Меню
Your Cart

Професионални смесители

Професионалните кухненски смесители представляват висококачествени и функционални смесители предназначени за активна и продължителна употреба.

Професионалните кухненски смесители са специфичен клас смесители за кухня, проектирани специално за максимална ефективност и комфорт при работа с тях. Кухненските професионални смесители имат специфичен дизайн, който залага на максимална функционалност и удобство при употреба. Професионалните кухненски смесители обикновено имат подвижен и/или изтеглящ чучур, който е предназначен да достига до всяка точка на кухненската мивка и прилежащите и пространства. Много често подвижния чучур на професионалния смесител има душ или накрайник с различна функционалност - стоп бутон, промяна на дебита или вида на струята. При някои модели професионални кухненски смесители има втори фиксиран чучур, който представлява допълнително удобство, особено при двукоритните мивки за кухня. Професионалните смесители за кухня са основно от стоящ тип, за монтаж върху плота или мивката. Стенните модели се използват много рядко. Специфичен модел професионални смесители са смесителите с педали - при тях водната струя се регулира посредством педали - такива смесители намират приложение в различни кухненски и санитарни помещения, хранително вкусовата промишленост и други.
ДК Лукс предлага на своите клиенти една широка гама подбрани кухненски смесители с доказано качество, надеждност и функционалност. Тук ще откриете голям избор от професионални смесители с различен дизайн, който най-добре ще отговори на вашите представи за перфектната кухня, като същевременно бъде ваш верен помощник за времето прекарано в това специално помещение.
Професионалният смесител за кухня модел Sensation представлява красив и много функционален смесител за кухненски мивки с едно или две корита.Модела стоящ кухненски смесител Sensation е част от линията професионални кухненски смесители, които ДК Лукс предлага на своите клиенти. Професионални..
289.99 лв.
Без данък:289.99 лв.
Смесителя за кухня Gourmet е част от серията професионални смесители за кухня - специализирани продукти за кухнята с високо качество.Професионалния кухненски смесител Gourmet е висококачествен специализиран продукт за кухнята. Въпреки професионалната му насоченост, на удобството и функционалност..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Кухненският смесител Concord с изтегляем душ е продукт с отлично качество от професионалната серия смесители за кухня, които ДК Лукс Ви предлагаПодходящото обзавеждане на кухнята е от съществено значение, когато целта е да се постигне желана съвременна визия. Едно от най-важните неща за интериор..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Марка: Creta Inox
Луксозния кухненски смесител от неръждаема стомана Creta Inox е стилно и висококачествено решение за Вашата кухня.Представяме на Вашето внимание една изключителна серия неръждаеми смесители с марката Creta Inox - изработени в изящни и впечатляващи модели за баня и за кухня. Стоящия кухненски сме..
139.99 лв.
Без данък:139.99 лв.
Кухненският смесител Larix с изтеглящ душ представлява професионален смесител с изключителен дизайн и високо качество.Професионалният кухненски смесител модел Larix прави силно впечатление със своя уникален и елегантен дизайн, който се характеризира с красиви извивки и м..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.