Меню
Your Cart

Грил и барбекю

В нашата категория ще намерите голям избор от скари, грилове и барбекю на изгодни цени.

Грила и барбекюто са неделима част от двора и градинското обзавеждане. За да бъде пълноценно вашето зелено кътче, където прекарвате свободното си време и отдъхвате след натоварен работен ден са необходими малко зеленина, подходящо градинско обзавеждане и барбекю. Грила и барбекюто са централен елемент, ако сте решили да прекарате неделния ден на двора с приятели и семейство или пък за вашето градинско парти. Разгледайте нашите оферти за скари, грилове и барбекюта, където може би ще откриете вашият продукт. Предлагаме широк избор от висококачествени и бюджетни решения за това специално място. Тук ще намерите скари за пикник, електрически грилове и барбекюта, както и такива на дървени въглища и газ. 
ДК Лукс предлага широка гама градински продукти - от градинска техника и сечива, поливни системи до градинско обзавеждане и барбекюта на атрактивни цени.
Ръчната скаричка за пикник тип Hot Dog е специално предназначена за печене на наденички, кремвирши и колбаси Ръчната скаричка представлява метална решетка тип щипка с топлоизолирани ръкохватки. Скарата за барбекю е предназначена за печене на наденички, кренвирши и хот дог - има специални извивки за..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Барбекю сгъваемо за пикник с 2 отделни скари. Възможност за използване само на едната. Размери: 18 х 30 х 58 см...
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Комплект разпалки и дървени въглища, компактно опаковани и лесни за транспортиране и употреба. Перфектно решение за камината, плажа, пикник, балкона. Тегло: 1,35 кг...
5.98 лв.
Без данък:5.98 лв.
Прибори за барбекю с дървени дръжки Брой в комплект: 3 броя..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.