Меню
Your Cart

Тръби и Изолация

ДК Лукс предлага всичко необходимо за изграждането на тръбните системи за отопление в дома.

Изграждането на отоплителни, водопроводни и климатични системи е свързано с прокарването на тръбен път между отделните обекти. Правилното проектиране и използването на подходящи тръби е необходимо условие и гаранция за ефективното функциониране на отоплителната (или друг тип) система. ДК Лукс предлага различни решения за изграждането на вашата инсталация - медни тръби, pex-al-pex тръби, тръби за подово отопление и PPR-тръби.  Тук ще откриете и всички необходими компоненти за свързването на тръбите с радиатори, колектори и други обекти, различни инструменти за работа с тях и топлоизолация. Използването на изолация за тръби е необходимо, за да се избегнат топлинни загуби, основно при открити тръби и дълъг тръбен път. ДК Лукс препоръчва използването на качествени тръби и фитинги за тях. Правилно изпълнения монтаж на тези компоненти гарантира надеждност и ефективност на отоплението, липса на досадни течове и сълзене при сглобките и загуба на топлина и ефективност.
В тази категория ще откриете голям избор от медни тръби с различен диаметър и дебелина на стената. ДК Лукс има всичко необходимо за свързването им в цялостна система - медни фитинги като колена, тройници, муфи, редукции и други, бронзови и месингови преходи, консумативи за запояване на мед, медни скоби и инструменти. Качеството на медните тръби и медните фитинги имат гарантиран произход и отлични технически характеристики, прецизна изработка и притежават здравина и надеждност. Изграждането на вашето отопление с медни тръби и фитинги има изглючително дълъг експлоатационен период, вашата инсталация е напрактика вечна.
ДК Лукс предлага широк избор и от пластмасови тръби и фитинги за тях - многослойните тръби с алуминиева вложка са все по-широко използвани в този тип инсталации. Pex-al-pex тръбите притежават гъвкавост, надеждност, хигиеничност и здравина. Те са много по-евтини спрямо медните тръби, а с тях се борави изключително лесно и монтажа става бързо и удобно. Използването на многослойни тръби в отоплителните системи е най-широко разпространения начин за изграждането им. ДК Лукс предлага pex-al-pex тръби с алуминиева вложка на изгодни цени и с високо качество. Препоръчваме изпозлването на лазерно заварената многослойна тръба с марката APE, както и фитингите със същата марка. Италианската компания APE гарантира перфектното качество на своите продукти, като гарантира липсата на течове и сълзене в системата за 5 години. Повече за многослойните тръби за отопление с алуминиева вложка може да видите в съответната категория.
Нашият онлайн магазин предлага и други видове многослойни тръби за отопление, както и тръби предназначени за подово отопление и многообразие от компресионни и прес фитинги от месинг със същото високо качество.
При нас ще откриете и тръбна изолация - в много размери и с различна дебелина на стената. Тръбната изолация се предлага на двуметрови пръти и е подходяща за всякакъв тип тръби. Топлоизолацията от микропореста гума има отлични характеристики - това е подходящия продукт, с който ще избегнете топлинните загуби от вашата инсталация. Топлоизолацията от микропореста гума е лека, здрава и устойчива, като се предлага и във вариант с UV защитно фолио за монтаж на открито - най-вече при изграждането на слънчеви колектори, термопомпи и външните тела на климатиците.
Тръба за подово отопление Ф16 HERZ-Line PE-RT/EVOH/PE-RT Тръба за подово отопление Ф16 HERZ-Line PE-RT/EVOH/PE-RT
Най-продаван -17 %
Техническо описание на многослойната тръба за подово отопление HERZ-Line PE-RT/EVOH/PE-RT:Материал: PE-RT/EVOH/PE-RT Диаметър: Ф16 Дебелина на стената: 2мм Светъл отвор: 12мм Цвят: червен Точка на размекване: 115ºC Максимална работна температура: 90ºC Максимално работно налягане: 6bar..
1.65 лв. 1.99 лв.
Без данък:1.65 лв.
Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 SFIT SPAIN Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 SFIT SPAIN
Най-продаван -10 %
Висококачествена тръба за подово отопление произведена в Испания. Многослойната тръба Ф16 SFIT SPAIN представлява качествен продукт, произведен в Испания. Тръбата е специално разработена за подово отопление и има всички необходими качества на този продукт - гъвкавост и еластичност, здравина, т..
1.34 лв. 1.49 лв.
Без данък:1.34 лв.
Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 SFIT GERMANY Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 SFIT GERMANY
Най-продаван -9 %
Висококачествена тръба за подово отопление произведена в Германия. Многослойната тръба Ф16 модел SFIT GERMANY представлява продукт за подово отопление с перфектно качество и надеждност. Това е висок клас многослойна тръба Ф16, специално разработена такъв тип инсталации и има всички необхо..
1.54 лв. 1.69 лв.
Без данък:1.54 лв.
Тръба за подово отопление UNIDELTA Ф16 PE-RT/EVOH
-7 %
Техническо описание на тръбата за подово отопление UNIDELTA Ф16Материал: PE-RT/EVOH Диаметър: Ф16 Дебелина на стената: 2мм Светъл отвор: 12мм Цвят: червен Точка на размекване: 124.5ºC Максимална работна температура: 100ºC Максимално работно налягане: 10barМногослойната тръба UNIDELTA ..
1.39 лв. 1.49 лв.
Без данък:1.39 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.