Меню
Your Cart

Смесители за баня

Смесителите са важен елемент в обзавеждането на банята, който до голяма степен и придава облик и атмосфера.

Обзавеждането на банята е нелека задача за всеки, който е правил ремонт или е обзавеждал нов дом. Освен избора на плочки и санитарна керамика, аксесоари за баня, важен момент са смесителите за баня и тяхното съчетаване с другите елементи. Смесителя в банята може да се слива и допълва интериора ли да бъде акцент и централен елемент в нейното обзавеждането, който приковава вниманието към себе си с оригинална визия или цвят. ДК Лукс предлага голямо разнообразие от смесители - луксозни смесители за баня, сред които се отличават италианските смесители на компаниите Remer и Fiore. Тук ще откриете ефектни смесители за баня с атрактивен дизайн и цветове, както и класически смесители за баня на ниски цени. Евтините смесители за баня предлагат освен ниска цена и високо качество и надеждност. Разнообразието от модели се допълва и от богатата колекция ретро смесители за баня и кухня, които впечатляват с луксозна визия и неповторими цветове - антична мед и античен бронз. Дизайнерските и луксозни смесители за баня предлагат перфектното съчетание между отличното качество, изгодна цена и атрактивна визия. ДК Лукс предлага италиански смесители с марките Remer и Fiore, както и луксозни смесители за баня от Франция, Германия и Гърция.
Смесителите за баня са групирани по своето предназначение - душ батериите и смесителите за умивалник ще откриете в отделни подкатегории, както и бюджетните евтини смесители - въпреки достъпната си цена, евтините смесители са изработени от месинг, имат 2 или 3 години гаранция и предлагат надеждност и качество.
Дизайнерски смесител за вана с душ за ПОДОВ МОНТАЖ Дизайнерски смесител за вана с душ за ПОДОВ МОНТАЖ
Дизайнерски продукт
Стоящия смесител за вана за подов монтаж е уникално и ексцентрично дизайнерско решение за вашата мечтана баня. Смесителя за вана с подвижен душ е уникален модел смесител за баня за стоящ подов монтаж. ДК Лукс има удоволствието да ви представи едно ексцентрично и вълнуващо решение а обзавеждането на..
849.99 лв.
Без данък:849.99 лв.
Душ система за вграждане QUADRO с ЧУЧУР
Дизайнерски продукт
Душ системата за вграждане в луксозен продукт за баня от висок клас с красив кубичен дизайн и изчистени форми.Душ системата за вграждане Quadro представлява цялостно решение за Вашата баня, което внася стил и модерна визия в нея. Душ системата Quadro включва няколко отделни елемента в едно цяло ..
349.99 лв.
Без данък:349.99 лв.
Душ система за вграждане QUADRO с ПОДВИЖЕН ДУШ
Дизайнерски продукт
Вградения душ QUADRO представлява луксозна душ система за вграден монтаж с душ пита и ръчен душ.Душ системата QUADRO представлява вграден душ с висока функционалност - перфектното решение за вашата баня, ако сте почитатели на изчистения кубичен дизайн с модернистична визия. Душ система..
399.99 лв.
Без данък:399.99 лв.
Душ система за вграждане WINNER с ПОДВИЖЕН ДУШ
Дизайнерски продукт
Душ системата WINNER в луксозен комплект смесител за вграждане с душ пита и подвижен душ.Вградения душ WINNER и другите смесители от серията са цялостно решение за вашата баня с гарантирано качество, функционалност и стил. Душ системата WINNER включва няколко отделни елемента..
349.99 лв.
Без данък:349.99 лв.
Душ система за вграждане WINNER с ЧУЧУР
Дизайнерски продукт
Душ системата WINNER в луксозен комплект смесител за вграждане с чучур и душ пита.Вградения душ WINNER и другите смесители от серията са цялостно решение за вашата баня с гарантирано качество, функционалност и стил. Душ системата WINNER включва няколко отделни елеме..
299.99 лв.
Без данък:299.99 лв.
Луксозен смесител за мивка тип купа River BLACK Луксозен смесител за мивка тип купа River BLACK
Не е в наличност
Луксозния смесител River Black е впечатляващ смесител с уникален дизайн и цвят черен мат, който е подходящ за модерните мивки тип купа.Имаме удоволствието да Ви представим един уникален дизайнерски смесител – произведението River Black - смесител за мивка върху плот, ти..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Луксозен смесител за мивка тип купа River BRONZE Луксозен смесител за мивка тип купа River BRONZE
Не е в наличност
Марка: Retro Bronze
Луксозния смесител River Bronze е впечатляващ смесител с уникален дизайн и цвят, който е подходящ за модерните мивки тип купа.Имаме удоволствието да Ви представим един дизайнерски смесител – произведението River Bronze, който има неповторим дизайн и впечатляваща визия. Бронзовия смесител о..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Марка: Aquarius
Смесителната душ батерия Aquarius представлява стенен смесител за баня с аксесоари.Смесителна душ-батерия от серия Aquarius изработена от месинг. Смесителя за вана и душ представлява икономично решение за вашите нужди. Това е един качествен смесител за баня, изчистен максимал..
43.99 лв.
Без данък:43.99 лв.
Смесителна душ батерия Dahlia представлява смесител за вана с подвижен душ и закачалка.Продукта представлява качествен смесител за баня с подвижен душ и окачване от серията Dahlia. Душ батерията е предназначена за стенен монтаж, който се осъществява посредством ексц..
45.49 лв.
Без данък:45.49 лв.
Марка: Oscar
Смесител душ батерия Oscar представлява стенен смесител за вана с подвижен душ.Смесителна душ батерия от серията Oscar. Смесителите от тази серия, предлагани от ДК Лукс са едноръкохваткови смесители, с керамичен затварящ механизъм с диаметър ф35. Смесителя за вана и душ, какт..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: Retro Classic
Стенна смесителна батерия за вана и душ от серията смесители Retro Classic. Продукта представлява смесител за баня с подвижен душ и аксесоари. Смесителната душ батерия е изработена от месинг с високо качество, като същевременно се предлага на отлична цена. Смесителите от серия Retro Classic и ..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Марка: Jornada
Смесителната душ батерия Jornada представлява стенен смесител за баня с подвижен душ.Смесителна душ батерия от серия Jornada е масивен смесител за вана и душ. Изработен е от висококачествена месингова сплав и хромирано покритие. Смесителя за вана и душ е предназначен за стенен монтаж, посре..
74.99 лв.
Без данък:74.99 лв.
Марка: Remer
Стоящия смесител за баня Winner е изключително подходящо решение за маломерни и тесни бани, в които е трудно поставянето на душ батерия и смесител за умивалник.Това е смесител за баня от висок клас от серията Winner. Тези модели съчетават в себе си отлично качество, стилен и изчистен дизайн и ел..
159.99 лв.
Без данък:159.99 лв.
Дизайнерския смесител за баня QUADRO е луксозен смесител с красив дизайн и кубични формиСерията дизайнерски смесители QUADRO има специфична и неповторима визия - смесителите имат резки и отсечени квадратни и кубични форми. Квадратния смесител душ-батерия е част от серията QUADRO и..
189.99 лв.
Без данък:189.99 лв.
Марка: Remer
Комбинираният смесител за баня WINNER представлява луксозен смесител за душ колона с чучур за вана, произведен в Италия. Смесителя за баня Winner W34 съчетава в себе си рядката комбинация между стенен смесител за душ колона и подвижен душ с чучур за пълнене на вана. Смесителя за баня Winner съчетав..
249.99 лв.
Без данък:249.99 лв.
Марка: Remer
Луксозен смесител за вана и душ от серията Winner, продукт на италианския производител Remer.Това е смесител за баня от висок клас, съчетаващ в себе си отлично качество, стилен и изчистен дизайн и елегантни форми с изгодна цена. Едно чудесно съчетание, което може да ви предло..
119.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
ДК Лукс ви предлага смесител за баня с подвижен душ и окачване от серията Vita. Душ батерията е за стенен монтаж, който се осъществява посредством ексцентрици и розетки, включени в комплекта. Смесителя за вана и душ е двуръкохватков смесител за баня, с метални ръкохватки..
52.99 лв.
Без данък:52.99 лв.
Марка: Creta Inox
Луксозния смесител за умивалник Creta Inox представлява стоящ смесител за мивка от неръждаема стомана.Това е един луксозен смесител за баня от серията иноксови смесители Creta Inox, която ние от ДК Лукс имаме удоволствието да предложим на Вашето внимание. Тези смесители се отличават с нестандарт..
119.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Смесителят за баня RETRO LUX ROYAL е луксозен смесител с елегантен ретро-дизайн и отлично качествоКогато целите  да си доставите истински комфорт в банята, то нейният интериор трябва да бъде внимателно подбран. За да се подчертае характерният ретро стил на Вашата баня, един от най-важните е..
103.99 лв. 129.99 лв.
Без данък:103.99 лв.
Марка: Remer
Комбинираният смесител за баня WINNER представлява луксозен смесител с душ колона, чучур за вана и подвижен душ, произведен в Италия. Смесителя за баня Winner W 34 AUFM20 съчетава в себе си рядката комбинация между стенен смесител за душ колона и подвижен душ с чучур за пълнене на вана. Смесит..
329.99 лв.
Без данък:329.99 лв.
Марка: Creta Inox
Смесителната душ батерия Creta Inox представлява смесител за баня, изработен от неръждаема стомана.Представяме на Вашето внимание една изключителна серия неръждаеми смесители с марката Creta Inox - изработени в изящни и впечатляващи модели за баня и за кухня. Смесителната душ батерия Creta Inox ..
149.99 лв.
Без данък:149.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Луксозният стоящ смесител с високо тяло от серията Retro Royal е предназначен за мивки за баня тип купа.Бронзовия смесител с високо тяло от серията Retro Royal е специализиран продукт, предназначен основно за мивки тип купа, които могат да се използват както във Вашата баня така и в ку..
151.99 лв. 189.99 лв.
Без данък:151.99 лв.
Квадратна смесителна батерия от стоящ тип Quadro е смесител предназначен за мивката в банята или за малки кухненски мивки.Луксозен квадратен смесител за умивалник Quadro е продукт на италианския производител Remer. Това е смесител за баня с високо качество и интересен изчистен дизайн. Подходящо ..
129.99 лв.
Без данък:129.99 лв.
Марка: Remer
Луксозен смесител за душ от серията смесители Winner, качествен италиански смесител от Remer.Това е душ батерия от висок клас, съчетаваща отлично качество, елегантни форми и изчистен дизайн с изгодна цена. Смесителите от серия Winner могат да Ви предложат това съчетание от предимс..
89.99 лв.
Без данък:89.99 лв.
Показани 1 от 24 | 47 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.