Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Цена
Категории

Тръби и Изолация

Тръби и Изолация

ДК Лукс предлага всичко необходимо за изграждането на тръбните системи за отопление в дома.

Изграждането на отоплителни, водопроводни и климатични системи е свързано с прокарването на тръбен път между отделните обекти. Правилното проектиране и използването на подходящи тръби е необходимо условие и гаранция за ефективното функциониране на отоплителната (или друг тип) система. ДК Лукс предлага различни решения за изграждането на вашата инсталация - медни тръби, pex-al-pex тръби, тръби за подово отопление и PPR-тръби.  Тук ще откриете и всички необходими компоненти за свързването на тръбите с радиатори, колектори и други обекти, различни инструменти за работа с тях и топлоизолация. Използването на изолация за тръби е необходимо, за да се избегнат топлинни загуби, основно при открити тръби и дълъг тръбен път. ДК Лукс препоръчва използването на качествени тръби и фитинги за тях. Правилно изпълнения монтаж на тези компоненти гарантира надеждност и ефективност на отоплението, липса на досадни течове и сълзене при сглобките и загуба на топлина и ефективност.
В тази категория ще откриете голям избор от медни тръби с различен диаметър и дебелина на стената. ДК Лукс има всичко необходимо за свързването им в цялостна система - медни фитинги като колена, тройници, муфи, редукции и други, бронзови и месингови преходи, консумативи за запояване на мед, медни скоби и инструменти. Качеството на медните тръби и медните фитинги имат гарантиран произход и отлични технически характеристики, прецизна изработка и притежават здравина и надеждност. Изграждането на вашето отопление с медни тръби и фитинги има изглючително дълъг експлоатационен период, вашата инсталация е напрактика вечна.
ДК Лукс предлага широк избор и от пластмасови тръби и фитинги за тях - многослойните тръби с алуминиева вложка са все по-широко използвани в този тип инсталации. Pex-al-pex тръбите притежават гъвкавост, надеждност, хигиеничност и здравина. Те са много по-евтини спрямо медните тръби, а с тях се борави изключително лесно и монтажа става бързо и удобно. Използването на многослойни тръби в отоплителните системи е най-широко разпространения начин за изграждането им. ДК Лукс предлага pex-al-pex тръби с алуминиева вложка на изгодни цени и с високо качество. Препоръчваме изпозлването на лазерно заварената многослойна тръба с марката APE, както и фитингите със същата марка. Италианската компания APE гарантира перфектното качество на своите продукти, като гарантира липсата на течове и сълзене в системата за 5 години. Повече за многослойните тръби за отопление с алуминиева вложка може да видите в съответната категория.
Нашият онлайн магазин предлага и други видове многослойни тръби за отопление, както и тръби предназначени за подово отопление и многообразие от компресионни и прес фитинги от месинг със същото високо качество.
При нас ще откриете и тръбна изолация - в много размери и с различна дебелина на стената. Тръбната изолация се предлага на двуметрови пръти и е подходяща за всякакъв тип тръби. Топлоизолацията от микропореста гума има отлични характеристики - това е подходящия продукт, с който ще избегнете топлинните загуби от вашата инсталация. Топлоизолацията от микропореста гума е лека, здрава и устойчива, като се предлага и във вариант с UV защитно фолио за монтаж на открито - най-вече при изграждането на слънчеви колектори, термопомпи и външните тела на климатиците.
Покажи:
Сортировка:
Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 THERMOLUX -9%
Тръбата за подово отопление Ф16 представлява многослойна тръба с кислородна бариера с червен цвят и ..
Спестявате:0.09 лв.
Намалението е: 9%
Model: Многослойна тръба за подово, Ф16, ЧЕРВЕНА
SKU: 2344-3
UPC: 2344-3
Наличност: В наличност
Количество: 9300
Прегледи: 3159
Продажби: 700
В продажба от: 2019-07-15
Изисква доставка: Да
0.99 лв. 0.90 лв.
Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 SFIT SPAIN -12%
Висококачествена тръба за подово отопление произведена в Испания. Многослойната тръба Ф16 SFIT..
Спестявате:0.14 лв.
Намалението е: 12%
Model: Многослойна тръба за подово, Ф16, SFIT Испания
SKU: 2344-2
UPC: 2344-2
Наличност: В наличност
Количество: 9100
Прегледи: 113
Продажби: 400
В продажба от: 2020-06-12
Изисква доставка: Да
1.15 лв. 1.01 лв.
Тръба за подово отопление с кислородна бариера Ф16 SFIT GERMANY -13%
Висококачествена тръба за подово отопление произведена в Германия. Многослойната тръба Ф16 мод..
Спестявате:0.17 лв.
Намалението е: 13%
Model: Многослойна тръба за подово, Ф16, SFIT Германия
SKU: 2344-1
UPC: 2344-1
Наличност: В наличност
Количество: 9500
Прегледи: 114
В продажба от: 2020-06-12
Изисква доставка: Да
1.27 лв. 1.10 лв.
Тръбата за подово отопление UNAVELD Ф16 представлява многослойна тръба с кислородна бариера, изработ..
Model: Многослойна тръба за подово, Ф16, UNAVELD
SKU: 2344-5
UPC: 2344-5
Наличност: В наличност
Количество: 9450
Прегледи: 3533
Продажби: 550
В продажба от: 2019-07-14
Изисква доставка: Да
1.27 лв.