Меню
Your Cart

Подови сифони

Подовите сифони са важен елемент, от който зависи правилното отводняване на банята, липсата на влага и плесени.

Подовите сифони представляват голямо разнообразие от модели и материали от които са изработени. Те могат да  са функционални и естетични продукти за баня, които придават и съвременен облик и дизайнерска визия на това помещение, както и обикновени сифони за отводняване на промишлени и санитарни помещения. Продуктите от тази категория са подбрани като надежден и сигурен начин за отводняването на различни помещения и най-вече за банята. Предалгаме голям избор от различни размери подови сифони - от стандартните сифони Ф50 до сифони с голям обем на отводняване: Ф110 и Ф160, които може да ползвате в големи помещения или за голям обем вода. В онлйан магазина на ДК Лукс ще откриете сифони за баня с оригинален дизайн и визия на решетката. Моделите дизайнерски сифони предлагат много стил и качество, с което придадат стилна визия на вашата баня. Отводняването на банята е отговорен елемент, на който трябва да се обърне специално внимание при проектирането и изграждането и. Високото качество на сифона за баня е от съществено значение за правилното отводняване и липсата на влага, плесени и течове. Именно за това ние сме подбрали модели сифони за баня от доказани производители с име и традиции, които гарантират безкомпромисно качество и отлични технически параметри. Не на последно място - за да получите мечтаната баня са ви нужни естетични и стилни продукти, които в своята цялост да изградят мечтаната визия. Правилното съчетание между плочки, сифон, смесители и аксесоари в ключа към впечатляващия стил, който грабва окото и прави прекарването в банята неповторимо преживяване.
Сифона за баня QUADRIC предлага висококачествено и стилно решение за отводняването на вашата баня. Подофия сифон QUADRIC е част от луксозната серия сифони за баня с дизайнерска неръждаема решетка с квадратни отвори. Този дизайнерски сифон се отличава с перфектно качество и отлична функционалност, а..
74.99 лв.
Без данък:74.99 лв.
Сифона за баня CIRCLES предлага висококачествено и стилно решение за отводняването на вашата баня. Подофия сифон CIRCLES е част от луксозната серия сифони за баня с дизайнерска неръждаема решетка Circles с кръгли отвори с различни размери наподобяващи капки. Дизайнерския сифон CIRCLES се отличава с..
74.99 лв.
Без данък:74.99 лв.
Дизайнерския подов сифон GLASS WHITE представлява луксозен точков сифон за отводняване на бани и мокри помещения. ДК Лукс представя един красив и функционален дизайнерски продукт за вашата баня - подовия сифон с бяло стъкло и неръждаем корпус GLASS WHITE. Този дизайнерски подов ..
54.99 лв.
Без данък:54.99 лв.
Дизайнерския подов сифон GLASS BLACK представлява луксозен точков сифон за отводняване на бани и мокри помещения. ДК Лукс представя един красив и функционален дизайнерски продукт за вашата баня - подовия сифон с черно стъкло и неръждаем корпус GLASS BLACK. Този дизайнерски подов сифон е уникал..
64.99 лв.
Без данък:64.99 лв.
Подовия сифон за плочка е оригинално решение за отводняването на вашата баня. Ако търсите оригинален и интересен сифон за вашата баня, но все още не сте избрали плочките - този продукт е именно за вас. Подовия сифон за скрит монтаж предлага универсално решение за отводняването на банята. Сифона за ..
89.99 лв.
Без данък:89.99 лв.
Подовия сифон BRONZE представлява красив дизайнерски сифон за баня с размери 10х10 и декоративна решетка ORNAMENT.Представяме ви един сифон за баня с високо качество с богата орнаментика по декоративната му решетка. Този луксозен месингов сифон е изработен от масивен месинг - както кор..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Подов сифон Retro Bronze Квадратен с клапа 10x10 Подов сифон Retro Bronze Квадратен с клапа 10x10
Не е в наличност
Марка: Retro Bronze
Луксозен подов сифон за баня с цвят бронз с високо качество и красив дизайн.За ценителите на ретро стила и луксозната визия на банята можем да предложим широка гама смесители и аксесоари за баня в цвят бронз. За да завършим напълно обзавеждането на Вашата баня в този стил предлагаме и сифона за ..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Сифона за баня серия Retro Lux цвят мед представлява подов сифон с клапа.За ценителите на нестандарната и луксозна визия на банята можем да предложим широка гама медни сифони, смесители и аксесоари за баня. За да завършим напълно обзавеждането в този стил предлагаме и сифона за ба..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)