Меню
Your Cart

Спирателни и шибърни кранове

Месинговият спирателен вентил представлява обикновен водопроводен кран предназначен за битови водоснабдителни системи.Спирателните вентили имат широко приложение при изграждането на водопроводните системи за битово водоснабдяване. Спирателните вентили са висококачествено и надеждно решение ..
6.49 лв.
Без данък:6.49 лв.
Месинговият спирателен вентил представлява обикновен водопроводен кран с изпразнител за изпускане на вода от системата.Спирателните вентили са широко използвани за изграждането на водопроводните системи за битово водоснабдяване. Спирателните вентили като този кран с изпускател са добро и сигурно..
8.49 лв.
Без данък:8.49 лв.
Шибърният кран с месингов клин предлага отлично качество и надеждност на изгодна цена.Шибърните кранове са добро и надеждно решение за водопроводни и отоплителни системи. Шибърните вентили имат и широко приложение в промишлени тръбопроводи, противопожарни системи, напоинтелни инсталации и много ..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
ППР Спирателния кран представлява обикновен спирателен вентил с тяло изработено от полипропилен. Спирателните кранове от полипропилен се използват широко във ВиК системите за битово водоснабдяване. ППР Спирателните вентили са добре познато и надеждно решение и се използват масово за ..
4.49 лв.
Без данък:4.49 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.