Меню
Your Cart

Месингови градински фитинги

ДК Лукс предлага серия висококачествени и надеждни градински фитинги и бързи връзки за маркуч.

Изграждането на поливната система за двора и градината е важна задача и от нейното правилно изпълнение зависи до голяма степен удоволствието и насладата от прекараното време на двора. Именно за това предлагаме серия градински фитинги и аксесоари изработени от месинг с безкомпромисно качество и надеждност. Месинговите бързи връзки и накрайници предлагат здравина, устойчивост и са на практика вечни. Използвайки месингови градински фитинги никога няма да изпитате неудобството от това да се изскубне маркуча докато поливате градината, да се счупи накрайника на чешмата или други подобни ситуации. С месинговите бързи връзки за маркуч и различните месингови накрайници и конектори си осигурявате здрава и надеждна връзка между отделните компоненти на поливната система, така че водата да достига до местата, за където е предназначена, без загуби, течове и нежелани наводнения. 
Серията месингови фитинги за маркуч предлага перфектно качество, стилна изработка, гарантира удобство и безпроблемна работа - независимо дали поливате на ръка с маркуча или имате изградена поливна система.
Месинговия адаптор за бързи връзки представлява преход между бързата връзка за маркуч и цолова резба. Накрайниците за бърза връзка са предназначени да свързват водоизточника с бързата връзка за маркуча. Този месингов преход представлява преход за бързи връзки от различни размери към&..
2.69 лв.
Без данък:2.69 лв.
Месинговия накрайник-конектор за бързи връзки е висококачествен и надежден компонент с универсално приложение. Конекторите за бърза връзка са предназначени да свързват водоизточника с бързата връзка за маркуча. Този месингов преход представлява универсален адаптор за бързи връзки&nbs..
4.69 лв.
Без данък:4.69 лв.
Месинговия накрайник-конектор за бързи връзки е висококачествен и надежден компонент с универсално приложение. Конекторите за бърза връзка са предназначени да свързват водоизточника с бързата връзка за маркуча. Този месингов преход представлява универсален адаптор за бързи връзки от различни размер..
7.29 лв.
Без данък:7.29 лв.
Бързата връзка за маркуч 1/2" е част от серията месингови фитинги и бързи връзки за градински маркучи с отлично качество и надеждност. Месинговите компоненти за градински маркучи и поливни системи са изключително качествено и надеждно решение за вашата градина. Бързата връзка за маркуч 1/2&quo..
6.79 лв.
Без данък:6.79 лв.
Бързата връзка за маркуч 3/4" е част от серията месингови фитинги и бързи връзки за градински маркучи с отлично качество и надеждност. Месинговите компоненти за градински маркучи и поливни системи са изключително качествено и надеждно решение за вашата градина. Бъ..
11.39 лв.
Без данък:11.39 лв.
Месинговия конектор за бързи връзки е част от серията месингови градински фитинги и бързи връзки с безкомпромисно качество и надеждност. Двойния конектор за бързи връзки е произведен от месинг с високо качество. Съединителя за бързи връзки е предназначен за сдвояването под права линия на бързи връз..
3.99 лв.
Без данък:3.99 лв.
Месинговия разклонител за бързи връзки е част от серията месингови градински фитинги и бързи връзки с безкомпромисно качество и надеждност. Тройния конектор за бързи връзки е произведен от месинг с високо качество. Месинговия разклонител за бързи връзки е предназначен за съединяване ..
11.49 лв.
Без данък:11.49 лв.
Месинговият съединител за маркуч 1/2" е част от серията месингови фитинги и бързи връзки за маркучи и поливни системи с безкомпромисно качество. Съединителя за маркуч 1/2" е широко използван фитинг, който служи за свързване и удължаване на градинските маркучи с размер 1/2" или Ф12. М..
7.29 лв.
Без данък:7.29 лв.
Месинговият съединител за маркуч 3/4" е част от серията месингови фитинги и бързи връзки за маркучи и поливни системи с безкомпромисно качество. Съединителя за маркуч 3/4" е широко използван фитинг, който служи за свързване и удължаване на градинските маркучи с размер 3/4&q..
10.29 лв.
Без данък:10.29 лв.
Накрайника за маркуч представлява месингов щуцер за маркуч.Накрайника за маркуч служи за свързка между маркуча и водопроводната система. Накрайниците за маркуч имат широко приложение - за градински маркучи, маркучи за различни флуди и газ. Месинговия накрайник става за битово и индустр..
1.99 лв.
Без данък:1.99 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)