Меню
Your Cart

Клещи резачки

Клещите резачки са предназначени за рязане на кабели, жици, тел и стоманени въжета, пирони, винтове и други.

Клещите резачки са специално проектирани за рязане на кабели, тел и стоманизирани въжета. ДК Лукс предлага разнообразие от клещи резачки от различен тип и различен клас. Най-общо, според разположението 
на режещите части спрямо дръжките клещите за рязане са разделени на клещи за челно рязане (основното предназначение е за рязане главите на пирони, болтове и други) и клещи резачки със странично скосени режещи ръбове. Клещите за рязане със скосени ръбове се използват при рязане на тел, кабели, проводници и други. ДК Лукс предлага качествени клещи резачки, които са изработени от висококачествена инструментална стомана. Професионалните клещи са допълнително индукционно закалени и пригодени за активна работа и натоварване. При нас ще откриете и евтини клещи резачки в помощ на домашния майстор.
Предлаганите от нас инструменти са с високо качество и осигуряват професионалното извършване на профилактични и ремонтни дейности, както и специфични професионални дейности.
Клещиte резачки 160mm 1000V са професионални ръчни инструменти от висок клас с перфектно качество Клещите резачки 1000V са висококачествени ръчни инструменти, проектирани за активна и дълготрайна употреба. Изолираните клещи резачки са предназначени за рязане на различни видове тел, кабели, кат..
36.99 лв.
Без данък:36.99 лв.
Клещите резачки 160мм с марката CETA FORM са професионални инструменти от висок клас с перфектно качество. Клещите резачки CETA FORM са висококачествени ръчни инструменти, проектирани за активна и дълготрайна употреба. С професионалните клещи резачки на CETA FORM можете да режет..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Клещите за рязане 160мм с марката CETA FORM са висок клас инструменти от закалена инструментална стомана. Клещите за рязане CETA FORM са висококачествени ръчни инструменти с дълъг живот и ергономичен дизайн. Със закалените клещи резачки на CETA FORM може лесно и без усилия ..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Клещите резачки 180мм с марката CETA FORM са професионални инструменти от висок клас с перфектно качество. Клещите резачки CETA FORM са висококачествени ръчни инструменти, проектирани за активна и дълготрайна употреба. С професионалните клещи резачки на CETA FORM можете да режет..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Клещите за рязане 180мм с марката CETA FORM са висок клас инструменти от закалена инструментална стомана. Клещите за рязане CETA FORM са висококачествени ръчни инструменти с дълъг живот и ергономичен дизайн. Със закалените клещи резачки на CETA FORM може лесно и без усилия да режете различни видове..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Клещите резачки PREMIUM 150мм са изработени от висококачествена хром-ванадиева стомана. Клещите за рязане 150мм с марка PREMIUM представляват висококачествени ръчни инструменти, които ДК Лукс предлага на изгодна цена. Клещите PREMIUM 150мм са изработени от хром-ванадиева сп..
5.49 лв.
Без данък:5.49 лв.
Мини клещите резачки са компактен и полезен инструмент, подходящ за работа малки и неудобни пространства. Мини клещите са умален вариант на обикновените клещи резачки, като запазват почти напълно тяхната функционалност. Клещите резачки 115мм са изработени от същата хром-ванадиев..
4.49 лв.
Без данък:4.49 лв.
Челно режещите мини клещи са компактен и полезен инструмент, подходящ за работа малки и неудобни пространства. Мини клещите за челно рязане са умален вариант на обикновените челно режещи клещи, като запазват напълно тяхната функционалност. Мини клещите PREMIUM 115мм са изра..
4.49 лв.
Без данък:4.49 лв.
Клещите за кабели 160мм с марката CETA FORM са специализирани инструменти от висок клас с перфектно качество. Клещите за кабели CETA FORM са специализирани клещи, проектирани за активна и дълготрайна употреба. С клещите за рязане на кабели на CETA FORM можете да режете разл..
28.99 лв.
Без данък:28.99 лв.
Челно режещите клещи 120мм с марката CETA FORM представляват специализиран инструмент от закалена инструментална стомана. Клещите за челно рязане с марката CETA FORM са висококачествени ръчни инструменти с дълъг живот и ергономичен дизайн и отлично качество. С челно режещите&nbs..
18.99 лв.
Без данък:18.99 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.