Меню
Your Cart

Неръждаеми фитинги

Неръждаемите резбови фитинги предлагат отлични експоатационни характеристики и надеждност, благодарение на качествата на метериала от който са изработени а именно - неръждаема стомана.

Фитингите от неръждаема стомана имат широко приложение в различни сфери на бита и промишлеността - от водопроводни и отоплителни инсталации, климатични системи, индустриални системи в хранително-вкусовата, фармацевтичната и химическа индустрия. Поради своята здравина и надеждност и устойчивост на корозия и химични въздействия неръждаемите фитинги се предпочитат в много случаи. Тези качества са съществени предимства на неръждаемите фитинги пред поцинкованите, стоманените и месинговите такива. Особено важно е това за хранително-вкусовата и фармацевтична промишленост - използваните компоненти от неръждаема стомана не променят качествата на продуктите, не реагират с тях и запазват максимална степен на хигиеничност и стерилност. Резбовите фитинги от неръждаема стомана предлагат голяма здравина и устойчивост присъщи на стоманата и същевременно устойчивост на корозия и агресивни въздействия. ДК Лукс предлага резбови фитинги от неръждаема стомана с високо качество - гарантират сигурност и дълъг експлоатационен срок на инсталацията. При нас ще откриете на изгодни цени неръждаеми фитинги с размери от 3/8" до 2" - нипели, колена, тройници, удължители и други.

Нипела 1/2" е изработен от неръждаема стомана и представлява масивен и надежден фитинг с приложение в различни инсталации.Фитингите от неръждаема стомана имат особени технически характеристики, които правят тези продукти приложими в много сфери от бита и промишлеността. Те притежават изключителн..
2.99 лв.
Без данък:2.99 лв.
Нипела 3/4" е изработен от неръждаема стомана и представлява масивен и надежден фитинг с приложение в различни инсталации.Фитингите от неръждаема стомана имат особени технически характеристики, които правят тези продукти приложими в много сфери от бита и промишлеността. Те притежават изключителн..
4.49 лв.
Без данък:4.49 лв.
Муфата1/2" е фитинг от неръждаема стомана - надежден и качествен продукт с широко приложение.Фитингите от неръждаема стомана имат широко приложение - от ВиК  и отоплителни системи до специализирани промишлени инсталации. Благодарение на свойствата и предимствата на неръждаемата стомана..
2.99 лв.
Без данък:2.99 лв.
Муфата 3/4" е фитинг от неръждаема стомана - надежден и качествен продукт с широко приложение.Фитингите от неръждаема стомана имат широко приложение - от ВиК  и отоплителни системи до специализирани промишлени инсталации. Благодарение на свойствата и предимствата на неръждаемата стоман..
3.29 лв.
Без данък:3.29 лв.
Коляното 1/2" е масивен и надежден фитинг, изработен от неръждаема стомана с широко приложение в различни инсталации.Резбовите компоненти изработени от неръждаема стомана имат технически предимства, които правят неръждаемите фитинги приложими в различни сфери на дейност от битов и индустриа..
3.49 лв.
Без данък:3.49 лв.
Коляното 3/4" е масивен и надежден фитинг, изработен от неръждаема стомана с широко приложение в различни инсталации.Резбовите компоненти изработени от неръждаема стомана имат технически предимства, които правят неръждаемите фитинги приложими в различни сфери на дейност от битов и индустриа..
5.89 лв.
Без данък:5.89 лв.
Коляно-нипел 1/2" е масивен и надежден фитинг, изработен от неръждаема стомана с широко приложение в различни инсталации.Резбовите компоненти изработени от неръждаема стомана имат технически предимства, които правят неръждаемите фитинги приложими в различни сфери на дейност от битов и ..
3.99 лв.
Без данък:3.99 лв.
Коляно-нипел 3/4" е масивен и надежден фитинг, изработен от неръждаема стомана с широко приложение в различни инсталации.Резбовите компоненти изработени от неръждаема стомана имат технически предимства, които правят неръждаемите фитинги приложими в различни сфери на дейност от битов и ..
6.19 лв.
Без данък:6.19 лв.
Тройника 1/2" представлява масивен резбови фитинг от неръждаема стомана - висококачествен продукт с много приложения.Неръждаемата стомана притежава редица свойства и характеристики, които я правят особено ценен и в много случаи незаменим материал. В пълна сила това важи и за резбовите фитин..
3.99 лв.
Без данък:3.99 лв.
Тройника 3/4" представлява масивен резбови фитинг от неръждаема стомана - висококачествен продукт с много приложения.Неръждаемата стомана притежава редица свойства и характеристики, които я правят особено ценен и в много случаи незаменим материал. В пълна сила това важи и за резбовите фитин..
6.49 лв.
Без данък:6.49 лв.
Нипела 1/2"х3/8" представлява резбови фитинг от неръждаема стомана за редуциране диаметъра на тръбната инсталация.Резбовите фитинги от неръждаема стомана имат специфични качества, благодарение на свойствата на неръждаемата стомана които правят тези продукти приложими в много сфери..
2.19 лв.
Без данък:2.19 лв.
Нипела 3/4"х1/2" представлява резбови фитинг от неръждаема стомана за редуциране диаметъра на тръбната инсталация.Резбовите фитинги от неръждаема стомана имат специфични качества, благодарение на свойствата на неръждаемата стомана които правят тези продукти приложими в много сфери..
2.99 лв.
Без данък:2.99 лв.
Неръждаемата редукция - ВРН 1/2"х3/8" представлява къс резбови фитинг за редуциране диаметъра на тръбната инсталация.Резбовите неръждаеми фитинги имат специфични технически характеристики, благодарение на свойствата на неръждаемата стомана. които правят тези продукти при..
1.79 лв.
Без данък:1.79 лв.
Неръждаемата редукция - ВРН 3/4"х1/2" представлява къс резбови фитинг за редуциране диаметъра на тръбната инсталация.Резбовите неръждаеми фитинги имат специфични технически характеристики, благодарение на свойствата на неръждаемата стомана. които правят тези продукти при..
2.09 лв.
Без данък:2.09 лв.
Удължението 1/2" с дължина 10мм е масивен и надежден фитинг с приложение в различни инсталации.Удължителите от неръждаема стомана имат редица предимства и особености пред обикновените удължители от месинг, които разширяват тяхното приложение. Те притежават изключителна якост и здравина, устойчив..
3.49 лв.
Без данък:3.49 лв.
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)