Меню
Your Cart

Битова и строителна химия

ДК Лукс предлага продукти и системи от строителната химия с най високо качество и атрактивни цени, което прави нашите продукти изключително конкурентни и предпочитан избор на все повече доволни клиенти.

Нашите продукти от областта на строителна химия се използват за повишаване качеството и ефективността на строителството и ремонтните дейности и за разрешаване на различни проблеми на бита, в мебелната промишленост, грижата за автомобила и отоплителните системи. Продуктова гама на ДК Лукс предлага широк спектър от разнообразни продукти с различни приложения обединени от един критерий - високо качество на изгодна цена.

В раздела Строителна Химия ще намерите продукти на химическата промишленост приложими не само в строителството:
 - Широко застъпени в продуктовата гама на ДК Лукс е разнообразието от цветни спрей бои на акрилна основа. Тук ще намерите широк спектър от качествени спрей бои - предлагаме близо 40 цвята спрей бои по системата RAL. Освен стандартните цветни спрейове в подкатегория Спрей Бои ще намерите и декоративни бои, спрей бои с металик ефект, спрей грунд, флуоресцентни спрейове и високотемпературни спрейове. Всички спрей бои предлагат отличното качество на марката Quantum и изгодната цена на ДК Лукс.

- За всички Ваши нужди предлагаме и широка гама технически спрейове с различно приложение. ДК Лукс предлага широка гама спрейове за автомобили, смазки, спрей лепило, поцинковащ спрей и други продукти на строителната химия, с които ще се грижите и поддържате лесно дома и автомобила.

- При нас ще намерите различни модели силикони, монтажни лепила, полиуретанови уплътнители, уплътнители за стъклопакет и друга строителна химия на изгодни цени, с гарантирано високо качество. 

- Един от най-характерните продукти на строителната химия е полиуретановата пяна - това е продукт с все по-широко приложение както в строителството, така и в ремонтните дейности от битов характер. При нас ще намерите полиуретанова пяна с марката Isofix - надежден продукт на изгодна цена.
Продуктите на строителната химия имат всестранно приложение и в бита и в промишлеността и строителството. ДК Лукс предлага качествени продукти на изгодни цени, които ще се превърнат в предпочитан решение за всеки, който се довери на нашият избор.
Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни материали.Спрея течна гума е иновативен продукт с отлично качество и висока ефективност. Спрея се нанася върху различни повърхности, като образува ..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни материали.Спрея течна гума е иновативен продукт с отлично качество и висока ефективност. Спрея се нанася върху различни повърхности, като образува ..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Спрея за хидроизолация представлява висококачествен продукт на каучукова основа, който се използва за спиране на течове и хидроизолация на различни материали.Спрея течна гума е иновативен продукт с отлично качество и висока ефективност. Спрея се нанася върху различни повърхности, като образув..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Водоотблъскващия спрей осигурява хидрофобно покритие на широк спектър от повърхности и материали, като ги защитава от вода, влага, мазнини и различни течности и замърсявания. ДК Лукс предлага този висококачествен хидрофобен спрей, продукт разработен чрез иновативни нано-технологии, които стават все..
13.99 лв.
Без данък:13.99 лв.
Високоефективен спрей против мухъл и плесен 250ml.
С поръчка
Високоефективен спрей против мухъл и плесени за професионално почистване 250мл.Петната от мухъл и плесени в дома са неприятен момент за всеки, който се е сблъсквал някога с тях. Конденз, висока влажност и недобра вентилация са най-честата причина за тяхната поява, а дългтrайното и..
12.99 лв.
Без данък:12.99 лв.
Високоефективен спрей против мухъл и плесен 500ml.
С поръчка
Високоефективен спрей против мухъл и плесени за професионално почистване 500мл.Може би всеки от нас се е сблъсквал с неприятните петна и следи от мухъл и плесени в дома си. Високата влажност и конденза са честа причина за тях, а дългтrайното им наличие е предпоставка за неприятни миризми и дори ..
16.99 лв.
Без данък:16.99 лв.
Незамръзващата течност за отоплителни и соларни системи е висококачествен продукт, който предпазва вашата система от корозия, замръзване и повреди. В системите за отопление и соларните инсталации има риск от замръзване на топлоносителя в моментите, когато те не функционират. В студените дни, когато..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Универсалния почистващ препарат от серията продукти Gluto Clean представлява хигиенизиращ спрей подходящ за всекидневна употреба в домакинството.Gluto Clean 750ml. Хигиенизиращ спрей е универсално средство за почистване и освежаване на различни повъхрности и обекти в дома и офиса. Glut..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Почистващ спрей за санитарни помещенияПочистващия спрей на Gluto Сlean е предназначен за почистване на санитарни помещения. Почистването на банята е една от най-трудните и недотам приятни задачи във всяко едно домакинство. Този ангажимент отнема много усилия, време, препарати и изисква..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Пропилен гликола е основен продукт за отоплителни и слънчеви системи, който се използва за заместител на водата като топлоносител. Пропилен-гликол е химическо съединение, което представлява безцветна, вискозна, влагозадържаща течност. Благодарение на своите физико-химични свойства, пропилен гликола..
8.49 лв.
Без данък:8.49 лв.
Марка: Quantum
Спрея за джанти с марката Quantum е част от гамата спрейове за автомобили, които ДК Лукс предлага на изгодни цени.Спрея за джанти Quantum Wheel Rim е висококачествен технически спрей от гамата на продуктите за грижа за автомобила. Спрея за джанти представлява алкидна боя изключителна устойч..
7.19 лв.
Без данък:7.19 лв.
Високоефективния почистващ спрей Gluto Clean предлага специална формула за високоефективно почистване на пластмасови и синтетични поврхности.Серията професионални почистващи препарати с марката Gluto Clean предлага и продукт разработен специално за да бъде супер ефективен при почистването н..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Марка: Quantum
Висококачествена акрилна боя под формата на спрей за боядисване с голяма покривна площ.Продукта представлява акрилен спрей, бързосъхнещ и подходящ за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Спрей боите Quantum имат както домашно така и индустриално приложение -..
5.69 лв.
Без данък:5.69 лв.
Марка: Quantum
Акрилна боя с металик ефект под формата на спрей за боядисване.Акрилната боя Quantum Metallic е висококачествен, бързосъхнещ спрей за боядисване с металик ефект. Спрей боята е подходяща за всякакви повърхности - дърво, метал, пластмаси, бетон, камък, стъкло и др. Устойчивостта на UV лъ..
7.19 лв.
Без данък:7.19 лв.
Марка: Quantum
Спрея за броня с марката Quantum е част от гамата спрейове за автомобили и автокозметика, които ДК Лукс предлага на изгодни цени.Спреят за брони е висококачествен продукт за грижа за автомобила - спрея за броня има специална формула, която придава блясък възвръща цвета на пластмасовите брони на ..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Марка: Quantum
Спрея за почистване на спирачки с марката Quantum е един от многото модели спрейове за автомобили, които ДК Лукс предлага на изгодни цени.Почистващия спрей за спирачна система с марка Quantum е висококачествен продукт, който е предназначен за почистване, поддържане и профилактика на сп..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Марка: Quantum
Спрея за автомобилни табла с марката Quantum е част от гамата автокозметика и грижа за автомобила, която ДК Лукс предлага на изгодни цени.Почистващия спрей на таблото на автомобила е висококачествен технически спрей, който придава дъглотраен блясък и свежест на автомобилното табло. Спрея за авто..
6.49 лв.
Без данък:6.49 лв.
Марка: Quantum
Спрея за автомобилно купе с марката Quantum представлява защитен спрей за шасито, калниците и други части на автомобила от ръжда и механични въздействия.Защитния спрей за автомобили е висококачествен продукт с марката Quantum, който има иновативна формула и ефективно действие. Спрея за авто..
9.49 лв.
Без данък:9.49 лв.
Марка: Quantum
Високотемпературна боя Quantum (до 350°C) под формата на спрей за боядисване на различни повърхности на акрилна основа.Спрей боята е предназначена за приложение върху различни повърхности, които се нагряват до високи температури и обикновена акрилна боя не е приложима. Спрей боите Quantum са..
8.49 лв.
Без данък:8.49 лв.
Показани 1 от 24 | 84 (4 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.