Меню
Your Cart

Закачалки за душ с плъзгач

ДК Лукс предлага различни модели тръбни окачвания за подвижен душ с релса.

Тръбното окачване предлага възможност за регулиране на позицията на ръчния душ по наклон и във височина. За разлика от фиксираните закачалки за ръчни душове, тръбните окачвания с плъзгач предлагат допълнителни възможности и допринасят за комфорта и приятното прекарване в банята. Закачалките за душ с плъзгач, които сме подбрали за Вас са висококачествени продукти изработени от пластмаса или месинг. ДК Лукс предлага разнообразни модели с високо качество на материалите и изработката. Тук ще откриете евтини тръбни окачвания с релса, луксозни и дизайнерски модели окачвания за душ с плъзгач от висок клас, както и резервни части за тях. Заложили сме на избрани продукти от различни производители от Италия и Турция, както и български продукти.
Марка: Remer
Подвижна закачалка за душ от серията Arte представлява тръбно окачване за подвижен душ с дължина 60см.Продукта представлява тръбно окачване с плъзгач-закачалка, който позволява регулирането на ръчния душ във височина. Тръбното окачване за душ е произведено от месинг, устойчиво на механични възде..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Марка: Remer
Душ окачване с тръбен плъзгач и закачалката от серията OVALE е луксозен продукт за баня.Тръбното душ окачване Ovale позволява да се регулира позицията на ръчния душ във височина. Дължина на тръбата на душ окачването е 60см. Подвижната стойка за душ е изработена от техническа пластмаса, здра..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Марка: Remer
Окачване за ръчен душ модел Torch представлява тръбно окачване за стена с дължина 60см. Това е душ окачване за стенен монтаж, което позволява регулиране на височината и положението на душ слушалката с цел по-голямо удобство и комфорт при ползване на душа. Окачването за подвижен душ е изработено от ..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Марка: Remer
Тръбното душ окачване модел Ellegance представлява тръбна поставка с подвижен плъзгач за душ с ефектен дизайн и високо качество.Подвижното душ окачване е модел на италианския производител Remer, който се отличава с високо качество и оригинален и ефектен дизайн...
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Душ окачване с тръба от серия TETIS за стенен монтаж.Използването на такъв тип тръбно окачване за подвижен душ позволява да се регулира позицията на душ слушалката във височина и посока. Окачването за душ модел Tetis е с дължина 60см. В комплекта има и крепежи за стенен монтаж. Стойката за душ е..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Луксозното тръбно окачване в уникалния цвят античен бронз представлява комплект от месингов плъзгач с душ слушалка и шалух, уникално съчетание на лукс стил и качество.Бронзовото тръбно окачване от луксозната серия Retro Bronze е красив комплект състоящ се от три части - масивен месингов плъзгач,..
189.99 лв.
Без данък:189.99 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.