Меню
Your Cart

Кранове FORNARA

ДК Лукс предлага радиаторните вентили и кранове с марката Fornara - висококачествени италиански кранове на изгодни цени.

Радиаторните вентили с марката Fornara предлагат високо качество и голямо разнообразие от модели. В нашият онлайн магазин сме подбрали радиаторни кранове на италианския производител, съобразени с нуждите и стандартите наложени на нашия пазар. Сред особено популярните кранове за радиатор са тези за метална тръба и радиаторните вентили в комплект с адаптор за многослойни pex-al-pex тръби. Широката гама на кранове Fornara се допълва от термовентилите, крановете 24*19 (за адаптор) и секретните радиаторни кранове. Независимо от модела, всички продукти с марката Fornara гарантират отлично качество, надеждност и дълъг срок на експлоатация.
Радиаторните вентили са подходящи за всякаквъв тип радиатори - алуминиеви радиатори, стоманени панелни радиатори,  лири за баня. Радиаторните вентили са подходящи и за други отоплителни тела като вентилаторните конвектори.
Марка: Fornara
Спирателният радиаторен вентил с адаптор Fornara е прав кран за радиатор с отлично качество и цена.Радиаторните кранове са важен елемент във всяка една отоплителна система. Те са предназначени за свързване на радиатори, лири за баня и други отоплителни тела към тръбите на инсталацията...
10.49 лв.
Без данък:10.49 лв.
Марка: Fornara
Правия радиаторен вентил Fornara е с адаптор Ф20 за Pex-al-Pex тръби, което го прави подходящ за големи радиатори и конвектори.Радиаторните кранове Ф20 са предназначениза отоплителни системи с големи отоплителни тела или конвектори, които имат нужда от по-голям дебит на топлоносителя. От тяхното..
11.49 лв.
Без данък:11.49 лв.
Марка: Fornara
Спирателният радиаторен вентил ф16 Fornara представлява прав радиаторен кран с отлично качество и адаптор за многослойна тръба.Монтажа и свързването на всяко едно отоплително тяло и в частност радиатор изисква допълнителна комплектовка, важна част от която са радиаторните кранове...
9.99 лв.
Без данък:9.99 лв.
Марка: Fornara
Секретния радиаторен вентил Fornara е с адаптор Ф20 за Pex-al-Pex тръби, което го прави подходящ за големи радиатори и конвектори.Радиаторните кранове Ф20 са предназначениза отоплителни системи с големи отоплителни тела или конвектори, които имат нужда от по-голям дебит на топлоносителя. От тяхн..
11.49 лв.
Без данък:11.49 лв.
Марка: Fornara
Радиаторен вентил с адаптор ф16 ъглов тип е най-широко използваният модел радиаторни кранове за отоплителни системи.Радиаторните кранове са неизменна част от отоплителната система и всеки един радиатор. От тяхното качество зависи до голяма степен ефективността на отоплението ..
10.49 лв.
Без данък:10.49 лв.
Марка: Fornara
Ъгловия радиаторен вентил Fornara е с адаптор Ф20 за Pex-al-Pex тръби, което го прави подходящ за големи радиатори и конвектори.Радиаторните кранове Ф20 са предназначениза отоплителни системи с големи отоплителни тела или конвектори, които имат нужда от по-голям дебит на топлоносителя. От тяхнот..
11.49 лв.
Без данък:11.49 лв.
Марка: Fornara
Секретният радиаторен вентил с адаптор ф16 ъглов тип е широко използваният модел радиаторни кранове, който основно се поставя на изхода от радиатора.Радиаторните кранове са неизменна част от отоплителната система и всеки един радиатор. От тяхното качество зависи до голяма сте..
9.49 лв.
Без данък:9.49 лв.
Марка: Fornara
Секретния радиаторен вентил Fornara е ъглов тип с адаптор Ф20 за Pex-al-Pex тръби, което го прави подходящ за големи радиатори и конвектори.Радиаторните кранове Ф20 са предназначениза отоплителни системи с големи отоплителни тела или конвектори, които имат нужда от по-голям дебит на топлоносител..
11.49 лв.
Без данък:11.49 лв.
Марка: Fornara
Спирателен радиаторен вентил с високо качество, произведен в Италия.Радиаторните кранове са необходима част от комплектовката на всеки един радиатор. Радиаторния вентил е предназначен е за свързване на радиатора с отоплителната система, като предоставя възможност за спиране на потока вода към ра..
8.39 лв.
Без данък:8.39 лв.
Марка: Fornara
Спирателен радиаторен вентил с високо качество, произведен в Италия.Радиаторните кранове са необходима част от комплектовката на всеки един радиатор или друго отоплително тяло. Радиаторния вентил е предназначен е за свързване на радиатора с отоплителната система. Свързването става лесн..
7.69 лв.
Без данък:7.69 лв.
Марка: Fornara
Ъгловият радиаторен вентил Fornara е радиаторен кран с отлично качество и изгодна цена.Радиаторните кранове са необходима част от комплектовката на всеки един радиатор. От тяхното качество зависи до голяма степен ефективността на отоплението и комфорта в дома. Радиаторният кран 1/2" пр..
8.39 лв.
Без данък:8.39 лв.
Марка: Fornara
Секретният радиаторен кран Fornara е предназначен за свързване на радиатори и други отоплителни тела към системата.Радиаторните кранове са важна част от окомплектовката на всеки един радиатор, независимо дали е алуминиев, стоманен или лира за баня. От качеството на радиаторните кр..
7.69 лв.
Без данък:7.69 лв.
Марка: Fornara
Радиаторния термовентил FORNARA представлява прав радиаторен кран с адаптор Ф16 с възможност за присъединяване на термостатна глава.Радиаторните кранове представляват неизменна част от окомплектоването на всеки един радиатор. Радиаторния термовентил Ф16 е предназначен е за св..
14.99 лв.
Без данък:14.99 лв.
Марка: Fornara
Радиаторния термовентил FORNARA представлява ъглов радиаторен кран с адаптор Ф16 с възможност за присъединяване на термостатна глава.Радиаторните кранове са важна и неизменна част от окомплектоването на всеки един радиатор, лира за баня или друго отоплително тяло. Радиат..
14.99 лв.
Без данък:14.99 лв.
Марка: Fornara
Радиаторния термовентил FORNARA представлява прав радиаторен кран за метална тръба с възможност за присъединяване на термостатна глава.Радиаторните кранове са необходима част от комплектовката на всеки един радиатор. Радиаторния термовентил е предназначен е за свързването на отоплителното тяло с..
13.99 лв.
Без данък:13.99 лв.
Марка: Fornara
Радиаторния термовентил FORNARA представлява ъглов радиаторен кран 1/2" с възможност за присъединяване на термостатна глава.Радиаторните кранове са важна и неизменна част от окомплектоването на всеки един радиатор, лира за баня или друго отоплително тяло. Радиаторни..
13.99 лв.
Без данък:13.99 лв.
Марка: Fornara
Термовентилът комплект с термостатна глава FORNARA е решение за ефективно и икономично отопление.Термовентилите комплект с термостатни глави са съвременен начин за отпимизиране и автоматизиране на отоплителния процес. Термовентила комплект FORNARA представлява прав&..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: Fornara
Термовентилът комплект с термостатна глава FORNARA е решение за ефективно и икономично отопление.Термовентилите комплект с термостатни глави са съвременен начин за отпимизиране и автоматизиране на отоплителния процес. Термовентила комплект FORNARA представлява ъглов радиаторен кран, пр..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: Fornara
Радиаторния термовентил комплект FORNARA представлява прав радиаторен кран за метална тръба с термостатна глава.Радиаторните кранове са необходима част от комплектовката на всеки един радиатор. Радиаторния термовентил FORNARA е предназначен е за свързването на отоплителн..
28.99 лв.
Без данък:28.99 лв.
Марка: Fornara
Термовентилът комплект с термостатна глава FORNARA е решение за ефективно и икономично отопление.Термовентилите комплект с термостатни глави са съвременен начин за отпимизиране и автоматизиране на отоплителния процес. Термовентила комплект FORNARA представлява ъглов ..
28.99 лв.
Без данък:28.99 лв.
Показани 1 от 20 | 20 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.