Меню
Your Cart

Тръби за подово отопление

ДК Лукс предлага избрана гама многослойни тръби за подово отопление.

Тук ще откриете специализирани тръби предназначени за инсталации за подово отопление, които разбира се имат и по-широко приложение. Високото качество на многослойните тръби прави възможна употребата им и в други системи - например за водоснабдяване, включително и за питейна вода, в някои отоплителни системи и различни технологични инсталации. ДК Лукс предлага широка гама многослойни тръби, като продуктите от тази група имат основното предназначение за използване при полагане на подово отопление. Характерното при тях е, че се предлагат основно на рула по 200, 240 и 400 метра, което ги прави максимално удобни при полагането на отделните кръгове на системата. Тъй като тръбата се полага в подовата замазка е важно да няма прекъсване и свръзки, за да се гарантира напълно липсата на възможност за течове и сълзене. Тръбите за подово отопление притежават гъвкавост, еластичност и устойчивост на пречупване и ефективна кислородна бариера. Повечето от предлаганите модели и марки нямат междинен алуминиев слой.
При нас ще откриете различни марки и модели многослойни тръби на изгодни цени.
Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 THERMOLUX Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 THERMOLUX
Най-продаван -9 %
Тръбата за подово отопление Ф16 представлява многослойна тръба с кислородна бариера с червен цвят и високо качество. Многослойната тръба Ф16 с червен цвят представлява качествен продукт, който има широко приложение в системите за подово отопление. Тръбата за подово отопление притежава&nbs..
0.99 лв. 1.09 лв.
Без данък:0.99 лв.
Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 SFIT SPAIN Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 SFIT SPAIN
Най-продаван -13 %
Висококачествена тръба за подово отопление произведена в Испания. Многослойната тръба Ф16 SFIT SPAIN представлява качествен продукт, произведен в Испания. Тръбата е специално разработена за подово отопление и има всички необходими качества на този продукт - гъвкавост и еластичност, здравина, т..
1.11 лв. 1.27 лв.
Без данък:1.11 лв.
Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 SFIT GERMANY Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 SFIT GERMANY
Най-продаван -14 %
Висококачествена тръба за подово отопление произведена в Германия. Многослойната тръба Ф16 модел SFIT GERMANY представлява продукт за подово отопление с перфектно качество и надеждност. Това е висок клас многослойна тръба Ф16, специално разработена такъв тип инсталации и има всички необхо..
1.20 лв. 1.39 лв.
Без данък:1.20 лв.
Тръба за подово отопление UNAVELD Ф16 многослойна Тръба за подово отопление UNAVELD Ф16 многослойна
Най-продаван
Тръбата за подово отопление UNAVELD Ф16 представлява многослойна тръба с кислородна бариера, изработена по иновативна технология. Многослойната тръба UNAVELD е висококачествена и изключително устойчива на прегъване и износване тръба, която намира широко приложение в различни отоплителни и водоснабд..
1.27 лв.
Без данък:1.27 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.