Меню
Your Cart

Косачки и тримери

Моторните косачки и тримери са удобен и лесен начин за поддържане на тревните площи в двора и градината.

ДК Лукс предлага широка гама продукти предназначени за двора и градината. За поддържането на красив и спретнат двор, както и на зелените площи е важно да разполагате с подходящите машини или инструменти. ДК Лукс предлага голямо разнообразие от моторни косачки и електрически и бензинови тримери. Косенето на тревата и храстите никога не е било толкова лесно, както с бензиновите и електрически косачки, които ще откриете тук. Различните модели косачки за трева, предлагат функционалност и надеждност, като всеки може да открие най-подходящия модел за своите нужди. Разгледайте атрактивните ни оферти за електрическите косачки и електрическите тримери, които предлагат лесна поддръжка и висока ефективност на изгодни цени. Тук ще откриете модели бензинови косачки и бензинови тримери от различен клас - както такива за любител-градинарите, така и моторни косачки за професионални цени, бензинови тримери с различни функции и приставки за подрязване на трева, храсти и клонки. Изберете най-добрата косачка за трева според вашите нужди или бензинов или електрически тример, с който ще работите комфортно, за да превърнете небходимостта и задължението в любимо хоби и ползотворно прекарване на времето.
В категорията за двора и градината ще намерите всичко необходимо за поддръжката и обзавеждането на това специално място и приятните моменти, които ще прекарате там.
Акумулаторна ножица с Li-ion батерия, резервна глава
-5 % С поръчка
Акумулаторната ножица е подходяща за рязане на различни материали - мрежи, найлон, хартия, гума и други, както и за работа в двора и градината. Акумулаторната ножица представлява голямо улеснение и удобство в работата по рязане на различните материали, като и за подрязване на клонки и храсти в двор..
33.24 лв. 34.99 лв.
Без данък:33.24 лв.
Градинската бензинова косачка RTR MAX  е висококачествен продукт за двора и градината Градинската косачка RTR Max и другите продукти с тази марка са висококачествени машини, едни от най-продаваните и предпочитани, заради високото им качество, изгодна цена и отлична сервизна политика.&n..
468.99 лв.
Без данък:468.99 лв.
Електрически храсторез 600W 360mm 1600RpM
С поръчка
Електрически храсторез 600W за подрязване на жив плет Електрическия храсторез на марката Premium е високопродуктивен уред за двора и градината, предназначен за подрязване на храсти и колнки и оформяне на жив плет. С електрическия храсторез може да извайвате и да придавате на храстите и дръвчетата в..
69.99 лв.
Без данък:69.99 лв.
Градинската бензинова косачка 3.0hp 400mm е практично и удобно решение за вашият двор и градина.Косачката за трева е важен и необходим аксесоари за вашата градина. В днешното напрегнато и забързано ежедневие е важно да намерим отдушник за стреса и умората, които трупаме постоянно. Именно такова ..
344.99 лв.
Без данък:344.99 лв.
Самоходната бензинова косачка 99сс 2800rpm представлява моторна косачка за вашият двор и градина с функция наторяване (мулчиране).Градинската косачка Premium HD e иновативен продукт, който намира все по голямо приложение за поддръжката на тревните площи. Със самоходната косачка се работи много б..
518.99 лв.
Без данък:518.99 лв.
Електрическата косачка представлява косачка за трева с индукционен двигател 1200w - инокомично и функционално решение за вашият двор и градина. Градинската косачка е снабдена с електрически индукционен двигател - отлично предложение не само за хоби градинари, но и за хора занимаващи се..
159.99 лв.
Без данък:159.99 лв.
Тример бензинов 1.3w за подрязване на треви и храсти Тримерът за трева се използва за поддръжка на тревни площи с нормална и висока трева, както и за почистване на храсти с дебели стъбла. Бензиновите тримери са леки и удобни и с тях косенето се превръща в удоволствие от добре свършената работа..
187.29 лв.
Без данък:187.29 лв.
Бензинов тример 1.45kw за подрязване на трева и храстиБензиновия тример Premium HD предсталява мощен бензинов тример - чудесно решение за поддържането на тревните площи в двора и градината, както и за почистване на храсти с дебели стъбла. Бензиновите тримери са леки и удобни и с т..
193.82 лв.
Без данък:193.82 лв.
Бензиновият тример с мощност 1.3kW е предназначен за косене на трева и храсти в двора и градината.Бензиновият тример 1/3kw, комплект с различни приставки е изключително компактен и функционален продукт за поддържане на тревните площи в двора и градината, а също и около къщата ви.&..
193.47 лв.
Без данък:193.47 лв.
Марка: RTRMAX
Бензинов тример RTR Max 1.4kw двоен захват Градински тример RTR Max и другите продукти от тази серия са изработени от висококачествени материали,което ги прави едни от най-продаваните и предпочитани машини. Бензиновия тример 1.4kw с двоен захват притежава отлични работни характеристики. П..
268.99 лв.
Без данък:268.99 лв.
Марка: RTRMAX
Бензинов тример 1.4kw 1.9HP единичен захват за двора и градината Бензиновия тример раменен е добро предложение за справяне с грижите,които са необходими за градинарството, като косенето на трева на неравни терени покрай дървета и храсти. Този модел тример е с единичен захват и разполага с ерго..
278.99 лв.
Без данък:278.99 лв.
Електрически тример за подрязване с мощност 250W Електрическия тример е малък и удобен за работа, неговото предназначение е за косене на трева на по-малки площи в двора и градината. Този тример за косене на трева е проектиран за рязане на трева и подобни меки растения, основно с любителск..
34.50 лв.
Без данък:34.50 лв.
Тример електрически 450W с удължаваща се дръжка Електрически тример за косене на марката RTRMAX с удължаваща се дръжка е необходим продукт за вашата градина.  Предназначението му е за косене на места,където традиционните косачки за трева са неизползваеми,като неравни терени, покрай оград..
82.99 лв.
Без данък:82.99 лв.
Електрическият тример е снабден с електродвигател с мощност 1200W и се предлага в комплект с нож и шпула Тримерите за трева и храсти са предпочитан начин за поддръжката на малките тревни площи в двора и градината,но също така се използват и за по-големи дворове и морави. Често сме изправени пред пр..
129.99 лв.
Без данък:129.99 лв.
Косачката е предназначена за лично ползване и максимум 10о (18%) наклон на терена (не е предназначена за обществени паркове, спортни площадки, селско и горско стопанство). Разрешено е използване само с оригинални принадлежности. Гаранция: 2 години..
2,882.30 лв.
Без данък:2,882.30 лв.
Масло за двутактови двигатели Опаковака: 1л Приложение: Маслото е предназначено като добавка на горива за двутактови двигатели на моторни верижни триони, бензинови тримери, мотопеди, снегорини, бензинови косачки и други селскостопански машини. Маслото за двутактови двигатели има няколко важни предим..
9.61 лв.
Без данък:9.61 лв.
Масло за двутактови двигатели Опаковака: 0,100 л Приложение: Маслото е предназначено като добавка на горива за двутактови двигатели на моторни верижни триони, бензинови тримери, мотобеди, снегорини, бензинови косачки и други селскостопански машини. Прединства: Висока ефективност против износване. Ви..
1.61 лв.
Без данък:1.61 лв.
Показани 1 от 17 | 17 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.