Меню
Your Cart

Структури за вграждане

Структурите за вграждане са предпочитано решение за обзавеждането на съвременната баня и санитарни помещения.

ДК Лукс предлага различни модели структури за вграждане, които ще отговорят на представите и потребностите и на най-високите изисквания към този тип продукти. Структурите за вграждане имат редица предимства пред обикновените моноблоци и тоалетни. Структурата за вграждане е предпочитано решение за обзавеждането на съвременната баня по много причини. Най-важните предимства на структурата за вграждане са естетичния външен вид, цялата арматура и казанчето са скрити в стената. Структурите за вграждане създават усещането за по-просторна баня или тоалетна, а в повечето случаи и реално спестяват място в санитарното помещение. Структурата за вграждане предлага лесно почистване на банята и тоалетната и не на последно място - предлага здравина и устойчивост. Подходящото съчетание на структура за вграждане с вграден душ и смесител създава коренно различна и луксозна атмосфера в банята.
Както всеки един елемент, който се вгражда, така и към структурите трябва да се подходи с повишено внимание и изисквания към качеството им. ДК Лукс препоръчва избора на качествени и доказани продукти, които ще Ви спестят допълнителни разходи, време, усилия и неудобства, ако се наложи да се ремонтират. 
ДК Лукс предлага висококачествени структури за вграждане на утвърдени марки като GROHE, Видима, ROCA, NOVA и други.
Марка: ROCA
Структурата за вграждане ROCA се предлага в комплект с луксозна тоалетна чиния NEXO RIMLESS, стилен бутон за водата и капак със забавено падане. Това е едно висококачествено решение за вашата баня и тоалетна, продукт на ROCA - име което е еталон за качество, иновативност, функционалност и красив ди..
579.99 лв.
Без данък:579.99 лв.
Марка: ROCA
Структурата за вграждане ROCA се предлага в комплект с луксозна тоалетна чиния GAP CLEAN RIM, стилен бутон за водата и капак със забавено падане. Това е едно висококачествено решение за вашата баня и тоалетна, продукт на ROCA - име което е еталон за качество, иновативност, функц..
758.99 лв.
Без данък:758.99 лв.
Висококачествената структура за вграждане GROHE SOLIDO 1 се предлага комплект с висяща тоалетна чиния и бутон на изключително атрактивна цена. ДК Лукс предлага един изключително качествен и надежден продукт за вашата баня или тоалетна - структурата за вграждане на GROHE модел Rapid SL 38528001..
429.00 лв.
Без данък:429.00 лв.
Висококачествената структура за вграждане GROHE SOLIDO 2 се предлага комплект с висяща тоалетна чиния и бутон на изключително атрактивна цена. ДК Лукс предлага един изключително качествен и надежден продукт за вашата баня или тоалетна - структурата за вграждане на GROHE модел&nb..
479.00 лв.
Без данък:479.00 лв.
Висококачествената структура за вграждане GROHE SOLIDO 3 се предлага комплект с висяща тоалетна чиния и бутон на изключително атрактивна цена. ДК Лукс предлага един изключително качествен и надежден продукт за вашата баня или тоалетна - структурата за вграждане на GROHE модел&nb..
599.00 лв.
Без данък:599.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.