Меню
Your Cart

Аксесоари за кухня

ДК Лукс предлага разнообразни кухненски аксесоари, които макар и малки и незабележими, могат да направят кухнята много по-комфортно и приятно място.

Аксесоарите за кухня представляват голяма група от продукти с различно приложение, но с една цел - да помагат и да правят работата в кухнята по-лесна, по-приятна и комфортна. ДК Лукс се стреми непрекъснато да разширява своята гама продукти, сред които са и аксесоарите за кухня. При нас ще откриете разнообразни продукти за вашата кухня - диспенсъри за сапун и сапунерки, кошчета за отпадъци, етажерки и органайзери и много други приспособления, които правят работата в кухнята едно приятно занимание. Аксесоарите за кухня, които ще откриете при нас предлагат високо качество и изгодни ниски цени. Кухненските аксесоари на ДК Лукс са ценен и незаменим помощник в кухнята, а част от тях може да използвате и в банята - кошчетата за отпадъци, дозаторите за течен сапун, етажерките, различни закачалки и много други продукти имат приложение и като аксесоари за баня. 
Вграден дозатор за сапун ХРОМ за мивка или плот
-8 %
Вградения дозатор за течен сапун предлага компактност и стил за вашата мивка.Дозатора за вграждане е компактно и стилно решение за вашата кухня и по-рядко баня. Вградения дозатор с цвят хром създава удобство и комфорт при ползването на кухненската мивка. Диспенсърите за течен..
27.49 лв. 29.99 лв.
Без данък:27.49 лв.
Вградения дозатор за течен сапун предлага компактност и стил за вашата каменна или композитна мивка с ефектния цвят бежов гранит.Дозатора за вграждане е компактно и стилно решение за вашата кухня и по-рядко баня. Вградения дозатор с цвят бежов гранит създава удобство и комфорт при..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Вградения дозатор за течен сапун предлага компактност и стил за вашата мивка в изключително актуалния цвят черен мат.Дозатора за вграждане е компактно и стилно решение за вашата кухня и по-рядко баня. Вградения дозатор с цвят черен мат създава удобство и комфорт при ползването на ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Дозатор за сапун с ФОТОКЛЕТКА 250мл. стоящ
Не е в наличност
Диспенсъра за сапун/дезинфектант работи безконтактно чрез интегрирана фотоклетка.Един изключително стилен и елегантен диспенсър за сапун или дезинфектант в цветово съчетание сиво и хром. Безконтактния дозатор за сапун е свободно стоящ аксесоар с красив дизайн и обем 250мл. Диспенсъра с фотоклетк..
54.99 лв.
Без данък:54.99 лв.
Диспенсъра за вграждане представлява дозатор за течен сапун, предназначен за вграден монтаж в мивка или плот.Дозатора за вграждане е функционален и компактен продукт за вашата кухня или баня. Дозатора за течен сапун е изключително удобен аксесоар, който може да ползвате, както в дома, така и в о..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Луксозен дозатор за течен сапун с декоративно прозрачно капаче за следене на нивото.Дозатора представлява метален диспенсър за течен сапун с обем 500мл. Дозатора за течен сапун притежава качествено хромирано покритие против ръжда. Диспенсъра за течен сапун се монтира на стената в банят..
22.99 лв.
Без данък:22.99 лв.
Металния диспенсър представлява масивен метален дозатор за течен сапун със стилна визия.Изцяло метален дозатор за сапун, с хромирано покритие, което го предпазва от ръжда. Този дозатор за сапун може да се използва както в дома, така и за офиса или други обществени помещения. Дозатора за теч..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Металния диспенсър представлява масивен метален дозатор за течен сапун със стилна визия.Изцяло метален дозатор за сапун, с хромирано покритие, което го предпазва от ръжда. Този дозатор за сапун може да се използва както в дома, така и за офиса или други обществени помещения. Дозатора за теч..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Кошчето за отпадъци с обем 3л. е компактен кош, който има приложение в малки помещения, с ограничено пространство.Металното кошче е подходящо за тоалетни, бани и други тесни и малки помещения. То е с цилиндрична форма, изработено от метал с висококачествено хромирано покритие. Кошчето за то..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Коша за отпадъци с хромирано покритие има обем 5л.Размера на кошчето, хромираното покритие и механизма с педал за повдигане на капака, правят металното кошче подходящо за почти всякакво приложение - като кошче за баня, за офиса, за битови отпадъци в кухнята и други. Металното кошче е с цилиндрич..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Коша с педал представлява метален кош за боклук с повдигащ механизъм за капака.Кошчето за тоалетна е с цилиндрична форма и вътрешно тяло от пластмаса. Вътрешното кошче позволява лесно изваждане и почистване. Кошчето за баня е с висококачествено хромирано покритие, което го предпазва от коро..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Металното кошче с хромирано покритие е предназначено за битови отпадъци и е снабдено с педал за повдигане на капака.Коша за отпадъци е необходим аксесоар за всяко едно домакинство - независимо дали се използва в банята, тоалетната или кухнята. Кошчето за тоалетна е метално, с цилиндрич..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Тапата за мивка представлява декоративна тапа предназначена за скриване на отвора за стоящ смесител на порцелановите мивки. Тапата се използва за различни мивки в банята или в кухнята, когато не е предвидено поставянето на такъв смесител. Декоративната тапа за мивка е метална - изработена от месинг..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Диспенсъра за WC хартия от серия Masterline представлява професионален продукт с отлично качество, предназначен за офиси, заведения и други обществени санитарни помещения. ДК Лукс предлага специализирана серия професионални аксесоари с отлично качество за обществени обекти и по-специално за са..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Диспенсъра за кърпи за ръце от серия Masterline представлява професионален продукт с отлично качество, предназначен за офиси, заведения и други обществени санитарни помещения. ДК Лукс предлага специализирана серия професионални аксесоари с високо качество за обществени обекти и по-специално за сани..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.