Меню
Your Cart

Промишлени водомери

ДК Лукс предлага широка гама водомери с голям дебит за промишлени и обществени нужди с резбово и фланшово присъединяване

Побрали сме различни модели комбинирани водомери и фланшови водомери на водещи европейски производители. Индустриалните и промишлени водомери се отличават с високо качество и клас на точност и надеждност. Фланшовите водомери и резбовите с голям диаметър имат широко приложение при изграждането на обществения водопровод, в промишлеността и други. Водомерите с голям дебит се използват при изграждането на басейни, язовири, резервоари и други изкуствени водоизточници. Резбовите водомери с голям дебит и фланшовите водомери с марките B-meters и Powogas са произведени по най-високи стандарти за качество и имат всички необходими документи и сертификати според нормативната уредба на България и Европейския съюз.
ДК Лукс предлага резбови водомери с голям дебит за промишлени и обществени нужди с различни присъединителни размери: 1", 11/4", 11/2" и 2". За свързването им с водопровода се използват холендрови връзки, които също може да намерите в нашият онлайн магазин.
Фланшовите водомери, които предлагаме в ДК Лукс представляват стандартни фланшови (волтманови водомери) и комбинирани водомери за воден поток със силно колебаещ се дебит(с второстепенен водомер). Волтмановите водомери се предлагат на склад с размери от DN50 до DN200 и по индивидуална поръчка и по-големи диаметри и по-голям дебит. Комбинираните водомери представляват волтманов водомер с второстепенен водомер, който случи за отчитане на воден поток с малък дебит. Предлагаме на склад комбинирани водомери DN50 до DN150 и други размери с възможност за доставка.

Марка: B-meters
Водомер B-meters от модела GMB представлява водомер за студена вода, многоструен, с мокър ролков (комбиниран) брояч и номинален дебит 7 м3 на час.ДК Лукс предлага на голям избор от различни модели евтини водомери, без компромис в качеството на продукта, което отговаря на най-високи евр..
109.99 лв.
Без данък:109.99 лв.
Марка: B-meters
Водомер B-meters от модела GMB представлява водомер за студена вода, многоструен, с мокър ролков (комбиниран) брояч и номинален дебит 12 м3 на час.ДК Лукс предлага на Вашето внимание един модел евтини водомери, без компромис в качеството на продукта, отговарящо на най-високи европейски..
119.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Марка: B-meters
Водомер B-meters от серията GMB е надежден водомер за студена вода, многоструен, с мокър ролков (комбиниран) брояч и номинален дебит 20 м3 на час.ДК Лукс предлага на Вашето внимание един модел евтини водомери, предназначени основно за индустриално водоснабдяване и водоотчитане, без ком..
249.99 лв.
Без данък:249.99 лв.
Марка: B-meters
Водомера B-meters от модела GMB представлява водомер за студена вода, многоструен, с мокър ролков (комбиниран) брояч и номинален дебит 30 м3 на час.ДК Лукс предлага на разнообразни модели качествени и евтини водомери с битово и промишлено предназначение с отлично качество, отговар..
274.99 лв.
Без данък:274.99 лв.
Марка: B-meters
Фланшовия водомер за студена вода B-meters - WDE DN50 представлява водомер сух тип с ролков брояч.За нуждите на промишленото и битово водоснабдявавне при нас може да намерите различни модели италиански водомери с марката B-meters, които се отличават с високо качество и прецизност. B-meters е ита..
349.99 лв.
Без данък:349.99 лв.
Марка: B-meters
Фланшовия водомер за студена вода B-meters - WDE DN65 представлява водомер сух тип с ролков брояч с фланцово присъединяване.За нуждите на промишленото и битово водоснабдявавне в ДК Лукс предлагаме многообразие от модели качествени индустриални водомери с марката B-meters. Това са водомери, ..
399.99 лв.
Без данък:399.99 лв.
Марка: B-meters
Фланшовия водомер за студена вода B-meters - WDE DN80 e водомер сух тип с ролков брояч с фланцово присъединяване.От различните модели волтманови водомери за нуждите на промишленото и обществено водоснабдяване ние в ДК Лукс можем да предложим решение за всякакви нужди - качествени водомери с..
419.99 лв.
Без данък:419.99 лв.
Марка: B-meters
Фланшовия водомер за студена вода B-meters - WDE DN100 e водомер от сух тип с ролков брояч с фланцово присъединяване.Промишлените водомери и водомери с голям дебит за обществено водоснабдяване, които ДК Лукс предлага с марката B-meters представляват висококачествени измервателни уреди с висок кл..
459.99 лв.
Без данък:459.99 лв.
Марка: B-meters
Фланшовия водомер за студена вода B-meters WDE DN125 e водомер сух тип голям дебит с фланцово присъединяване.За нуждите на промишленото и битово водоснабдяване в ДК Лукс предлагаме различни модели качествени водомери произведени в Италия. B-meters - това е марката водомери, която гаран..
519.99 лв.
Без данък:519.99 лв.
Марка: B-meters
Фланшовия водомер модел B-meters WDE DN150 e водомер за студена вода от сух тип с голям дебит.За нуждите на промишленото и битово водоснабдяване ние от ДК Лукс предлагаме различни модели качествени водомери произведени в Италия. B-meters&nbs..
1,099.99 лв.
Без данък:1,099.99 лв.
Марка: B-meters
Фланшовия водомер модел B-meters WDE DN200 e водомер за студена вода от сух тип с голям дебит.За нуждите на промишленото и битово водоснабдяване може да разгледате предложенията на ДК Лукс - различни модели качествени водомери произведе..
1,199.99 лв.
Без данък:1,199.99 лв.
Марка: B-meters
Водомер комбиниран за студена вода B-meters - представлява фланшови водомер DN50 и свързан към него второстепенен водомер.ДК Лукс предлага на своите клиенти висококачествени италиански водомери с марка B-meters. B-meters е производител на водомери и измервателни уреди с дългогодишни традиции и у..
1,699.99 лв.
Без данък:1,699.99 лв.
Марка: B-meters
Комбинирания водомер за студена вода B-meters - представлява фланшови водомер DN80 и свързан към него второстепенен водомер.ДК Лукс предлагаме на своите клиенти италиански водомери с високо качество и прецизност с марката B-meters. B-meters е компания с традиции в производството на водомери и из..
1,929.99 лв.
Без данък:1,929.99 лв.
Марка: B-meters
Комбинирания водомер за студена вода B-meters представлява фланшови водомер DN100 и свързан към него второстепенен водомер.ДК Лукс предлага широка гама фланшови и комбинирани водомери за нуждите на промишленото и обществено водоснабдяване. Водомерите с голям дебит са произведени в Италия и ..
1,999.99 лв.
Без данък:1,999.99 лв.
Марка: B-meters
Водомер комбиниран за студена вода B-meters - представлява фланшови водомер DN150 и свързан към него второстепенен водомер.ДК Лукс предлага на своите клиенти висококачествени италиански водомери с марка B-meters. B-meters е производител на водомери и измервателни уреди с дългогодишни традиции и ..
3,999.99 лв.
Без данък:3,999.99 лв.
Показани 1 от 19 | 19 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.