо отстраняване на боя от повечето повърхности. Благодарение на аерозолната структура може лесно да се достигне до труднодостъпни области. Лесен за употреба спрей – спестява време за работа. Няма загуба на излишно количество , поради прецизната систем..
13.19 лв.
Без данък:13.19 лв.
Марка: AKFIX
Аерозолен спрей Akfix A104, за удобно и лесно отстраняване на етикети и остатъци от етикети.Може да се използва като обезмаслител поради своята разграждаща способност. Свойства:Директно прониква на повърхността и бързо отстранява етикети и разтваря остатъците от тях. За лесно отстранява..
7.68 лв.
Без данък:7.68 лв.
Марка: PREMIUMHD
PREMIUM HD е спрей за премахване на лепила и уплътнения , бързо и ефективно премахва стари засъхнали силикони и уплътнителни лепила. Аерозола елиминира необходимостта от механично почистване. Бързо отстранява масла , смоли , греси и други лубриканти. Произведен в Германия. Характеристики:..
17.46 лв.
Без данък:17.46 лв.
Марка: VALVNOS
Vodaseal SR78 се използва за отстраняване на втвърден силикон, остатъци от лепило, боя, мухъл, етикети, ръжда и други. Това е препарат за отстраняване чрез омекотяване и лесно почистване след това. Пръска се директно върху материала, който трябва да се премахне. Изчаква се 5 минути и след това с кър..
10.98 лв.
Без данък:10.98 лв.
Марка: DECOREX
Хидроизолиращ спрей за спиране на течове DECOREX. Материалът след нанасяне, на външен вид наподобява гума – той е бял, безцветен и черен, не се поддава на въздействието на водата и е високо еластичен. Той не се разрушава при вибрации, механично въздействие или резки промени в температурата. Спреят с..
16.13 лв.
Без данък:16.13 лв.
Марка: PREMIUMHD
Спрей лепило PREMIUM HD е прозрачно висококачествено контактно лепило почти без миризма и изключително бърза начална адхезия. Лепилото е неразтворимо и трайно свързва материали, които са трудни за залепване. Много добра адхезия към текстил и кожа. Не изгаря дунапрен. Не се просмуква в..
21.42 лв.
Без данък:21.42 лв.
Водоотблъскващия спрей осигурява хидрофобно покритие на широк спектър от повърхности и материали, като ги защитава от вода, влага, мазнини и различни течности и замърсявания. ДК Лукс предлага този висококачествен хидрофобен спрей, продукт разработен чрез иновативни нано-технологии, които стават все..
16.99 лв.
Без данък:16.99 лв.
Марка: Quantum
Спрея за джанти с марката Quantum е част от гамата спрейове за автомобили, които ДК Лукс предлага на изгодни цени.Спрея за джанти Quantum Wheel Rim е висококачествен технически спрей от гамата на продуктите за грижа за автомобила. Спрея за джанти представлява алкидна боя изключителна устойч..
7.59 лв.
Без данък:7.59 лв.
Марка: Quantum
Спрея за броня с марката Quantum е част от гамата спрейове за автомобили и автокозметика, които ДК Лукс предлага на изгодни цени.Спреят за брони е висококачествен продукт за грижа за автомобила - спрея за броня има специална формула, която придава блясък възвръща цвета на пластмасовите брони на ..
8.49 лв.
Без данък:8.49 лв.
Марка: Quantum
Спрея за почистване на спирачки с марката Quantum е един от многото модели спрейове за автомобили, които ДК Лукс предлага на изгодни цени.Почистващия спрей за спирачна система с марка Quantum е висококачествен продукт, който е предназначен за почистване, поддържане и профилактика на сп..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Марка: Quantum
Спрея за автомобилни табла с марката Quantum е част от гамата автокозметика и грижа за автомобила, която ДК Лукс предлага на изгодни цени.Почистващия спрей на таблото на автомобила е висококачествен технически спрей, който придава дъглотраен блясък и свежест на автомобилното табло. Спрея за авто..
6.79 лв.
Без данък:6.79 лв.
Показани 1 от 24 | 36 (2 Страници)