Меню
Your Cart

Технически спрейове

ДК Лукс предлага голямо разнообразие от технически спрейове с различно приложение.

Техническите спрейове, които сме подбрали да предложим в магазина на ДК Лукс предлагат отлично качество и изгодни цени. Техническите спрейове, които ще намерите тук са с марка Quantum. Quantum е марка на гръцкия производител Elastotet - иновативна и модерна фабрика, произвеждаща висококачествени продукти от химическата индустрия. Техническите спрейове имат широко приложение в бита и домакинството, строителството и строително-ремонтните дейности, мебелната промишленост, в грижата за автомобилите и други. Такива спрейове са спрея за поцинковане, спрей лепило, контактния спрей за електрически съединения, спрея за мебели и спрея за почистване на тапицерия. За грижата за автомобила можем да предложим спрей за почистване на спирачната система, спрей за автомобилни табла, спрей грунд за автомобилно купе, спрей за брони. Много използвани и полезни технически спрейове са течната грес под формата на спрей и универсалната смазка.

Освен широката гама технически спрейове, която предлагаме, нив е ДК Лукс сме заложили на високото качество на продуктите от строителната химия, което не е за сметка на цената. Нашите продукти се предлагат на изгодни цени, което прави избора на подходящия за Вас спрей повече от лесен.
ДК Лукс предлага още спрей бои, силикони, лепила, монтажна пяна и други продукти на строителната химия.
Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни материали.Спрея течна гума е иновативен продукт с отлично качество и висока ефективност. Спрея се нанася върху различни повърхности, като образува ..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни материали.Спрея течна гума е иновативен продукт с отлично качество и висока ефективност. Спрея се нанася върху различни повърхности, като образува ..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни материали.Спрея течна гума е иновативен продукт с отлично качество и висока ефективност. Спрея се нанася върху различни повърхности, като образув..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Водоотблъскващия спрей осигурява хидрофобно покритие на широк спектър от повърхности и материали, като ги защитава от вода, влага, мазнини и различни течности и замърсявания. ДК Лукс предлага този висококачествен хидрофобен спрей, продукт разработен чрез иновативни нано-технологии, които стават все..
13.99 лв.
Без данък:13.99 лв.
Марка: Quantum
Спрея за джанти с марката Quantum е част от гамата спрейове за автомобили, които ДК Лукс предлага на изгодни цени.Спрея за джанти Quantum Wheel Rim е висококачествен технически спрей от гамата на продуктите за грижа за автомобила. Спрея за джанти представлява алкидна боя изключителна устойч..
7.19 лв.
Без данък:7.19 лв.
Марка: Quantum
Спрея за броня с марката Quantum е част от гамата спрейове за автомобили и автокозметика, които ДК Лукс предлага на изгодни цени.Спреят за брони е висококачествен продукт за грижа за автомобила - спрея за броня има специална формула, която придава блясък възвръща цвета на пластмасовите брони на ..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Марка: Quantum
Спрея за почистване на спирачки с марката Quantum е един от многото модели спрейове за автомобили, които ДК Лукс предлага на изгодни цени.Почистващия спрей за спирачна система с марка Quantum е висококачествен продукт, който е предназначен за почистване, поддържане и профилактика на сп..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Марка: Quantum
Спрея за автомобилни табла с марката Quantum е част от гамата автокозметика и грижа за автомобила, която ДК Лукс предлага на изгодни цени.Почистващия спрей на таблото на автомобила е висококачествен технически спрей, който придава дъглотраен блясък и свежест на автомобилното табло. Спрея за авто..
6.49 лв.
Без данък:6.49 лв.
Марка: Quantum
Спрея за автомобилно купе с марката Quantum представлява защитен спрей за шасито, калниците и други части на автомобила от ръжда и механични въздействия.Защитния спрей за автомобили е висококачествен продукт с марката Quantum, който има иновативна формула и ефективно действие. Спрея за авто..
9.49 лв.
Без данък:9.49 лв.
Спрей лепило аерозолно QUANTUM GLUE
-20 %
Марка: Quantum
Спрей лепилото с марка Quantum е универсално аерозолно лепило, което е удобно и лесно за нанасяне.Лепилата под формата на спрей намират все по-широко приложение, както за битови цели така и в професионални и промишлени приложения. Безконтактното и равномерно нанасяне на лепилото, чрез ..
11.99 лв. 14.99 лв.
Без данък:11.99 лв.
Марка: Quantum
Пяна за почистване с марка Quantum Foam Cleaner е спрей пяна с универсално приложение за почистване на тъкани и тапицерии.Спрея за почистване на петна е универсална почистваща пяна с широко приложение - спрей Quantum е висококачествен спрей, отстраняващ петна от всякакъв характер. Спрей пян..
9.99 лв.
Без данък:9.99 лв.
Марка: Quantum
Спрея за почистване на боя с марка Quantum е високоефективен технически спрей за премахване на боя от различни повърхности.Спрея с марка Quantum е част от гамата на техническите спрейове, предлагани от ДК Лукс. Спрея за премахване на боя е спрей във флакон под налягане 400ml. Използва ..
9.99 лв.
Без данък:9.99 лв.
Марка: Quantum
Спрей за поцинковане на различни покрития с марка Quantum е висококачествен технически спрей на изогдна цена.Техническия спрей с марка Quantum е част от гамата на продуктите на строителната химия, които ДК Лукс предлага. Спрея за поцинковане е спрей под налягане, който осигурява устойчиво дългот..
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Марка: Quantum
Течната грес под формата на спрей Quantum е висококачествен спрей смазка с широко приложение на изгодна цена.Спрей грес Quantum е висококачествена литиева грес под формата на спрей във флакон под налягане 400ml. Този спрей-течна грес е продукт с широко приложение - подходящ е за вътрешна и външн..
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Марка: Quantum
Спрея за бяла техника с марка Quantum Smalto е висококачествен технически спрей с широко приложение в домакинството.Спрея за бяла техника представлява висококачествен емайл спрей със специална формула, предназначен основно за домакински уреди и санитарен фаянс. Спрея за бяла техника служи за поп..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Марка: Quantum
Безцветния спрей лак с марка Quantum Varnish е висококачествен технически спрей лак с широко приложение на изгодна цена.Спрей лак Quantum Varnish е безцветен спрей безцветен лак с многостранно приложение. Това е висококачествен технически спрей, който може да се използва като лак за мебели, спре..
8.39 лв.
Без данък:8.39 лв.
Марка: Quantum
Универсалния спрей смазка с марка Quantum Penetrating Oil е мултифункционален технически спрей с универсално приложение и изгодна цена.Спрея Quantum представлява мултифункционален спрей лубрикант, който има функцията да почиства, смазва и защитава различни повърхности и елементи от ръжда, з..
8.49 лв.
Без данък:8.49 лв.
СИЛИКОНОВ спрей - универсална смазка
-21 %
Марка: Quantum
Силиконовия спрей представлява универсална силиконова смазка с широко приложение и изгодна цена.Силиконовата смазка представлява висококачествен продукт под формата на спрей с широко приложение, Силиконовия спрей е универсална смазка, която може да се прилага при различни материали и в разл..
7.12 лв. 8.99 лв.
Без данък:7.12 лв.
ТЕФЛОНОВ спрей - универсална смазка
Ново
Марка: Quantum
Тефлоновия спрей представлява многофункционален продукт за смазване и защита с широко приложение в сфери на дейност както в индрустриални производства и промишленост, така и за битови и хоби цели. Тефлоновия спрей притежава отлични смазочни свойства и висока степен на проникване. Прилага се директно..
9.99 лв.
Без данък:9.99 лв.
Марка: Quantum
Контактния спрей с марка Quantum Contanct Cleaner е контактен спрей за ел. инсталации с широко приложение и в автоелектрониката.Контактния спрей за електроника и ел. съединения е технически спрей с широко приложение в автомобилната индустрия, за професионални и битови нужди. Контактния спре..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Показани 1 от 20 | 20 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.